reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja straciłam głos [emoji58]
Szlag mnie trafi nic nie boli tylko kaszle i gardło boli syrop z cebuli wypiłam mleko z miodem wypiłam herbatę tez
Ja się zapłacze normalnie [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, za czesto cos lapiesz. Powinnas isc juz na zwolnienie. Oby szybko przeszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Już mi brak słów na to wszystko:( a dopiero doczytałam, że glos straciłaś na krtań jak wejdzie to paskudztwo bo potem dlugo schodzi:/

Nawet nie gadaj mysle ze to wina tego ze jak zaczęło się ciepło chodziłam sapalam z otwarta gęba i efekt podrażnienia jest
Ehhh normalnie jak nie urok to sraczka za przeproszeniem jutro pójdę do lekarza ale nie wiem co może mi przepisać ?? Standardowo herbaty cebula tantum verde a to ja już sama wiem

Nawet nie gadaj mysle ze to wina tego ze jak zaczęło się ciepło chodziłam sapalam z otwarta gęba i efekt podrażnienia jest
Ehhh normalnie jak nie urok to sraczka za przeproszeniem jutro pójdę do lekarza ale nie wiem co może mi przepisać ?? Standardowo herbaty cebula tantum verde a to ja już sama wiem

Podejrzewam, że tez nic więcej nie da chyba, że gardło bakteryjne ale wtedy to już antybiotyk

Boże. W ogóle nie odpowiedzialni. Za przeproszeniem. Ale ja bym do domu nie wpuściła. A oni się nie boją co to jest i wychodzą na dwór z dzieckiem ? To jest dla Ciebie rodzina jakaś czy znajomi ?

reklama
Do góry