reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Super [emoji106]
No i niech się uczy później przewijać, usypiać itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To akurat umie[emoji13] Szwagierka ma 2 malych bobasow wiec on doswiadczenie ma za to ja bałam sie nawet na rece wziac[emoji13]

0d1ysek204b7r6bk.png

reklama
I jejku ale ładna [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No na żywo chyba wygląda jeszcze lepiej ☺️ jeszcze mam dwie spódniczki jedną dostanie jak przyjdzie paczka z rzeczami do Agatki zeby jej przykro nie było że do niej nic a Kacper dostanie spodnie ☺️ a druga z bluzką jej zamówiłam przy okazji jak zamawiałam prezent dla młodego na urodziny ☺️

Ojj z tym super to bym polemizowala bo już raczej jak hipopotamek [emoji23][emoji16][emoji16] ale bardzo dziękuję

f2w39n7303c24ozn.png
No nie wiem gdzie ale ja tam żadnego hipopotamka nie widzę :) Za to super laskę z brzuszkiem.

A tam jak synuś prosi o słodkie to co mu będziesz odmawiac[emoji39]

Tak, tak namawiaj do złego :D

Super, oby tak dalej [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dziękuję :) Zamierzam wprowadzić na dobre zwyczaj picia wody przynajmniej te 1,5 l na dzień :)

U mnie to samo... Najgorsze jest to ze byla odpowiedzialna za sprzedaz, tajniakq i audyt w kazdej placowce a kokosow nie bylo. I tak jak mowisz coraz wieksze wymagania... Stres ogromny, sporo przytylam bo w pracy nic nie jadłam tylko wieczorami, wlosy i paznokcie tragedia... Wychodziły garsciami no i ciągle kłótnie w mezem bo sie wyzywalam na nim... I stwierdziłam ze dosc.. Jak nie zajde w ciążę to zmieniam prace ale o dziwo udalo sie za 2 razem[emoji3][emoji13] i od razu l4 bo balabym sie o dzidzie

0d1ysek204b7r6bk.png
No to dokładnie tak jak u mnie. Przytyłam sporo przez te 3lata. Stres, nerwy, wyżywanie się na rodzinie i sporo innych rzeczy. Miałam zmienić pracę, ale ciąża okazała się wybawieniem i też od razu L4. Nie wiem jeszcze co będę robić po macierzyńskim, ale praca w takich warunkach odpada. Żeby jeszcze dobrze zarobić to ok, ale szału nie było. Z wykształcenia jestem pedagogiem i pracownikiem socjalnym, ale tam to się dopiero nie widzę. Wypaliłam się jako pedagog już podczas praktyk na studiach ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

Wiem że zdjęcie dla Klaudi ale ja też napisze , że bardzo ładnie [emoji4]

Hahaha taak dla Klaudii a wszyscy inni mają zamknąć oczy [emoji23][emoji23][emoji23] gdybym tak chciała tylko dla Klaudii to bym wysłała prywatnie [emoji16][emoji16][emoji16] a ja zrobiłam bo dopytuje dziołcha mnie co jakiś czas to poszłam i zrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry