reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Brązowy kolor jest zawsze genem dominującym czasami się zdarza że gen recesywny ma sile taka, że nie zostanie do konca zepchnięty przez ten, który dominuje dlatego są oczy różnokolorowe albo dwa rozne[emoji5] najczęściej się to zdarza, gdy rodzic ktory ma brązowe oczy dostał od swoich rodziców oprócz genu dominującego gen recysywny

Ja mam zielone Łukasz ciemno brązowe a marcelina ma zielone z domieszka jasnego brązu
Ciekawe jakie będzie mieć Antoś

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???
1523010763-bfe4a4a369be1f29-aaaaaa.jpeg
1523010776-a3082c368523fb8f-aaaaaa.jpeg
1523010795-bcb685b48d0fade2-aaaaaa.jpeg

Bardzo ładnie w niej wyglądasz [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Mój mi być Benek xd ale nie pozwoliłam i na szybki wymyśliłam Skubi haha :D i tak zostało :D

Ja kupiłam dzisiaj dwie czekolady, rogalika, 4kitkaty, trzy Grześki, jednego zająca, dwa Kinder bueno, dwie paczki chipsów. Mam nadzieję , że nie zjem wszystkiego w jeden dzień :D

Ja się zastanawiam jak będzie u nas.
Ja jak byłam mała : bardzo jasny blond , kręcone bardzo. Teraz ciemny blond, niebiesko/zielone oczy.
K jak był mały : rudy, piegi po 5latach blondyn i tak do teraz, niebiesko-zielone oczy
Moi rodzice : blond włosy, tata kręcone jak był młody, mama też a teraz normalne
Rodzice K : ciemne włosy, mama kręcone , tata normalne .
:D pewnie będzie miała blond kręcone włoski :D mały aniołek :D
Taki mały zapasik[emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Spytam bo już nie raz mnie to zastanawiało. Dlaczego po pierwszym CC , czy drugim , przy kolejnym porodzie też musi być CC ? Dlaczego nie może być sn ?

Można SN tylko musi chyba być odpowiedni różnica pomiędzy jednym a drugim porodem
I chyba jak się miało 2 cc to później już każda kolejna ciąża kończy się cc

@Karla88 ta hiszpanka zupełnie zabrała Ci brzuch...!! :o

Tobie również! Będziesz potwierdzać płeć dzisiaj?

Ja wywinęłam się ze śniadania z powodu jazdy na twarożek ale coś czuję że znajdę się tam w okolicach obiadu....

A ja przez chwilę myślałam że taka forma mojego nicka :D

O rety... ty to jesteś optymistką! :D Ale myślę, że mogą tego Twojego opisu używać przed badaniem żeby zachęcić pacjentki ;)

Ja też zaczęłam rodzić przy pełni, dlatego w "moim" szpitalu nie było miejsc...

Leżę sobie na kanapie, piję kawę... w domu cisza i pusto... nawet niezły relaks :)
Haha Justek wzbudził zainteresowanie [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Karla88 ta hiszpanka zupełnie zabrała Ci brzuch...!! :o

Tobie również! Będziesz potwierdzać płeć dzisiaj?

Ja wywinęłam się ze śniadania z powodu jazdy na twarożek ale coś czuję że znajdę się tam w okolicach obiadu....

A ja przez chwilę myślałam że taka forma mojego nicka :D

O rety... ty to jesteś optymistką! :D Ale myślę, że mogą tego Twojego opisu używać przed badaniem żeby zachęcić pacjentki ;)

Ja też zaczęłam rodzić przy pełni, dlatego w "moim" szpitalu nie było miejsc...

Leżę sobie na kanapie, piję kawę... w domu cisza i pusto... nawet niezły relaks :)
Będziemy rodzic na korytarzu [emoji33]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry