reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to mamy tu na forum Czesia, Zbysia i mojego Lucia [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mój mi być Benek xd ale nie pozwoliłam i na szybki wymyśliłam Skubi haha :D i tak zostało :D
Ja bym się też chciała obrazić a ostatnio tak mnie ciagnie:/
Ja kupiłam dzisiaj dwie czekolady, rogalika, 4kitkaty, trzy Grześki, jednego zająca, dwa Kinder bueno, dwie paczki chipsów. Mam nadzieję , że nie zjem wszystkiego w jeden dzień :D
Nad kolorem oczu pewnie się będę długo zastanawiać, O ma niebieskie a ja nieokreślone [emoji23]

Ale może włosy będzie miała kręcone - ja mam mocno, O trochę, teść mocno, teściowa całkiem proste ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja się zastanawiam jak będzie u nas.
Ja jak byłam mała : bardzo jasny blond , kręcone bardzo. Teraz ciemny blond, niebiesko/zielone oczy.
K jak był mały : rudy, piegi po 5latach blondyn i tak do teraz, niebiesko-zielone oczy
Moi rodzice : blond włosy, tata kręcone jak był młody, mama też a teraz normalne
Rodzice K : ciemne włosy, mama kręcone , tata normalne .
:D pewnie będzie miała blond kręcone włoski :D mały aniołek :D

reklama
Wyciszylam się w nocy , zaczęłam sobie tłumaczyć , że za 3 m-ce będę mama i muszę być silna , stwierdziłam że jak nie będzie jeszcze większe to normalnie w czwartek powiem o tym lekarce dopiero wyszlam ze szpitala przed wyjsciem byłam badana więc jakby tam coś się działo wcześniej to pewnie lekarka by zwróciła uwage. Pewnie tak jak dziewczyny pisza , to od tego golenia bo na prawdę dziennie się tam "ogarnialam " , do tego częste badania i coś się tam musiało podraznic [emoji8] a Ty jak się czujesz Kiniu?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No i bardzo dobrze! Swietne podejscie. Jestem z Ciebie dumna[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Karla88 ta hiszpanka zupełnie zabrała Ci brzuch...!! :o

Witajcie[emoji3]
Zycze powodzenia dzis na wizytach!

Tobie również! Będziesz potwierdzać płeć dzisiaj?

Ale apetyt tym Mc Donaldem robicie ☺️

Ja wywinęłam się ze śniadania z powodu jazdy na twarożek ale coś czuję że znajdę się tam w okolicach obiadu....

Haha jeszcze Justkiem nigdy nie byłam [emoji16][emoji16][emoji16] nie ma za co

A ja przez chwilę myślałam że taka forma mojego nicka :D

Hej, po glukozie w porządku :) smakowało jak ciepły, wygazowany sprite :p
przyjechałam do domu zjadłam bułkę i jest mi dobrze :) myślałam, ze Nikoś będzie szalał po glukozie ale go chyba uspała ;) bo się jeszcze dziś nie ruszył :(

O rety... ty to jesteś optymistką! :D Ale myślę, że mogą tego Twojego opisu używać przed badaniem żeby zachęcić pacjentki ;)

Czyli ciąża donoszona...można rodzic [emoji16][emoji16] ciekawe czy ktoras z nas faktycznie zacznie wtedy rodzic [emoji16] ale byłby tlok w szpitalach

Ja też zaczęłam rodzić przy pełni, dlatego w "moim" szpitalu nie było miejsc...

Leżę sobie na kanapie, piję kawę... w domu cisza i pusto... nawet niezły relaks :)

Ja już myję na leżąco w wannie, choć nie lubię, albo klękam... Jak ostatnio zrobiłam więcej skłonow nadwannowych (farbę spłukiwałam..) to potem skurcze miałam, więc od tego czasu się pilnuję..

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja ukleknac nie moge:/ jeszcze miałam pomysł na siedząco ale póki jeszcze daje radę to stoje

No ale przeciez powinnas byc przyjeta w ciagu 7 dni.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U mnie cukrzyca wykryta w piątek, w poniedziałek pierwsza wizyta w poradni diabetologicznej, dostałam glukometr i po tygodniu kontrola z wynikami. Wszystko na NFZ także nawet się nie zdążyłam prywatnie umówić. Tutaj wszyscy bardzo poważnie podchodzą do tematu, mój ginekolog również.

@olaaa7 ja mam na to sposób, po prostu sie nie wazę :-D
A tak na serio to ostatnio sie warzyłam w grudniu i myśle, ze jak w poniedziałek stanę na wagę to moge być w lekkim szoku :eek::p
No mnie ważą zawsze przed wizytą u gina więc chcąc nie chcąc się dowiaduje :p

Przyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???
1523010763-bfe4a4a369be1f29-aaaaaa.jpeg
1523010776-a3082c368523fb8f-aaaaaa.jpeg
1523010795-bcb685b48d0fade2-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super wyglądasz, tylko gdzie ukryłaś brzuch? :D

reklama
Do góry