reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Olusja1987 haha, mnie za to wszystko wnerwia, a zwlaszcza moje dziecko niestety. No ale wahania nastrojow to niestety normalny objaw. W pierwszej ciazy tez bylam wiecznie wsciekla.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ale takiego objawu jak ja mam to żadna nie ma :errr: Jestem mega płaczliwa. Coś mnie wkurzy, ktoś coś powie nie tak, ktoś coś zrobi nie tak i łzy stają mi w oczach momentalnie. Ale w pierwszej ciąży też tak miałam. Najczęściej właśnie z nerwa wyć mi się chce, tak jak właśnie teraz.
Ee ja też beczę o byle co [emoji22][emoji3][emoji12]

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

O a wlasnie mialam pytac, czy jest ktos jeszcze kto ma 2 latka w domu. Ja poprzednia ciaze tez wymiotowalam strasznie, 6 kg schudlam plus jeszcze krwotoki masakra ale z corka np tak nie wymiotowalam tylko mnie ciagle mdlilo. Martwie sie tez, ze w poprzedniej ciazy nie moglam nic dzwigac, a synka czasami musze chociazby posadzic na kolana I jeszcze nie wiem jak to rozwiazac a on ciezki 15 kg juz.
Ja mam 14msc córkę. Ktora jeszcze sama nie chodzi. Wiec trzeba ja znosic ze schodów itp . Do tego lubi spac na mnie hehe.
W pierwszej ciąży to byl luuuuz

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

To widze, ze jest nas wiecej☺ ja synka zawsze usypialam na rekach chodzac, dzisiaj uspilam go na siedzaco ale do lozeczka I tak musze odlozyc. Tak to na kolana mi wchodzi przewaznie sam, ze schodow juz zejdzie, wejdzie

To mój prawie 5 latek jak leżeliśmy na sofie nogami do siebie pytał czy może na moich nogach położyć swoje nogi, żeby dzidziusiowi nie przeszkadzało [emoji173]

To mój prawie 5 latek jak leżeliśmy na sofie nogami do siebie pytał czy może na moich nogach położyć swoje nogi, żeby dzidziusiowi nie przeszkadzało [emoji173]

Super, takie dzieciaczki to juz tak fajnie rozumieja, ze mama ma dzidzie w brzuszku. Moja dzisiaj tez podslyszala, I mowi do mnie mama bede miala znowu brata albo siostre. Ja mowie, do niej zobaczymy pani doktor musi potwierdzic. A ona do mnie super bedziemy trojaczkami☺

reklama
Super, takie dzieciaczki to juz tak fajnie rozumieja, ze mama ma dzidzie w brzuszku. Moja dzisiaj tez podslyszala, I mowi do mnie mama bede miala znowu brata albo siostre. Ja mowie, do niej zobaczymy pani doktor musi potwierdzic. A ona do mnie super bedziemy trojaczkami[emoji5]
Syn dziś do mnie przyszedł i oznajmił, że "kocha swojego dzidziusia w brzuszku bardzo mocno" i podniósł mi bluzkę i buziaka dał [emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry