reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Juz po.
Krew leci ze srodka,ale nie wiadomo co jest przyczyna. Juz troche mniej,ale nadal.
Lozysko sie podnioslo,lezy na tylniej scianie.
Szyjka zamknieta.
Lekarz 'pocieszyl' ,ze jesli bedzie wiecej krwi to mam wrocic,ale dziecko nie ma szans na przezycie.
Dostalam zwolnienie na 2 tyg i mam odpoczywac.
Oby to krwawienie ustalo.
Najwazniejsze,ze nie sacza sie wody i ,ze szyjka zamknieta.
Dziekuje za kciuki i za dobre mysli.

Ooooo nieeee wspilczycia
Ja od 29 tc zywa krew co tydzien

Ktory ty tydz ?23? Ja Mialam lozysko c’entra przodujace;/

Wierze ze przestanie!!![emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ooooo nieeee wspilczycia
Ja od 29 tc zywa krew co tydzien

Ktory ty tydz ?23? Ja Mialam lozysko c’entra przodujace;/

Wierze ze przestanie!!![emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli jak się ma łożysko przidujace to się krwawi ?
I to lekarz stwierdza przy zwykłym badaniu ?

Nie maja pojecia, ale za mna byly trzy babki (16 tydz, 18 tydz i 26 tyg) i kazda z krawieniem.
W kazdym badz razie rzucam robote na 2 miesiace ( gdzies zebym byla w 30 tyg) i wtedy wroce na 6 tyg i urlop, a pozniej macierzynski.
Oby to tylko jednorazowy incydent chociaz 2 tyg tez leciala mi krew, ale malutko i po seksie.
No nic.
Bedzie dobrze. Synus jest silny, a ja dam rade.
Buziaki

Rwa kulszowa.boli z tyłu nogi, bol idzie przez posladek, tyl uda, lydke do malego palca.u nogi. Jeśli ból zaczyna się w pachwinie idzie.przez biodro na udo to jest to ból spojenia lonowego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za szczegółowy opis. No to jednak spojenie obstawiam. Po weekendzie zadzwonię do lekarza, może coś poradzi. I tak leżę i wtedy bólu nie czuć :/ ale już każda zmiana pozycji i wizyta w toalecie to koszmar. Ciągnę nogę za sobą :/

Nie maja pojecia, ale za mna byly trzy babki (16 tydz, 18 tydz i 26 tyg) i kazda z krawieniem.
W kazdym badz razie rzucam robote na 2 miesiace ( gdzies zebym byla w 30 tyg) i wtedy wroce na 6 tyg i urlop, a pozniej macierzynski.
Oby to tylko jednorazowy incydent chociaz 2 tyg tez leciala mi krew, ale malutko i po seksie.
No nic.
Buziaki
Dokladnue musisz teraz odpocząć

Może faktycznie jakiś mały krwiaxzek którego nie da się zobaczyć ?
Krwiak też moze być, może się odklejac lozysko w stopniu jeszcze niewidocznym. Jak raz trafiłam do szpitala w pierwszej ciazy jeden lekarz nie zauważył krwiaka i oddzielenia a za 3 dni drugi już widzial

No nic.
Buziaki
Tylko 16, 18 tydzień to jeszcze czas gdzie lozysko przejmuje swoją funkcję więc krwawienie w tych tygodniach może się zdarzyć na późniejszym etapie są już zazwyczaj inne powody

reklama
No nic.
Buziaki
Musi być dobrze. Dobrze by było jak byś mogła trochę przejsc na tryb w wiekszosci leżący. Trzymam kciuki za Was:*

Do góry