Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Zapomniałam jeszcze o tym czego się najbardziej bałam, waga już na plusie w sumie 8,1kg :/ 2,6kg w ciągu miesiąca.
Czyli prawie idealnie 0.5 kg na tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam jeszcze o tym czego się najbardziej bałam, waga już na plusie w sumie 8,1kg :/ 2,6kg w ciągu miesiąca.
Czytałam ze może być jak najbardziej tylko skorupka umyta..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też rzadko wychodzę, a fajnie się ładnie ubrać, pomalować przyjdzie wiosna , będziemy częściej się stroićNo to jutro bede miala namiastke normalnego zycia, bo umowilam sie z mezem na ogladanie wozkow i fotelikow u mnie w miescie (pewnie slaby wybor, ale co zrobic...), a potem obiad w restauracji. Fajnie bedzie ubrac cos innego niz dres i zrobic makijaz...ostatni raz wyszlam z domu rowno tydzien temu. Eh eh :/
To może ciepłego loda z polewą, owocamiDla mnie nie ale troszkę bym skosztowała [emoji23] to chyba ta zachcianka ciążowa [emoji23]
Super , że wszystko dobrzeJuż po wizycie. Wszystko oki nie mam zdjęcia ani nie wiem ile waży bo tylko przyłożył głowice żeby sprawdzić czy serduszko bije. Powiedział że nie chce fundować mu naświetlania skoro niedawno były prenatalne. Muszę jutro iść zrobić znowu mocz z posiewem i jakby wynik był powyżej 10 to w czwartek mam przyjść to rozpisze leczenie. Następna wizyta 5 kwietnia już u mojego lekarza No i muszę zrobić znowu mocz, morfologię i czeka mnie glukoza Już się boję. Powiedział że mogę zabrać ze sobą cytrynę albo kupić glukozę cytrynową, ponoć takie coś jest Tą glukozę mam kupić 75. Wy też taki macie? W ogóle jak wygląda ten pojemnik na mocz z posiewem i jak to się obsługuje? Normalnie sikam jak zawsze?
Chyba na miotle27 w lipcu będę miała no zapraszam ja lubię odwiedziny możesz przyleciec
Nie widać tego po tobie !!:* Najważniejszy maluszek , a po ciąży wszystko straciszZapomniałam jeszcze o tym czego się najbardziej bałam, waga już na plusie w sumie 8,1kg :/ 2,6kg w ciągu miesiąca.
Ola ja zawiozlam w pojemniku sterylnym i kazała mi przywieść w pojemniku z blaszka w środku ,podmywasz sie osuszasz i środkowy strumień zanurzasz płytkę na chwile i wylewasz ja jeszcze z to robilam z tamponem,Już po wizycie. Wszystko oki nie mam zdjęcia ani nie wiem ile waży bo tylko przyłożył głowice żeby sprawdzić czy serduszko bije. Powiedział że nie chce fundować mu naświetlania skoro niedawno były prenatalne. Muszę jutro iść zrobić znowu mocz z posiewem i jakby wynik był powyżej 10 to w czwartek mam przyjść to rozpisze leczenie. Następna wizyta 5 kwietnia już u mojego lekarza No i muszę zrobić znowu mocz, morfologię i czeka mnie glukoza Już się boję. Powiedział że mogę zabrać ze sobą cytrynę albo kupić glukozę cytrynową, ponoć takie coś jest Tą glukozę mam kupić 75. Wy też taki macie? W ogóle jak wygląda ten pojemnik na mocz z posiewem i jak to się obsługuje? Normalnie sikam jak zawsze?
Dokładnie to miałam napisać - przyrost idealny [emoji106]Czyli prawie idealnie 0.5 kg na tydzień
Ja też rzadko wychodzę, a fajnie się ładnie ubrać, pomalować przyjdzie wiosna , będziemy częściej się stroić
To może ciepłego loda z polewą, owocami
Super , że wszystko dobrze
Chyba na miotle
Nie widać tego po tobie !!:* Najważniejszy maluszek , a po ciąży wszystko stracisz
Najważniejsze, że wszystko ok [emoji106]Już po wizycie. Wszystko oki nie mam zdjęcia ani nie wiem ile waży bo tylko przyłożył głowice żeby sprawdzić czy serduszko bije. Powiedział że nie chce fundować mu naświetlania skoro niedawno były prenatalne. Muszę jutro iść zrobić znowu mocz z posiewem i jakby wynik był powyżej 10 to w czwartek mam przyjść to rozpisze leczenie. Następna wizyta 5 kwietnia już u mojego lekarza No i muszę zrobić znowu mocz, morfologię i czeka mnie glukoza [emoji14] Już się boję. Powiedział że mogę zabrać ze sobą cytrynę albo kupić glukozę cytrynową, ponoć takie coś jest [emoji14] Tą glukozę mam kupić 75. Wy też taki macie? W ogóle jak wygląda ten pojemnik na mocz z posiewem i jak to się obsługuje? Normalnie sikam jak zawsze?
Miałam to sami pisać@oliwka_11 gdzie podziewasz?
Co ty, boje sięHahaha możesz na miotle a możesz też samolotem jak wolisz