reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj, masakra....
Po ciąży koniecznie musisz się zdjagnozować, rtg kręgosłupa szyjnego...
A co dzisiaj jadłaś? Coś, czrgo nie jesz na co dzień? (też składniki, przyprawy, itd)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Właśnie wydaje mi się , że może tu jest przyczyna. Bo rano zjadłam dwa tosty i nic więcej, może po prostu byłam głodna.. ale ostatnio często nie jem bo czuję się przejedzona. Nadrabiam dopiero pod wieczór. Myślisz , że to może mieć związek z kręgosłupem ?

reklama
Dzisiaj miałam powtórkę z rozrywki ....
Przytrafiło mi się to o czym kiedyś pisałam.
Nie wychodziłam kilka dni z domu przez te mrozy, to dzisiaj się zebrałam i wyszłam kupić coś na obiad, przy okazji chciałaś zobaczyć co jest ciekawego w Pepco. I najgorsze się zaczęło .. przyszła mama z bratem do mnie do sklepu, nie poznałam ich, musiałam się przyjrzeć kto podszedł. Obraz mi latal , rozmazał się. Chodziłam jak ucpana.. nie wiedziałam co się dzieje a głowa myślałam , że mi wybuchnie z bolu, szłam jak najszybciej do domu, prawie zwymiotowalam po drodze. Przespałam się i już mi lepiej. Ale muszę mojego ginekologa spytać co wrazie tak mocnego bólu głowy wziac. Bo Apap dla dzieci mi nie pomaga :(

O kurde .... współczuje
A normalny Apap??

16udyx8di9hvrs5t.png

Ojej dobrze, ze nic Ci sie nie stalo. Musisz faktycznie pogadac z ginem co robic w takich sytuacjach.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie bałam się o siebie tylko o dziecko. Nie wiem czy takie zdarzenie ma na nie wpływ :/ poszłabym najchętniej już w czwartek/ piątek na wizytę. Ale w sobotę dopiero kończę 20. I chyba zależy lekarzowi na dokładniejszym badaniu :(

Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko w badaniu ok. Usg nie bylo po wczorajszym polowkowym. Pessar ladnie trzyma.
Powiedzialam, ze to co czuje to moim zdaniem te skurcze Braxtona-Hicksa to mowi, ze jak najbardziej maga byc i w takim razie jest ok i mam sie juz nie martwic. Chcialam magnez zwiekszyc to powiedzial, ze jak tak chce to moge, ze i tak sama sie swietnie diagnozuje[emoji6]
Na razie mam zrobic tylko morfologie, mocz i magnez, a glukoza za 2 tygodnie.

Pojechalismy do pepco i moja mloda wpadla w szal zakupowy dla dzidziusia[emoji23] Trzeba bylo ja stopowac[emoji6]

@Agatka29 juz wiem z czego wynika roznica w dlugosci szyjki. Jak zostala zcisnieta pessarem to sie przez to wydluzyla. Ale nie tak faktycznie, tylko przez zmiane ksxtaltu. Wiesz o co mi chodzi?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry