reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No raczej nie :D chyba że powiem że cierpię na otyłość brzuszną B-)

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie sadze zeby ktos uwierzyl. Brzuszek typowo ciazowy. U mnie mozna by sie pomylic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Z tym bolem to pewnie masz racje. Juz po woli nie daje rady psychicznie z tymi problemami, a jeszcze wszyscy w kolo mnie doluja, ze tak wyglada zycie i mam sie nie denerwowac, bo w ciazy jestem. Jak slysze takie teksty to mi cisnienie jeszcze bardziej wzrasta.

Czyli nie tylko ja taki leniuszek sie zrobilam? Nie wiem co jest. Pracowalam na zmiany i tyle rzeczyjeszcze ogarnialam, a tetaz to najchetniej bym lezala. Nawet ciasteczek mi sie nie chce zrobic, a mam na nie ochote[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja też bardzo aktywny tryb życia prowadziłam a teraz mam takie dni że nawet mi się wstać wysikac nie chce :D..A co do rad to też mam alergię.. Bo niestety najwięcej mają ż reguły do powiedzenia Ci ,mu których jest wszystko ok ;)

Dzisiaj miałam powtórkę z rozrywki ....
Przytrafiło mi się to o czym kiedyś pisałam.
Nie wychodziłam kilka dni z domu przez te mrozy, to dzisiaj się zebrałam i wyszłam kupić coś na obiad, przy okazji chciałaś zobaczyć co jest ciekawego w Pepco. I najgorsze się zaczęło .. przyszła mama z bratem do mnie do sklepu, nie poznałam ich, musiałam się przyjrzeć kto podszedł. Obraz mi latal , rozmazał się. Chodziłam jak ucpana.. nie wiedziałam co się dzieje a głowa myślałam , że mi wybuchnie z bolu, szłam jak najszybciej do domu, prawie zwymiotowalam po drodze. Przespałam się i już mi lepiej. Ale muszę mojego ginekologa spytać co wrazie tak mocnego bólu głowy wziac. Bo Apap dla dzieci mi nie pomaga :(

Nie wychodziłam kilka dni z domu przez te mrozy, to dzisiaj się zebrałam i wyszłam kupić coś na obiad, przy okazji chciałaś zobaczyć co jest ciekawego w Pepco. I najgorsze się zaczęło .. przyszła mama z bratem do mnie do sklepu, nie poznałam ich, musiałam się przyjrzeć kto podszedł. Obraz mi latal , rozmazał się. Chodziłam jak ucpana.. nie wiedziałam co się dzieje a głowa myślałam , że mi wybuchnie z bolu, szłam jak najszybciej do domu, prawie zwymiotowalam po drodze. Przespałam się i już mi lepiej. Ale muszę mojego ginekologa spytać co wrazie tak mocnego bólu głowy wziac. Bo Apap dla dzieci mi nie pomaga :(
Oj, masakra....
Po ciąży koniecznie musisz się zdjagnozować, rtg kręgosłupa szyjnego...
A co dzisiaj jadłaś? Coś, czrgo nie jesz na co dzień? (też składniki, przyprawy, itd)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też bardzo aktywny tryb życia prowadziłam a teraz mam takie dni że nawet mi się wstać wysikac nie chce :D..A co do rad to też mam alergię.. Bo niestety najwięcej mają ż reguły do powiedzenia Ci ,mu których jest wszystko ok ;)
Tu akurat moja mama zawsze potrafi mnie tak "pocieszyc", ze wszyscy maja problemy i nie ma co sie denerwowac. Zreszta ona to w ogole jest zdania, ze zycie to same problemy a malzenstwo to kierat.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ojej dobrze, ze nic Ci sie nie stalo. Musisz faktycznie pogadac z ginem co robic w takich sytuacjach.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ech, dziewczyny, czytanie Was to robota na cały etat :) Gratuluję udanych wizyt i pięknych zdjęć maluszków...
U mnie w Biedrze w ogóle zlikwidowali ostatnio ten dział z rzeczami promocyjnymi, ciuszków w ogóle nie ma... ale w sumie i tak nie mam pieniędzy na zakupy, więc przynajmniej nie kusi.

Ja dziś mam wolne od swojego niemowlęcia, bo tatuś zabrał go na wycieczkę i mogę ponadganiać z pracą i przyznam, że dawno nie miałam tak spokojnego dnia... Ciekawe, jak to będzie z dwójką maluchów, szczególnie, że chciałabym wrócić do pracy wcześniej, niż po roku.
Miłego popołudnia!
Ile to twoje maleństwo ma ?:)

Do góry