reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam prośbę dziewczyny....

jak myślicie, jakie ustawienie jest najlepsze...?
1. za jedną komodą jest kaloryfer, z przodu zasłonięty, od góry dostęp
Zobacz załącznik 838722 Zobacz załącznik 838723

2. wersja 2 - układ analogiczny, ale przed kaloryferem zamiast jednej komody ażurowa półka
Zobacz załącznik 838724

3. wersja 3. - jak dla mnie chyba najlepsza.....
(najdokładniejsza, bo w między czasie uczyłam się obsługi programu ;) )
Zobacz załącznik 838725 Zobacz załącznik 838726 Zobacz załącznik 838727 Zobacz załącznik 838728

I jak, która wersja? ja się na razie skłaniam ku 3...

brakuje jeszcze jednego okna, tzn dachowego, na tyle programu nie opanowałam... I jeszcze zdjęcia, jak to w rzeczywistości wygląda... ;)
(kawałki okna dachowego widać, ale zdjęcia całej ściany kolankowej akurat nie mam...)
06edab44830770664794b79a4a25fb25.jpg
7022ebe35111f225895432dc373e8d9b.jpg

Ściana kolankowa ma 1,45m. Mały słupek przy niej 22 głębokości i prawie 90 szerokości
Chyba w tej 3 wersji jest najwiecej miejsca do przechowywania[emoji5]
W ogole to duzo miejsca tam macie i duzo mozliwosci. My mamy problem[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie[emoji5]
Nie ma to jak wyspac sie w domku[emoji3] Tylko teraz trzeba sobie sniadanko zrobic, a tam to tylko szlam i nakladalam[emoji6]
Cos mnie glowa dziwnie boli, mam nadzieje, ze zatoki znowu sie nie rozwijaja[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Chyba jednak mi się wydaje ta 2 opcja nadal wygodniejsza. A jak do wstawania jak postawisz łóżeczko jak w opcji 3 nie bedzie trochę przeszkadzać?
Zastanawiałam się nad tym, ale będę miała "zablokowane" ok 60cm z boku łóżka, na wysokości głowy, więc chyba nie powinno być tak źle?

0d1yrjjgtd95fou3.png

@martaaa515 kciuki za dobre wiadomości :)

@_agnieszka_ wersja nr 3 :)

Dzień dobry mamusie :) dziś ja jadę do swojej mamusi <3 na pyszny domowy obiadek mmm :) cokolwiek zrobi i tak to będzie lepsze niż gotowanie samemu :D miłej niedzieli :)

p19u3e3kfciy75fg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

:D

Fajnie tak jechać na obiadek :)
Ale ja jestem jednak dziwna - zazwyczaj jeżdżę na obiad, ale z obiadem w torbie [emoji23]
Za bardzo lubię gotować ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie[emoji5]
Nie ma to jak wyspac sie w domku[emoji3] Tylko teraz trzeba sobie sniadanko zrobic, a tam to tylko szlam i nakladalam[emoji6]
Cos mnie glowa dziwnie boli, mam nadzieje, ze zatoki znowu sie nie rozwijaja[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Może reakcja na zmianę ciśnienia, klimatu, itd... Oby... [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zastanawiałam się nad tym, ale będę miała "zablokowane" ok 60cm z boku łóżka, na wysokości głowy, więc chyba nie powinno być tak źle?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tzn wydaje mi się, ze na początku moze być trochę ciężko bo tak zeby wyjść bedziesz się musiała trochę zsunac na łóżku co jak np człowiek trochę obolały to może robić różnice. Ale moze sie myle bo na obrazku to zawsze trochę inaczej wygląda mozesz sobie ustawić opcję 3 a jak sie nie spodoba to przestawić

Chyba w tej 3 wersji jest najwiecej miejsca do przechowywania[emoji5]
W ogole to duzo miejsca tam macie i duzo mozliwosci. My mamy problem[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Najwięcej miejsca jest w 1, no jednak 9 dużych szuflad (w tym 3 głębsze, w sensie komoda głębsza), w 3 są odkryte półki, ale faktycznie można to jakoś zagospodarować ;)

Mnie się 3 podoba najbardziej o tyle, że ten pokój jest bądź co bądź prostokątny, plus skos, i przez te półki pokój wydaje się bardziej foremny ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Najwięcej miejsca jest w 1, no jednak 9 dużych szuflad (w tym 3 głębsze, w sensie komoda głębsza), w 3 są odkryte półki, ale faktycznie można to jakoś zagospodarować ;)

Mnie się 3 podoba najbardziej o tyle, że ten pokój jest bądź co bądź prostokątny, plus skos, i przez te półki pokój wydaje się bardziej foremny ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No 1 tez jest fajna pod względem tych szuflad. Ja np lubię mieć posegregowane w szufladach ale teraz gdzie wszyscy wyciagaja i robi sie ogromny bałagan to się ciesze, że nie jest nic na wierzchu

Do góry