reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Gratuluje syneczkow !!
Chłopcy chyba sa w większości, przynajmniej narazie.

Dziewczyny farbujecie włosy w ciąży?
Może troche głupie pytanie, ale sama juz nie wiem co myśleć.
Ja farbuje :) nic się nie dzieje, farba bez amoniaku

p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Obecnie mam leki doraznie brac, nie na stale. No spa forte i magne b6 max daja rade. Jeszcze ani razu nie siegnelam po Scopolan.

Powiedz mi czy ten magne b6 max też można w ciąży? Bo właśnie zabieram się do kupienia magne b6 a jedna apteka którą wysyła za granice ma w ofercie tylko ten Max właśnie i się zastanawiałam czy to jakiś taki mega mocny i czy można brać w ciąży

No to dobrze że narazie nie musisz nic brać :) ale dobrze mieć właśnie cis w domu w razie Skurczy
To wlasnie powiedzialam lekarzowi na wizycie ostatnio. Ze chce miec cos w domu, zeby nie musiec isc do szpitala. Wole przetrzymac te 8 tygodni zanim mnie poloza na sterydy na rozwoj pluc w 24 tygodniu...

@Onaszczesliwa2018 ta dawka w maxie nie jest jakas taka mega podwojna. Dobrze sie wchlania, na mnie dobrze dziala. Ja zwykly magne b6 bralam dwie tabletki na raz. Tego max biore jedna. Wychodzi mi taniej. Dzisiaj bralam tylko rano i wieczorem, bo mam slabszy dzien. Zwykle biore jedna.
Najlepiej dziala na mnie magnez w kropolwkach...jak dwa tygodnie temu trafilam do szpitala ze skurczami, to wyciszyc sie udalo po kilku godzinach juz.

@Onaszczesliwa2018 ta dawka w maxie nie jest jakas taka mega podwojna. Dobrze sie wchlania, na mnie dobrze dziala. Ja zwykly magne b6 bralam dwie tabletki na raz. Tego max biore jedna. Wychodzi mi taniej. Dzisiaj bralam tylko rano i wieczorem, bo mam slabszy dzien. Zwykle biore jedna.
Najlepiej dziala na mnie magnez w kropolwkach...jak dwa tygodnie temu trafilam do szpitala ze skurczami, to wyciszyc sie udalo po kilku godzinach juz.

Oki czyli spokojnie można brać to zamawiam :)

Powiedz mi czy ten magne b6 max też można w ciąży? Bo właśnie zabieram się do kupienia magne b6 a jedna apteka którą wysyła za granice ma w ofercie tylko ten Max właśnie i się zastanawiałam czy to jakiś taki mega mocny i czy można brać w ciąży
Można brać. Te dawki, które można przyjąć doustnie i tak nie są zbyt wielkie. A mogę zapytać, czemu kupujesz w Polsce? To tylko magnez, na pewno mają podobny w każdej aptece zagranicą.

reklama
Do góry