reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tzn Agatka budzi się raz zazwyczaj, żeby ją wziąć do nas do łóżka i potem już śpi. Czasem coś jęknie przez sen, albo się nawet obudzi się znajdzie smoka i kładzie się spowrotem. Nie ukrywam że oczywiście doszło do tego jak odstawiłam więc nikt mi w przyszłości nie wmowi że odstawienie nie gwarantuje przespanych nocy :D nadzieja jest zawsze!

Linoone cudownie! Gratuluję ❤ Oby się córcia zdrowo chowała!

Ola wiesz to wszystko to są pewnie fazy chwilowe i już i trzeba to przeczekać. U K mieliśmy co chwilę rozterki z czymś innym.

Spanie? Jakoś chłopaki śpią, K przechodzi cały czas co noc ok 2,ale uwielbiam Go przytulać:) A L śpi ładnie w swoim łóżku, parę razy trzeba Go pogłaskać lub przykryć.

W ogóle teraz cały tydzień K chodził do przedszkola, były jakieś problemy z dzieckiem, które bije wszystkich i K się bał i w ogóle wszystkie dzieci , ale od jutra mają coś z tym zrobić. Mąż miał ciężką przeprawę w pracy, pieron wie kiedy Jego szefowi coś odbije i Go zwolni, ajj przerąbane. Mega nas ten tydzień wyczerpał. Ale chwilę moje tylko z L w domu bezcenne, na prawdę, w ciągu dalszym jest przesłodki, zjem Go:) Hehe

Przed nami nowy tydz i parking pod przedszkolem w remoncie więc będą jaja.
Buziaki:*

Jaaaa! Pumelova[emoji173]️!!! Gratulacje i ogromne kciukasy za Was [emoji8] [emoji8]

Misia - to imieninowo i ja składam Ci najlepsze życzenia [emoji8][emoji253]

Małej Agatce także [emoji8][emoji517]

Dziękuję!

Aj misia no tak, najlepszego! My na Śląsku obchodzimy urodziny więc nawet nie wiedziałam że dziś jest Agaty, mama w zlobku mnie uswiadomila:)

reklama
Do góry