reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone Niki rozumiem was doskonale. Przy takich malych dzieciach to ciaza leci tak szybko. Pierwsza bardzo mi sie dluzyla w porownaniu do tej.

Zdrowka wam zycze, ostatnio tylko przegladam pobieznie forum czy tu czy na pazdziernikowkach. A to ubieraliamy choinke, a to dokonczyc kilka zakupow I prezentow, a to ozdoby swiateczne, pierniczki I mi czas leci przez palce. Liwcia sie obraca I lubi jak sie z nia gada wiec mam zajecie. Artur troche zazdrosny, dzisiaj byla pierwsza noc bez pobodki przez zeby. Ale jeszcze dac sobie w paszcze nie daje. Liwcia wyrasta z ubranek 62. Jutro mamy szczepienie obojga w pt dentysta artura na kontrole.
Artur rozwalil stolik kawowy I jeszcze trzeba bedzie teraz kupowac. Kuba w styczniu chce ogarnac kredyt, zobaczymy ile wyjdzie bo juz tak chcemy byc na swoim.

reklama
Hejka dziewczyny. Jakoś po aktualizacji nie mogę forum ogarnąć.
Nika, Linoone trochę wam zazdroszczę, patrzę na Grzesia jaki już jest duzy i troszkę tęsknię za maluchem.
U nas dwie trójki się przebiły, nadal cos go boli w tej paszczy bo nie chce jeść. Z myciem zębów też średnio bo jak uraze dziąsła to już po myciu. Idziemy dziś do dentysty to obejrzymy dokładnie.
Współczuję chorowitkom i zdrowia życzę.
Od 2 stycznia idę do pracy, dostałam ja dzisiaj :) spółka skarbu państwa, coś całkiem dla mnie nowego. Zobaczymy.

Misia super, gratuluję i powodzenia [emoji4]

My też chorzy,a raczej już tylko ja. Szymka od jutra idzie do żłobka po przerwie. Więcej siedzi w domu niz jest w żłobku.
I ja rozglądam się za nową praca, ewentualnie zastanawiam się na własną działalnością.

Aga_k_m Ty chyba otwieralas ?

Emol ale Ci dzieciaczki rosną [emoji4] Szymek chodzi jeszcze w niektórych 74 i powoli wchodzimy w 80,ale on jest drobinka [emoji4]

Misia - extra!!! Gratulacje ogromne [emoji11]

Liluli, jeszcze nie otwieralam. Czaje się z tym... Będę korzystala z dofinansowan dla mam, więc muszę być troszkę na wychowawczym (bierny pracownik). Myślę, że w styczniu zacznę podejmować pierwsze kroki w tym kierunku.

Zdrówka dla chorowitek!

Emol - jak to rozwalił stolik kawowy? Z czego był? Rozumiem, że nic się Arturowi nie stalo?

Jenny - to ryneczkowa piąteczka [emoji16]

Hej :) korzystam z chwili przerwy po prac i zaraz idę do żłobka bo są jakieś warsztaty ceramiczne- już to widzę xD
U nas młody z już ciągłym katarem i lekkim kaszlem, jak nic sezon zaczęty. Większego na razie nic, na szczęście. W czwartek idę z nim do szczepienia, nawtn nie wiem jakiego ale coś było.
Ja jestem na działalności od 2 tygodni :p ale niewiele z tego ogarniam. Znaczy nic nie ogarniam xD
Cieszę się gdy czytam że część dzieci ma złe noce :p u nas bez zmian w tej kwesti także to pocieszające że nie wszyscy poza nami są wyspani :p

Misia gratuluję pracy oderwiesz się będzie fajnie a Grześ z dziadkami zostanie ?

Aim na działalności to dobry księgowy to podstawa mój mąż ja zaczął działalność to jak trafił na fajnego księgowego to wszystko się wyjaśniło.

My też dziś w domu zostaliśmy, tylko stan podgoraczkowy i marudzenie po przeciwbólowych się uspokaja więc zęby pewnie.

Aim gratulacje działalności:-)jak warsztaty ceramiczne?:D

Misia gratuluje pracy:-)

Liluli jak zwykle piąteczka, nasze okruszki:D

Linoone oj jak Ci zazdroszczę, zaraz bąbel na pokładzie [emoji813]️

Ja od jutra do piątku na L4 bo Agatka kaszle a mąż jedzie na integrację swiateczna:p więc oby moje dziecko miało dobry humor [emoji85][emoji85][emoji85]

reklama
Do góry