reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Widzisz ja jaki najpierw lipcówka 2017 to na październikowych 2018 rzucilam sie w oczy swoja zla aura :)
Zerknijcie czy zielonskakasia lub reskaa nir oceniala waszych wpisów. Bo dostałam wiadomości od 2 osób z którymi pisałam ze ona oceniana ich posty.

Ale pomyślcie jakie ten człowiek musi mieć smutne i nudne życie, że szuka wrażeń ubliżając innym, których ani nie zna, ani nie jest raczej w temacie żeby czytać posty?!

Ola W uśmiałam się z tą celebrytką ;-)

Jak Wasze maluchy znoszą ten skwar? Mój, mimo że w domu jest dość chłodno, poci się jak mały wieprzek, dwa razy dziennie go kąpie, a on i tak mokry...

Emol - ja noty postów widzę jedynie jak na laptopa wejdę, a rzadko z niego na bb wchodzę, więc powiewa mi co ta osoba mi tam wciśnie.
Kiedyś miałam tam oceny negatywne za literówkę (zamiast vikarika napisałam vikarika, lub naodwrot [emoji23], albo ktoś mi wcisnal brednie pod postem, w którym nie wiem jak mógłby się doszukać fałszu czy czegoś tam, stąd nie wchodzę i nie patrzę na noty, bo po co się wqrwiac).

Nika - właśnie zaliczylysmy obie wannę [emoji23]. Wiatraki w domu chodzą. Spacerek ok. 17 zaliczymy, nad rzeczke lub basen. Ze spaniem mamy kiepscizne - od tyg chodzi spać ok.polnocy, a budzi się ok. 10:00.

Noo pamiętam akcję z Anią, niezła pieronica była, ale w sumie szybko wypadła z obiegu.
Emol kurde słaba akcja...

Ja teraz przez to, że u mnie w rodzinie kupa ludzi umiera na raka nerki czasem panikuję i myślę jak można czemuś takiemu zapobiec.

K mnie rozwala od rana, moja cierpliwość jest na cieniutkim włosku, cieszcie się, że te boby takie małe jeszcze:p
Ojciec wziął Go na spacer, ja od rana zrobiłam Kick Fit Chody( uuuuuła dawno tak nie miałam aby pot ze mnie kapał heh, kocham to❤), umyłam siebie, głowę i podłogę, zrobiłam obiady dla nas. Gdy K wróci kładę chłopaków spać i w końcu odpocznę.
Na prawdę w tym tyg cieszę się, że K pójdzie do przedszkola...

Wieczorem może na spacer pójdziemy, wczoraj nie byliśmy, bo nalewki zlewaliśmy i montowaliśmy pierdoły na korytarzu i lustro w wc:)

Topię się...

Chybra - stąd ja ubezpieczam się na co się da w myśl zasady, strzeżonego Pan Bóg strzeże [emoji6], bądź przezorny ubezpieczony. Na raka mam nawet podwójne ubezpieczenie. Moja mama na SM zachorowała w wieku 38 lat, mając 39 była już totalnie sparaliżowana. Ja mam 36...

Ja to Cię podziwiam żeby teraz jeszcze ćwiczenia machać. Ze mnie się lało przy robieniu obiadu i pakowaniu M i J (Woodstock/Pol&and&Rock) [emoji6]. 1 wanna zaliczona, zaraz idę podłogi machać (Młoda usnela), więc pewnie znowu "pływać" będę

W upały ciężko, chodzimy na spacery o 8 rano do 10, a potem poznym popołudniem. W resztę dnia siedzimy w domu albo u kogoś. U mnie jest chłodno więc spoko ;) ale poce się jak wieprzek!

reklama
Ja ćwiczę właśnie tak ok 9 rano więc nie jest jeszcze tak źle i jeszcze mam siły. W ogóle wszystko staram się zrobić do 14 zeby później usiąść na tyłku. Teraz w sumie trochę odtajałam, a przy jedzeniu obiadu uhuhuuu , myślałam, że umrę z gorąca. Mąż ma do Lidla wpaść po pracy narobić zapasu bezalkoholowego mega zimnego bro do lodówy:p

Do góry