reklama
Ja dziś mam baby shower.
Maz po raz pierwsyz zostanie na prawie 5h sam z synkiem. Zobaczymy jak im to wyjdzie [emoji23] zwłaszcza ze popołudniami Kuba lubi byc marudny.
Ja bede sie troche stresować, ale jestem dobrze mysli. Ładna pogoda, wiec pójdą na soacer, a to jest zawsze spoko!
Maz po raz pierwsyz zostanie na prawie 5h sam z synkiem. Zobaczymy jak im to wyjdzie [emoji23] zwłaszcza ze popołudniami Kuba lubi byc marudny.
Ja bede sie troche stresować, ale jestem dobrze mysli. Ładna pogoda, wiec pójdą na soacer, a to jest zawsze spoko!
Emol
Fanka BB :)
Arturowi kupiłam pchacza. Od razu załapał i wie, ze chodzi i potrafi się zatrzymać. (nie leci na łeb, na szyję na szczęście) ale chyba przez to nowe doświadczenie lub zęba bo wczoraj wyszedł kiepsko spał od 4 (strasznie marudzil) a o 5 już nie spał. Dzisiaj z rana wspiął się po tatusiu i się puścił i stał przez chwilę. Widać, że pchacz go trochę motywuje do nowosci. [emoji4]
ewella90
Fanka BB :)
Pumelova super, że wakacje się udały i mąż Dużo pomagał
Abed mój tak samo zawsze cos innego jest do zrobienia
Ola W baw się dobrze, mąż na pewno sobie poradzi z Kubą
Ja zlozylam wniosek do żłobka państwowego ale nie licze na cud
U nas też piękna pogoda codziennie siedzimy na działce Iga tam się wymeczy i później w domu pada do spania od powrotu z wakacji śpi juz u siebie w pokoju chodze ją tylko karmić a czasami nad ranem biorę do siebie żeby dłużej pospala
Zaczelam z powrotem jeździć na rolkach 3-4 razy w tygodniu
Zaraz na obiad do rodziców i na spacer
Miłej niedzieli
Abed mój tak samo zawsze cos innego jest do zrobienia
Ola W baw się dobrze, mąż na pewno sobie poradzi z Kubą
Ja zlozylam wniosek do żłobka państwowego ale nie licze na cud
U nas też piękna pogoda codziennie siedzimy na działce Iga tam się wymeczy i później w domu pada do spania od powrotu z wakacji śpi juz u siebie w pokoju chodze ją tylko karmić a czasami nad ranem biorę do siebie żeby dłużej pospala
Zaczelam z powrotem jeździć na rolkach 3-4 razy w tygodniu
Zaraz na obiad do rodziców i na spacer
Miłej niedzieli
Emol my za to dziś do 11 spalismy. Szok.
Jedynka górna napiera. No i chyba mogę napisać że odstawil mi się syn od piersi. Mleko z butli pije do spania i raz w nocy, a raczej już rano bo o 6. Do tego przed drzemkami jak są w domu.
Szkoda mi cyca, jeszcze staram mu się podtykac ale nie bardzo chce. Wieczorem tylko się do niego przytula.
Jedynka górna napiera. No i chyba mogę napisać że odstawil mi się syn od piersi. Mleko z butli pije do spania i raz w nocy, a raczej już rano bo o 6. Do tego przed drzemkami jak są w domu.
Szkoda mi cyca, jeszcze staram mu się podtykac ale nie bardzo chce. Wieczorem tylko się do niego przytula.
aha83
kwietniówka '09
Misia u mnie identycznie, chyba też koniec z cycowaniem. Chciałam jeszcze przez wakacje dla wygody przeciągnąć KP ale chyba nie wyjdzie.Emol my za to dziś do 11 spalismy. Szok.
Ja jutro idę potwierdzić wolę [emoji12] do żłobka państwowego i przy okazji obadam żłobek, bo nawet tam nie byłam
Emol super, że Arturek załapał, teraz to już z górki. U mnie Miki stoi i 24 maja zrobił pierwszy kroczek
reklama
aha83
kwietniówka '09
Ola chyba kasa przemawia za tym i to tylko, bo mi ten prywatny co Miki zapisany mega mi się podoba, ale jednak różnica będzie pewnie z 1000 zł
[emoji848][emoji52] Będzie na opiekunkę, zresztą ja wracam na niepełny etat to też kasy mniej... Nie wiem czy dobrze robimy [emoji50][emoji21]
[emoji848][emoji52] Będzie na opiekunkę, zresztą ja wracam na niepełny etat to też kasy mniej... Nie wiem czy dobrze robimy [emoji50][emoji21]