Abed kurcze współczuję z tym kp, bo pamiętam jak się wkurzalam cały grudzień bo nie chciała jeść w ciągu dnia. Potem przyszła choroba i znów jest cycocholik więc nie pomogę. Mam nadzieje ze szybko wróci do siebie. Jak coś to odciagaj żeby utrzymać laktacje!
Misia zdrowka, biedna! Jak się czujesz?
Ola W Może lepiej alantan, ma alantoine
ja odkąd smaruje pupe to jest dużo fajniejsza niż po bepanthenie.
Przyszła mamusia wiesz w słoiczku to któregoś produktu mógł być 1% więc nie wywołało takiej reakcji jak normalna zupka.
Aniek :* oby to tylko zeby, daj znać! Życzę żeby szybko przeszło:*
Jenny powoli- 5 dni podawałam banana, masakra, kto by chciał tak długo jedno. No i jadla wafla ryżowego. I od wczoraj rana nie ma kupy, A dziennie robi kilka więc się martwię co w niej bedzie[emoji85] chciałam dac morele teraz ale okropny skład jest z hippa, zorientowałam się jak już otwarlam, nawet cukier w tym jest!!! Więc jutro będzie gruszka.
Ja pewnie też będę ta zła bo to ja podnoszę głos w naszym domu
mój też nie wie co gdzie kiedy, gdyby nie karmienie to bym to zostawiła na pół dnia- zginalby
Emol kciuki!
Kylesa, moja za tydzień z hakiem kończy 8 miesiące a nie siedzi nie raczkuje- jesteśmy pod kontrola fizjo z innego powodu wprawdzie ale on kazał sie tym nie martwić(u nas była infekcja i 2tyg jesteśmy jakby cofniete teraz w postępach). A co ciekawe my też mamy.problemy z alergia, przez co mamy słabe przyrosty więc mniej siły generalnie, tak to sobie tłumaczę
Aha :*:*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom