reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - też mam taka adzieje, że to że zmęczenia, ale i tak przejedzie na rozmowę do psychologa bo nie chce, żeby było cos gorzej.

Pumelova - ja mam raczej spokojny charakter. Zawsze ugodowo, choć w stosunku do męża niekoniecznie :p stąd jestem zaskoczona tą wybuchowoscia.

Kylesa - no to czym prędzej lecę działać bo jakbym czytała o sobie... wizba powrotu do pracy też nie napawa mnie spkojem, ale to akurat normalne.

reklama
Pumelova Maja miała 1060 g wagi...

Biedny królik kurcze ale dobrze że nagle umarł, najgorsze jak się zwierz męczy...

Oj a propos nerwowości to Maja mnie przeczolgala i wydawało mi się że już jestem spokojniejsza. I zresztą chyba tak jest. Ale jak były kolki u Szymona to też włączał mi się już w pewnym momencie agresor i odkładałam go do łóżeczka.... Na szczęście to jest rzadkośc.

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova z tym rzucaniem się to ona tak ma od urodzenia, w ciągu dnia nie ma żadnych problemów brzuszkowych chociaż teściowa powiedziała mi to samo co ty.Już nawet mleczko jej robię na przegotowanej mineralnej bo my tu mamy strasznie twardą wodę i pomyślałam że może od tego...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aha nie mam pojęcia niestety:*

Mumusia przemęczenie nie pomaga..

Kylesa a w którym tygodniu się urodziła?:*

Kasia ty najlepiej wiesz czy to brzuszek czy nie. Jak się tak rzuca od zawsze to pewnie nie:) ale nie pomogę..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha nie mam pojęcia niestety:*

Mumusia przemęczenie nie pomaga..

Kylesa a w którym tygodniu się urodziła?:*

Kasia ty najlepiej wiesz czy to brzuszek czy nie. Jak się tak rzuca od zawsze to pewnie nie:) ale nie pomogę..

W 31tc , hipotrofia, dlatego tak niska waga...

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa To niewiele wcześniej.. ona już była w trakcie 29. Wagę mieli fajna jak na swój wiek, ale jej macica nie podolala.

Ej to jest hit. Pamiętacie do zdarzenie co wam opisywałam co baba by w nas wjechała? Dopiero dzisiaj mój P mi powiedział co ta baba mu powiedziała, jak już ją spod jej własnego samochodu wyciągneli.. „aaaj bo ja miałam takie słabe hamulce” no gdybym ja to usłyszała spuściłabym jej łomot przy dzieciach. Wpis w cyklu muszę bo się uduszę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry