reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
1499408139-aaaaaa.jpeg

To ja już rozpakowana [emoji2]
Filip urodził się 1 lipca o 16:23 i od wczoraj jesteśmy w domku. Ważył 3390g i mierzył 57cm. 10/10 w skali Appgar. [emoji4]

bfarxzdv0adq6khn.png

0d1yskjonm4opwwc.png

Kurcze a u mnie jakos mloda strasznie spokojnie.. lekkie pojedyncze ruchy bez szalu zjadlam nawet wafla z czekolada I popilam gazowanym..hmm

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Joannaa24 - gratulacje!!! Wszystkiego najlepszego dla Was [emoji3]. Buziaki dla Filipka [emoji8][emoji8][emoji8]

Alex - u mnie też 2 dni Młoda była mega leniwa. Nic na nia nie działało - nieźle wydygana byłam. Nadrabiala wieczorem. Może i u Ciebie podobnie to wygląda [emoji6]

Pumelova - wydaje mi się, że u nas to już teraz niezły koktajl pogodowo-hormonalny buzuje, ale nic to [emoji6], nie poddajemy się!
Po śniadanku, apapie i kąpieli trochę lepiej. Jadę zaraz do siebie na chatę - muszę wpuścić pracowników, a mąż po 6:00 pojechał do pracy [emoji19].

Na dzisiaj zaplanowałam kolejny raz wyszorowac łazienkę, a co [emoji6]

Jednak dzisiaj jeszcze siedzę dzień w domu. Jutro mam się zgłosić do szpitala.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joanna gratulacje, z Filipka śliczny chlopiec
Ola W &&&& niech się wkoncu coś ruszy [emoji3]
U mnie już od rana ciepło, już widzę co będzie popołudniu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry