reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova dzieje się! Będzie dobrze mam nadzieję że samo się rozwinie. Powodzenia!

Karuzela biedactwo, niedługo będzie po wszystkim i będziesz już tylko cieszyła się maleństwem :)

Joanna 24 u mnie będzie Hania [emoji6]bez negocjacji, pierwsza moja propozycja i od razu zaakceptowana.

Miłego dnia dziewczyny - jak myślę pełnego wrażeń [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol, ja się oczywiście popłakałam jak zobaczyłam że Pumelova rodzi. Nie wiem, trochę ze wzruszenia, trochę z zazdrości.. [emoji6] najgorsze ze mój mąż teraz się boi seksić żeby małego w główkę nie uderzyć. No ręce opadają. W ten sposób to ja nigdy nie urodze. Pozostaje mi skakanie na piłce co właśnie uskuteczniam :D

Joanna, no te hormony to mnie dobijają. Ile tak można wytrzymać.. teraz z smutku przyłączyło mi się na wkurzenie [emoji12]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma, co się wkurzać, bo złość piękności szkodzi!
Ja też strasznie zazdroszczę Pumelove, że rodzi... ale ogolnie dziś mam dzień pod tytulem "Swiat jest piękny, a ja z nim!" I życzę takiego nastroju Wam wszystkim! :***

Linoone my z Kuba tak 5 razy na tydzień, też nie jesteśmy w stanie codziennie. Również mam zmienne nastroje, a hemoroidy na szczęście teraz nie bolą

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Aim, hehe racja, kieeedyś na pewno urodze [emoji6]

Ola, mój ma w planach pępkowe jak będę w szpitalu. Ale o to się akurat nie boję, bo skończy się jak zwykle, zaprosi paru kumpli, tych co zawsze i będą siedzieć i pić w domu.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Co za dzień.
@pumelova powodzenia, chociaż pewnie już urodziłaś, bo coś długo się już nie odzywasz ;)

@Karuzela przykro mi, że jednak musiałaś mieć drugą operację :( Oby już teraz było wszystko w porządku.

@aha83 super, że w końcu idziesz do domu :) Na pewno o wiele szybciej dojdziesz psychicznie do siebie, fizycznie pewnie też :)

Mnie dzisiaj z samego rana taka biegunka chwyciła, że masakra. Czyżby mi się organizm przeczyszczał o_O
A jeśli chodzi o poród, to tym razem jestem zupełnie na niego psychicznie nie gotowa.

Tak dzisiaj akurat myślałam o tym, że mamy już końcówkę czerwca a oprócz zaplanowanych cesarek i Kasiulki, która miała termin na czerwiec, żadna się nie wychyla z porodem ;)

Jak się wysypiemy to wszystkie naraz :D Wtedy to dopiero będzie ciężko nadążyć z czytanie postów!

Też właśnie stwierdziłam, że czas poskakać na piłce, może coś się zacznie? A potem będę sprzątać, no i pranie już w toku.

No moj jesli juz to tez jK bede w szpitalu. Co mnie bardziej wkurza, bo ja bede obolała itp, a on bedzie sie bawic...
TwierdI, ze jesli juz to tez zaprosi najbliższych do domu. No tylko ja die boje pomysłów tych kolegow na zasadzie "chodźmy w miasto".
A jeszcze ostatnio odezwał sie zupełnie od czapy jeden znajomy nasz wspolny (jego alurat lubie) proponując spotkanie. Ja wyczuwam podstęp. Lubie tamtych chłopaków, sama nie raz z nimi piłam, ale chodzi o to, ze obi tylko to robia... w ilosciach nieograniczonych. A moj po pewnym kieliszku juz nie umie odmówić/przystopować i potem sie kończy urwanie filmu. Dlatego nienawidze jak pije sam i bardzo ale to bardzo nie chce, zeby jakimś cudem spotkał sie z nimi i znimi wlasnie pił....
po prostu tak bardzo tego bie chce :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I mnie dopadło beczenie. Wkurzyłam się bo dywanik był krzywo w sypialni. A mój mąż że znowu się czepiam no i awantura. Ryczałam z godzinę aż mnie głowa rozbolała. Jest mi smutno i do d...py :-( :(
Gotuję ziemniaki i będą pierogi.
Ciekawe jak tam Pumelowa...

reklama
Pumelova pewnie prze, albo już ja szyją.... no już by się mogła odezwać, że było super, nic nie poczuła , Hehe.
U nas sex podupadł ja młody zaczął się mocno ruszać. Widac maz nie lubi trójkątów ;) , a serio to widzę że się boi. Teraz od zabiegu była abstynencja i pewnie już nie zdążymy.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry