reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova kurcze trudna decyzja,ale musisz się zastanowic co będzie lepsze dla ciebie
Maziajka to już zostajesz do cc, powodzenia :)
Aha to już ostani dzień :) trzymaj się :)
LILITH powodzenia :)
Kylesa powodzenia i daj znać co i jak
Truskawka89 no to musisz czekać :) opoczywaj w domu niech dzidza jak najdłużje posiedzi :)

ja rano do położnej pojechałam, jeszcze pogadać, później małe zakupy i pół dnia uciekło :( mały poszedł do przedszkola, rano mówił że go brzuszek boli, później że nie... sama naie wiem... poprosoiłam Panią niech dzwoni jak by co, bo po drodze mi powiedział że on chciał w domu zostać dlatego mi powiedział że go brzuszek boli... eh

reklama
Lilith kciuki mocno zaciśnięte. Czekamy na dobre informacje.

Kylesa najważniejsze, że już jesteś pod opieką i dzidzia blisko terminu. Musi być dobrze. Daj znać co Ci powiedzą.

Pumelova, współczuję dylematu. Ja bym na bank wybrała sn bez znieczulenia. Poboli mocniej, wiadomo, ale szybko przejdzie i wrócisz do formy. Po cc będzie chyba trochę inaczej..

My poustawialiśmy wszystko w sypialni, łóżeczko i komodę, wózek też już rozłożony czeka. Pozostało zanieść kartony i jakieś niepotrzebne rzeczy do piwnicy i będziemy gotowi. Ahh, tylko jeszcze musimy oddać auto do czyszczenia i zamontować bazę do fotelika, ale to w ostatniej chwili, albo w ogóle małż sam to ogarnie jak my będziemy w szpitalu.. :)

Coraz bardziej się denerwuję, jutro usg ostatnie i dowiem się ile ten mój mały waży. Boję się, że będzie małym klockiem i nie dam rady go urodzić.. :o

Lilith - kciukasy mocno zacisniete [emoji110][emoji110]. Powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8]

Olisiaa - ja też biorę 80%

Joanna - Laura - śliczne imię (u nas niestety zajęte przez córkę siostry) [emoji6]

Pumelova - ja rodziłam bez zzo. Szczerze mówiąc miło wspominam [emoji6]. Bardziej panikowalam gdy kroilo mi suw widmo cc, gdy mała pośladkowo była ułożona [emoji5]

Ola - u mnie też dodatni wyszedł. Podlamalam się przez dzień wynikiem, ale... damy radę!

Aim - papierki lakmusowe są i w moim użyciu [emoji4]. Po 1 porodzie i przedwczesnym saczeniu się wód - w papierki zaopatrzylam się już w lutym.

Maziajka - tos przesadzila... Przykro mi, ze przedwcześnie wylądowałas w szpitalu.. Ale grunt, że Cie unormowali, no i radzisz sobie z nudą i snem [emoji6]

Aniek o żylaku to nie pomyślałam..ale jaja...
Kylesa no widzisz, zawsze coś musi wyjść nie tak ;/ ale wszystko będzie dobrze :*
Lilith powodzenia, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*
Linoone ja baardzo bym chciała wiedzieć ile moje waży, nie wiem czemu ta kwestia jest dla mnie tak ważna...
Co do zzo..nam ostatnio wyjaśniała położna jak to wygląda. Bo ja byłam przekonana, że dają to znieczulenie i od razu jest się sparaliżowanym od tułowia w dół a tu się okazuje, że oni podpinają Cię do tego znieczulenia i jak przychodzi skurcz to ty sobie dozujesz przyciskając jakiś tam przycisk...a takie znieczulenie o którym ja mówiłam to dają przy cc, po prostu zwiększając dawkę jakby trzeba było wykonać cc na gwałt.
Napiłabym się frappe...ale lodów nie mam waniliowych :( i bitej smietany też nie :(

Linoone a ja dzisiaj mam ostatnie usg. (mamy ten sam termin) na pewno ponad 3 kg bedzie. Wczoraj moja znajoma urodziła 10 dni po terminie klocek ponad 4 kg.

Ja czuję że mój będzie ważył Z pomiarów 3200 nie więcej. Takie są moje odczucia, ale ile na prawdę to zobaczymy po porodzie.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek śliczna dziewczynka, jakie ma usteczka wydane.
Kasia jak kupiliśmy to mój też cały czas coś miksowal. Teraz mu trochę przeszło ale nadal robi smothie i koktajle.
Aha &&& dobrze że nie zatrucie. Mnie strasznie swędzi całą prawa reka ale to jakieś uczulenie, kazali mi wapno pić.
Aim też mam papierki i już kilka razy użyłam.
Ola mi też brakuje ipl. Po porodzie zanim się opale to akurat kilka sesji zrobię. Podobnie jak pumelova mam wrażenie że mniej mi się włosy przetluszczaja.
Kasia to może i ja wezmę butelkę, no nie wiem już. Palce też mnie bolą tyle że są spuchnięte.
Emol gratuluję i trzymam kciuki za druga część. Mi się premie liczą, bo miałam od nich składki odprowadzane, dlatego biorę 80%
Patuszka gratuluję wizyty.
Pumelova trudna decyzja, współczuję, ja bym wolała. SN jak jest pewność że Agatka nie za wielka.
Maziajka &&& ja po ostatniej wizycie mam podniesiony dopegyt z 3 do 6 tabletek, ale teraz mam 145/90. Wczoraj było fajne bo 130/70. Już nie wiem co z tym ciśnieniem.
Katja 37+0 jest donoszone pytałam gina. 36+6 to wcześniej dzień później już nie.
Kurcze jak byłam w poniedziałek to na IP też był jakiś szał przyjęć. Położna latała i martwiła się że nie ma gdzie położyć pacjentek.
Oliweczkaa łączę się w bólu bo nadal mnie coś trzyma. Psikam tantum i plucze nos solą.
Integral ja kupiłam czopki, bo nie mam doświadczenia z lewatywa żadnego.
Kylesa nie martw się proszę, już końcówka, będzie dobrze.
Lilith &&&
Ledwo dziś żyje. Młody mi wbija się pod żebro, że nie mogę wysiedzieć.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone a ja dzisiaj mam ostatnie usg. (mamy ten sam termin) na pewno ponad 3 kg bedzie. Wczoraj moja znajoma urodziła 10 dni po terminie klocek ponad 4 kg.

Ja czuję że mój będzie ważył Z pomiarów 3200 nie więcej. Takie są moje odczucia, ale ile na prawdę to zobaczymy po porodzie.

Ja też się urodziłam po terminie, też ponad 4kg... dlatego boję się, że mój mały też będzie spory. Aczkolwiek na ostatnim usg gin mówił, że raczej będzie przeciętny 3,5kg. No ale nigdy nie wiadomo.
Daj koniecznie znać po wizycie jak z wymiarami! :)

reklama
Tymuniek śliczna dziewczynka, jakie ma usteczka wydane.
Kasia jak kupiliśmy to mój też cały czas coś miksowal. Teraz mu trochę przeszło ale nadal robi smothie i koktajle.
Aha &&& dobrze że nie zatrucie. Mnie strasznie swędzi całą prawa reka ale to jakieś uczulenie, kazali mi wapno pić.
Aim też mam papierki i już kilka razy użyłam.
Ola mi też brakuje ipl. Po porodzie zanim się opale to akurat kilka sesji zrobię. Podobnie jak pumelova mam wrażenie że mniej mi się włosy przetluszczaja.
Kasia to może i ja wezmę butelkę, no nie wiem już. Palce też mnie bolą tyle że są spuchnięte.
Emol gratuluję i trzymam kciuki za druga część. Mi się premie liczą, bo miałam od nich składki odprowadzane, dlatego biorę 80%
Patuszka gratuluję wizyty.
Pumelova trudna decyzja, współczuję, ja bym wolała. SN jak jest pewność że Agatka nie za wielka.
Maziajka &&& ja po ostatniej wizycie mam podniesiony dopegyt z 3 do 6 tabletek, ale teraz mam 145/90. Wczoraj było fajne bo 130/70. Już nie wiem co z tym ciśnieniem.
Katja 37+0 jest donoszone pytałam gina. 36+6 to wcześniej dzień później już nie.
Kurcze jak byłam w poniedziałek to na IP też był jakiś szał przyjęć. Położna latała i martwiła się że nie ma gdzie położyć pacjentek.
Oliweczkaa łączę się w bólu bo nadal mnie coś trzyma. Psikam tantum i plucze nos solą.
Integral ja kupiłam czopki, bo nie mam doświadczenia z lewatywa żadnego.
Kylesa nie martw się proszę, już końcówka, będzie dobrze.
Lilith &&&
Ledwo dziś żyje. Młody mi wbija się pod żebro, że nie mogę wysiedzieć.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
O konkretna idpowiedz od gina :) super. Czyli w sobote jestesmy doboszone 37+0 :)

Do góry