reklama
Hejka
Aniek a wez sprzedali mi jakies podrobione makarony!! mendy jedne niech ich myszy zjedza takie ciastka ciezarnej wciskac! Co do tarczycy nie pomoge nie znam sie
Ewella sliczne fotki i kolor wloskow fajny wyszedl
Patuszka89 tak to wlasnie juz jest z remontami ja juz sie przyzwyczailam ,ze jak np zaloze sobie ,ze na cos wydam 1000zł to do moich zalozen musze dodac jeszcze conajmniej z 500zl.Bo zawsze sie cos po drodze napatoczy....
Co do prawa jazdy tez myslalam ,ze to nie dla mnbie a teraz bez auta jak bez rekiChoc jezdzic nie lubie.
Aha a pierwszy porod mialas sn tak?? Fajnie zakonczyliscie weekend my w czwartek chcemy gdzies syna zabrac na jakis wypad ostatni w trojkę, i w sr przed cc tez jakis pozadny obiad zjesc
Ja na szczescie stawiam sie dopiero w czwartek 22.06 prosto na CC.
Alex, Kasiulka ja mam identyczne odczucia bardzo chce ta mala dupke juz miec obok ale jednak troche bym jeszcze poczekala ciezko to wytlumaczyc ale widze ,ze macie podobnie.
Linoone powodzenia na wizycie!
Mamusia muminka o matko co za ludzie...jak tak mozna.Ostatnio o podobnych perypetiach bylo w Uwadze...wspolczuje nerwow jeszcze pod koniec ciazy.
Mi dzisiaj lozeczko przyjdzie)) aaa!! nie mopge sie doczekac az rozlozymy
Aniek a wez sprzedali mi jakies podrobione makarony!! mendy jedne niech ich myszy zjedza takie ciastka ciezarnej wciskac! Co do tarczycy nie pomoge nie znam sie
Ewella sliczne fotki i kolor wloskow fajny wyszedl
Patuszka89 tak to wlasnie juz jest z remontami ja juz sie przyzwyczailam ,ze jak np zaloze sobie ,ze na cos wydam 1000zł to do moich zalozen musze dodac jeszcze conajmniej z 500zl.Bo zawsze sie cos po drodze napatoczy....
Co do prawa jazdy tez myslalam ,ze to nie dla mnbie a teraz bez auta jak bez rekiChoc jezdzic nie lubie.
Aha a pierwszy porod mialas sn tak?? Fajnie zakonczyliscie weekend my w czwartek chcemy gdzies syna zabrac na jakis wypad ostatni w trojkę, i w sr przed cc tez jakis pozadny obiad zjesc
Ja na szczescie stawiam sie dopiero w czwartek 22.06 prosto na CC.
Alex, Kasiulka ja mam identyczne odczucia bardzo chce ta mala dupke juz miec obok ale jednak troche bym jeszcze poczekala ciezko to wytlumaczyc ale widze ,ze macie podobnie.
Linoone powodzenia na wizycie!
Mamusia muminka o matko co za ludzie...jak tak mozna.Ostatnio o podobnych perypetiach bylo w Uwadze...wspolczuje nerwow jeszcze pod koniec ciazy.
Mi dzisiaj lozeczko przyjdzie)) aaa!! nie mopge sie doczekac az rozlozymy
Katja.
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wy dzis tez tak ciepsko sie czujecie ? Ja ogolnie nie miewam problemow z cisnieniem ale dzisiaj poprostu czuje ze mam niskie, kiepsko sie czuje, slaba jestem.
Do tego sie chyba przeziebilam lub zlapalam od starszaka - gardlo i tak lekko oskrzelowo mnie tu gdzies pobolewa. Kupilam *spam* i pije , no bo co jeszcze ?
Do tego sie chyba przeziebilam lub zlapalam od starszaka - gardlo i tak lekko oskrzelowo mnie tu gdzies pobolewa. Kupilam *spam* i pije , no bo co jeszcze ?
aha83
kwietniówka '09
Maziajka pierwszy miałam CC i mam rozchodzaca się bliznę na macicy i dlatego kładą mnie na obserwacje
Jestem juz po ktg i czekam na przyjęcie. ... może mnie pogonią do domu [emoji6]
Jestem juz po ktg i czekam na przyjęcie. ... może mnie pogonią do domu [emoji6]
ewella90
Aniek tak jak Monti pisze, zjedz tabletkę dopiero po pobraniu krwi
Maziajka dzięki, no jestem zadowolona z koloru co mi wyszedł
Ja też już mam kołyske złożona
Linoone powodzenia
Katja ja tylko jestem dzisiaj bardziej śpiąca choć przespanej w nocy 12h i trochę głową mnie boli może akurat od pogody bo taka zmienna a ciśnienie zawsze mam w normie.
Maziajka dzięki, no jestem zadowolona z koloru co mi wyszedł
Ja też już mam kołyske złożona
Linoone powodzenia
Katja ja tylko jestem dzisiaj bardziej śpiąca choć przespanej w nocy 12h i trochę głową mnie boli może akurat od pogody bo taka zmienna a ciśnienie zawsze mam w normie.
Chybra
Paninka współczuję, nie dziwię się, że chcesz się odizolować, ja tak robię gdy mam spinę z rodzicami, jak jest dobrze to jest dobrze, a jak się spieprzy to na maksa, to z czego mega się cieszę to to, że mieszkamy z mężem i synem oddzielnie i gdy nie chcę to po prostu nie odb tel . Pisałam kiedyś o apodyktycznych i hamskich zachowaniach ojca, temat rzeka.
Heh, mam takie same uczucia jak i Wy w stos to zbliżającego się porodu Ciążowe mózgi . Zaczęło się to co w poprzedniej ciąży, czyli nieprzyjemne mizianie wieczorami po pęcherzu, a tu jeszcze ponad miesiąc raaaany. Żadnych spięć nie mam ani skurczy także do samego końca będę się pewnie inkubatorzyć
Ktg nie miałam i pewnie nie będę miała aż do porodu tak jak poprzednio
Byłam na morfo, w śr wizyta i ma mi pobrać ginka to na paciorkowca. W weekend ma być pogoda w kratę, ale dobrze, że Męż będzie miał wolne.
Heh, mam takie same uczucia jak i Wy w stos to zbliżającego się porodu Ciążowe mózgi . Zaczęło się to co w poprzedniej ciąży, czyli nieprzyjemne mizianie wieczorami po pęcherzu, a tu jeszcze ponad miesiąc raaaany. Żadnych spięć nie mam ani skurczy także do samego końca będę się pewnie inkubatorzyć
Ktg nie miałam i pewnie nie będę miała aż do porodu tak jak poprzednio
Byłam na morfo, w śr wizyta i ma mi pobrać ginka to na paciorkowca. W weekend ma być pogoda w kratę, ale dobrze, że Męż będzie miał wolne.
Ika89
Witam mamusie wszystkie! Melduję się, że przeżyłam wesele i poprawiny, zamykalam obie imprezy [emoji16] wytanczylam się na maxa chociaż i tak chęci były większe niż możliwości. Nasluchalam się mnóstwo komplementów, ale w tym całym zamieszaniu nie zrobiłam sobie żadnego zdjęcia [emoji53] mam nadzieję że fotograf się spisał [emoji4] wzruszyłam się strasznie, bo mój mały brciszek ma już żonę, w kościele tak mnie zatkało, że nawet męża o chusteczkę nie dałam rady poprosić [emoji6] teraz muszę odpocząć, bo WSZYSTKO mnie boli, w nocy ledwo się z boka na bok przekrecalam. Ale poleże z nogami w górę i będę mieć czas nadrobić zaległości na forum [emoji6] buziaki [emoji8]
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, hej [emoji3]
Aha - powodzenia w szpitalu [emoji8]. Cieszę się, że wczoraj tak na maxa rodzinnie wykorzystaliscie dzionek - Filip z pewnością doceni [emoji5].
Fotki liska nie mam. Jak będę u Rodziców to zrobię - ale szczerze mówiąc ja go w ogóle nie kojarzę [emoji55][emoji1].
Trzymam kciuki, a nuż uda się wyjść ze szpitala po badaniach [emoji6]
Historia ślubu niczym wycięta z jakiejś komedii [emoji1][emoji1][emoji1]. Z pewnością po takich przebojach żyje im się jak w bajce [emoji6] (u nas też było kilka dziwnych wpadek i sytuacji - i proszę... 13 lat dajemy z sobą radę [emoji1]. U znajomych nawet była akcja z pogotowiem, które zabrało młodego bo arytmii dostał, i też szczęśliwie żyją z sobą 15 lat).
Paninka - tule mocno :*.
Kiepska sytuacjacja z Twoim Tatą, i to na maxa. Nie rozumiem po co urządził taką szopke w dniu urodzin Twojej mamy, i to jeszcze przy wnukach. Zasial mega strach i niechęć u wszystkich zgromadzonych .
Przykre strasznie .
Nie odzywaj się, i nie reaguj na SMS-y. ... Chyba, że jednym zdaniem: że rani Cie fizycznie i psychicznie .
Ale jeżeli jest typem furiata, to lepiej nic nie pisać, dzwonić, reagować, bo to go tylko dodatkowo nakręca.
Linoone - powodzenia na badaniach [emoji110][emoji110]
Morela - suuuuper!!! Bardzo się cieszę, że Cie wypuszczają [emoji4]
Aha - powodzenia w szpitalu [emoji8]. Cieszę się, że wczoraj tak na maxa rodzinnie wykorzystaliscie dzionek - Filip z pewnością doceni [emoji5].
Fotki liska nie mam. Jak będę u Rodziców to zrobię - ale szczerze mówiąc ja go w ogóle nie kojarzę [emoji55][emoji1].
Trzymam kciuki, a nuż uda się wyjść ze szpitala po badaniach [emoji6]
Historia ślubu niczym wycięta z jakiejś komedii [emoji1][emoji1][emoji1]. Z pewnością po takich przebojach żyje im się jak w bajce [emoji6] (u nas też było kilka dziwnych wpadek i sytuacji - i proszę... 13 lat dajemy z sobą radę [emoji1]. U znajomych nawet była akcja z pogotowiem, które zabrało młodego bo arytmii dostał, i też szczęśliwie żyją z sobą 15 lat).
Paninka - tule mocno :*.
Kiepska sytuacjacja z Twoim Tatą, i to na maxa. Nie rozumiem po co urządził taką szopke w dniu urodzin Twojej mamy, i to jeszcze przy wnukach. Zasial mega strach i niechęć u wszystkich zgromadzonych .
Przykre strasznie .
Nie odzywaj się, i nie reaguj na SMS-y. ... Chyba, że jednym zdaniem: że rani Cie fizycznie i psychicznie .
Ale jeżeli jest typem furiata, to lepiej nic nie pisać, dzwonić, reagować, bo to go tylko dodatkowo nakręca.
Linoone - powodzenia na badaniach [emoji110][emoji110]
Morela - suuuuper!!! Bardzo się cieszę, że Cie wypuszczają [emoji4]
reklama
Aha83 no tak skleroza ;Dpo prostu wyczytalam ze tesciu Cie stresuje opisem cc i skumalam ze nie mialas;D a pezeciez pamietam o Twojej bliznie
Jezu a ja mam juz ponad 2h twardy brzuch jak skala za polgodziny dzwonie do mojej ginki podejde do niej niech zobaczy...nawet magnez nie pomaga.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu a ja mam juz ponad 2h twardy brzuch jak skala za polgodziny dzwonie do mojej ginki podejde do niej niech zobaczy...nawet magnez nie pomaga.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom