reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim, ja i tak mam ustawione ograniczenie dostępu dla większości osób. Mam bardzo wąskie grono ludzi którzy faktycznie widzą co udostępniam, ale i tak wolę nie umieszczać niektórych informacji. Uważam, że i tak ten kto ma wiedzieć to wie, albo wkrótce się dowie. :D

Kurcze, mam gotowy koszyk w gemini, ale nadal nie wiem czy już zamawiać czy jeszcze się wstrzymać. Coś mnie powstrzymuje i od tygodnia tak przeglądam to zamówienie, coś dodaje, coś usuwam. Jakaś nienormalna jestem ;)

Tymuniek, biedniutka jesteś, współczuję tych dolegliwości. Mam nadzieję, że ten brak przyrostu wagi małej to tylko błąd i że wszystko będzie ok. Ważne, że ginka mówi że jest w normie. Mam nadzieję, że malutka weźmie się w garść i nie będziesz musiała zostawać w szpitalu. Trzymam za was kciuki!

Kurczę, niby jeszcze dwa miesiące do lipca, a tu u nas też zaczyna już się robić porodowo.. Zaczynam się chyba bać..

reklama
Na hemoroidy mój znajomy proktolog ciągle poleca nasiadówki z kory dębu, ponoć do kupienia bez problemu w aptece. Za wiele innych rzeczy w ciąży z tego co wiem to na to nie można, a to zaszkodzić nie ma jak to może warto dać temu szanse?

Aesculan niby mozna. Choc on ma lidokaine i moj brat mowil ze ona cos powoduje. Niby male sznase na wchlonienie do obiegu z drugiej strony przy odbycie... Na ulotce jest ze mozna. Tez miaostatnio problemik, ale jakos sie rozeszło
Tymuniek ciesze sie ze na wizycie ok

Bulkaasia. Niesamowite, bedziesz pierwsza! I z lipcowki zrobisz sie majowka. Trzymam za Was kicuki

Trudkaweczko wiem, ze sie denewujesz. Szkoda, ze przyczyna nieznana. Ale z tego co czytalam o tachykardii, a powstzymywalam sie bardzo zeby tego nie robic to zwykle ustepuje sama do roku. O ile przyczyna nie jest oczywista.

aim. Ja i tak mam ograniczoną liczbę osób. Ale wystarczy że jedna z osób z opolskiego polubi moje zdjęcie albo skomentuję to potem pokazuje się na tablicy osobie której nie mam w znajomych. ;) znajomy znajomego itd. Bardziej o to chodzi ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Przyczyną jest to, że mniejsza ma IUGR i niestety dla dobra jej nie można dłużej niż do 34tc. Mam tylko nadzieję, że przez te kilka dni nabiorą jeszcze trochę masy.
Co do ubranek to są dostępne już od rozm.44cm, więc na spokojnie. Jak narazie będę parę tygodni w inkubatorach.

Że odbyt to słabe wchłanianie? Dokładnie jest na odwrót, jest za.biste :D nie znałam tego leku. Ale ogólnie lidokaina w ciąży to kategoria b/c czyli ja bym bez absolutnej potrzeby i wyraźnego wskazania lekarza nie wzięła.

Pumelova mi wnoszą do domu. Sporo zamawiam i już mnie wszyscy znają :) nawet ostatnio kurier dzwoni-pani Agato chyba pani nie ma bo samochód nie stoi. Jak wiem że ma być paczka to zostawiam furtkę otwarta i noszą na taras od tylu domu :) tam mam zadaszenia kawałek.
Tea współczuję bardzo dolegliwości. Ja się trzymam z cukrami ale walka jest ciężką.
U mnie też fb milczy, idę w przyszły piątek spotkać się że znajomymi że studiów. Ciekawe ile z nich wie:)
Tymuniek trzym sie mocno, wylecz ten pęcherz szybko.
Truskawka no ja ciągle myślę że ta tachykardia to taka uroda i sama minie. I tego wam życzę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim chyba napisalam nielogicznie... chodzilo mi wlasnie ze przy odbycie jest duze wchlanianie bardzo.
Moze maja w aptece cos co ma sam wyciag z kasztanowca.
Mi przy duzym problemie, a przy karmieniu piersia pomagala jeszcze kostka lodu przez sciereczke, troche obkurczala

Załączniki

• IMG_6215.PNG
    IMG_6215.PNG
    40,6 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Tymuniek współczuję dolegliwości, jak lekarka mówi, że z małą dobrze jest to super :)

Bulkaasia trzymam kciuki za Was :)

U mnie też wiedzą o ciąży tylko Ci co chciałam a reszta dowie się z czasem spotykając mnie już z wózkiem albo jeszcze w ciąży ;) żadnych zdjęć nie udostepniam ;)

Do góry