reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej :)

Inka dobrych wyników :) ja też torby nie kupuję rodzice mają dużo wiec na dniach pozycze żeby mieć już w domu :)

Pola zdrowia dla wszystkich, rzeczywiście jakby bardzo ciepło było to szkoda by tak siedziec w domu a tak to można z nimi poleniuchowac ;)

Misia ładne paznokcie :) ja też nigdy pomysłu nie mam dla męża na urodziny bo on wszystko sobie sam kupuje, najczęściej dokładam mu do czegoś co nowego wypatrzyl dla siebie ;)

Aga_k_m ja też tak czasami w nocy mam, że pozycji znaleźć nie umie i później wstaje bardziej zmęczona... życzę poprawy samopoczucia :)

Ja juz z rana zmieniłam pościel, wlaczylam pranie, poodkurzalam, zaraz zabieram się za obiad i do apteki muszę iść i na małe zakupy bo to ciasto chce zrobić :)
U nas tez zaczyna lekko padać..

Miłego dnia

I ja wczoraj padnietna, w nocy tez ciezko spac :-( ale musze byc na chodzie bo syn z zielonego przedszkola i musze sie nim zajac bo remont w pelni, bedzie ciekawie. Milego dnia :-)

Pola - zdrówka dla Córy i Męża! I mi lżej na duszy, ze pogoda średnia. Mężowy cały czas na chacie działa, więc bez niego majówka już nie jest taka fajna.
Wczoraj i My ukladalysmy koraliki (Ikea) [emoji6].

Misia - a popatrz na stronę prezentmarzen. Ja mojemu wybrałam off road - Twój tez wyczynowiec, więc napewno coś tam znajdziesz [emoji5]

Anita - mieszkacie z Rodzicami? Współczuję [emoji58]. Babcia mogła się pohamowac -kurde... Komu śniadanie może gładko przejść przez gardło przy takim gderaniu. Toż to wrzodami grozi!
Poprawy samopoczucia życzę [emoji5]

Abed - a Ty dzisiaj, rozumiem, masz wolne? [emoji6]. I Tobie życzę poprawy samopoczucia i siły! I łącze się w bólu remontowym.

Ostatnia edycja:
Karuzela a cóż się stało. Ja rozliczać tylko moje i rodziny, ale raczej proste.
Abed wytrwałości.
Aga_k_m popatrzę dzięki, ale chyba skończy się rowerem, albo sam sobie kupi rower, a ja mu dodatki do niego i np koszulkę, spodnie na rower. Do tego znalazłam w necie jedyna kawę która lubi to już kupiłam.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola zdrówka dla rodziny:)

Chybra każda z nas ma czasem taki kompletny dół. Życzę Ci poprawy humorku:* może pogoda się poprawi to zjesz coś dobrego i może humor wroci:)

Inka u mnie też zimno:( zbiera się na deszcze już jakiś czas ale nie wiem kiedy nadejdzie..

Anita po godzinie filmu dopiero sprawdziłam ile on leci bo już mi było ciężko także było to wyzwanie :D a tata mnie dziś rano przeprosil, sam z siebie jak nigdy.
Też mi się mała tak wysycha ostatnio że mój brzuch przybiera dziwne kształty - jakby mi tak 2 brzdace szalały to już w ogóle nie wiem:D

Aga km współczuję źle przespanej nocy. Mam nadzieję że dziś już będzie lepiej. Mój tata ma charakter taki że zawsze czepia się najbliższych - mnie i swojej partnerki. Dziś mnie przeprosil. Usprawiedliwia się tym że jest ciągle na mnie zły o to (uwaga!) Ze nie zgadzam się na publikację na jego Facebooku zdjęcia mojego w ciąży - bo ja szanuje swoją prywatność i on nie może tego przezyc:) masakra.
Ja się dziś nie wybieram do lidla. Planuje do ziaji jechać po ta maść lanolinowa:D

Misia rower też spoko;) ja mojemu kupiłam na urodziny bluzę na rower, plecak na rower:D i jakieś takie ocieplacze na ręce chcial. A znajomi kupili mu taka wypasna lampke.

Ewella szykowanko na powrót się zaczyna :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga k m, na odparzoną dupkę niezastąpiona mąka ziemniaczana :blink:
A kawa i wyrwanie z domu faktycznie trochę mi humor poprawiły . A i syn jakiś taki "lepszy" dziś. No zobaczymy jak dalej będzie. Nażre się na grilu jak głupia i tak to będzie:-p

Helo babeczki ja dzisiaj no dziwnie się czuje mdli mnie kręci mi się w głowie jestem totalnie bez sił naprawdę dzwoniłam nawet do położnej ale powiedziała zee jak mi tak źle to mam przyjechać na izbę a to nie takie proste bo trzeba wsiąść w pociąg i jechać... co za baba echhh...coraz bardziej żałuję że tyle tam dojeżdzam...

Macie też tak że wasze maluszki sie wypinają mocno?

Hej dziewczynki. Jak Wam mija majóweczka? U nas pracowicie, mąż wykańcza górę cały czas a ja sprzątam i dbam o niego. Biedny jest, wolne dni a on siedzi tylko i robi całe dnie. Musze mu to wynagrodzić dobrym jedzonkiem i sobą :)
Patuszka, gratulacje ciociu :) dużo zdrówka dla malutkiej i dzielnej mamusi :) Super, że masz wolną ręke w urządzaniu mieszkania :) można poszaleć :)
Ola, jak tam zdrówko kotki?
Kylesa, trzymam kciuki żeby z pracą męża poszło pomyślnie
Madzia, dużo zdrówka!
Liluli, też słyszałam o tym, że clexane wypłukuje wapń, ale moja lekarka nic o tym nie mówiła. Staram się go sporo jeść, ale niczym nie suplementuje. W ogóle to zaciekawiłyście mnie tym neoparin. Mi jak gin przepisuje clexane, to zawsze dopisuje "nie zamieniać". Tłumaczyła mi dlaczego, ale zapomniałam :p spora różnica cenowa, muszę się o to dopytać znów
Kasia, witamy w Ojczyźnie :D
Paninka, nie zapomnij odpocząć trochę w czasie tej majówki :)
Misia, jak zwykle śliczne pazurki :)
Aga km, ja my nieustannie wykańczamy górę:happy: z praniem czekam, aż skończy się gipsowanie i docieranie.
Pumelova, współczuje niefajnych przeżyć. Mam nadzieję, że wszystkie stresy szybko Cie opuściły podczas grzania się z mężem pod kołderką ;)
Pola, trzymaj się zdrowo!
Inka, trzymam kciuki za wyniki
Chybra, super, że dziś lepszy nastrój :) strzel sobie piwko bezalkoholowe na grilu, a co :)
Tymuniek, mam nadzieję że samopoczucie się polepszy. Odpoczywaj!
Ja na zakupy lidlowskie wybieram się dopiero jutro, może coś się ustanie jeszcze. jak nie, to trudno. Przy okazji o tesco zahaczę :)
Miłego dnia :* U mnie piękne słonko, ale troszkę wieje

reklama
Pola zdrówka dla Was!

Misia śliczne pazurki, ja już dawno odwykłam od takich długich.

Abed siły na cały dzień! mam podobnie odliczam czas do 20 kiedy córka zaśnie- dziś kiepski dzień, ona też nie w humorze. Niech moc będzie ze mną ;-)

Ika89 powiedz mi jakie dokładnie masz te pończochy i czy nosisz je również latem?

Inka będziesz szukać monitora nowego czy używany? angel care czy jakiś inny?

Pytałam o pity bo dziś dzwoni księgowa, że brakuje jej czegoś i mnie nie rozliczy... ale sytuacja już wyjaśniona, szkoda tylko że ciśnienie niepotrzebnie mi skoczyło, a skurczy jeszcze więcej niż normalnie grr

Do góry