reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek dobrze że wszystko ok.
Inka coś tak czułam że coś kupisz :)
Paninka gratuluję, ja bym nie wytrzymała z ta płcią.
A ja nie mam nic na staniku. Jak tu piszecie o szarżę, to jak głupia cycki zaczęłam oglądać, dobrze że nikogo nie ma ;) . Po mocnym ścisnięciu coś jest, tyle że malutko, takie przezroczyste. Już mam panikę że nie będę mieć mleka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewella cieszę się że sukienka pasuje :D ty chudzino

Misia haha uśmiałam się:D mnie pewnie sąsiedzi widzą bo rolet nie zaciąglam:D też nic nie mam i nawet nie ściskam bo nie sądzę żeby tam coś było. Boję się że nie będę miała mleka, dowiedziałam się że moja mama mnie nie karmiła bo miała cesarke i mi od razu mleko z butli dawali. Po 2 dniach mnie przynieśli to już nie chciało mi się walczyć o pokarm z cyca.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj leżę:blink: Mnie wczoraj i dzisiaj bolał brzuch, tylko nie krocze, nie więzadła , jakby wnętrzności, dopiero wieczorem przestał, to już nie pierwszy raz. A i do tego doszło kopanie syna po pęcherzu .
Siara też się u mnie się pojawiła i faktycznie taka jakby przeźroczysto- żółta, żeby mi nie wypływała i żeby mnie piersi tak nie bolały jak niedawno pod prysznicem po prostu je omijam, tylko dłonią delikatnie je sobie obmywam.
A i wyniki morfo, hiv i glukozy mam, jest ok, jutro zaczynam 23 tydz , rano się ważę :)
Nie wiem co miałam pisać, pogoda do dupy, jutro pewnie siedzimy w domu, a na weekend chyba też brak planów, nuda.
Dobranoc;-) ;)

Hej. Piszecie o ziemii rolnej- swego czasu bylo o tym glosno, bo od 30 kwietnia 2016 roku wprowadzili zmiany do ustawy o obrocie ziemia rolna i jest duzo obostrzen- wszystko po to, by obrot ziemia rolna i potem jej przeksztalcanie na ziemie budowlana nie bylo latwe i proste (choc nigdy nie bylo bo odrolnianie ziemi to droga przez meke). Nie pamietam szczegolow ale powyzej jakiejs wielkosci dzialki trzeba miec pozwolenie na zakup od odpowiedniej agencji i spelniac wtdumane wymogi (typu: byc rolnikiem, miec wyksztalcenie rolnicze itp.). Dodatkowo sa problemy, bo banki nie moga wejsc na hipoteke takiej ziemii, wiec nie udzielaja na nia kredytu (cos slyszalam ze te zapisy mialy byc zmienione, ale ostatnio nie sledzilam tych zmian).

Czytam dalej ;)

Ja też nie mam jeszcze nic w cyckach także pożyjemy zobaczymy.
Szkole rodzenia zaczynam dopiero w maju, to cześć z was będzie już po.

Miałam dziś wieczorem atak na słodkie zupełnie jak ciasteczkowy potwór. Zjadłam na raty dwa wafeleki nesquika, paluszek twixa, okrągły wafelek z tofii (ten taki super płaski ) i jeszcze kanapkę z nutella, tak nie mogłam zaspokoić ochoty na slodkie. Szok po tym wszystkim tak mnie wykrzywiło, że jakaś dobra kiełbasa z czosnkiem by się przydała [emoji12] pierwsza taka moja akcja w ciąży, zupełnie jak przed okresem [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie, z małym wszystko ok. Kolejna za miesiąc. A teraz na kolacje zjadłam lody z bitą śmietaną :D tiramisu carte dora, moje ulubione!

Ja wiem ze z mlekiem nie będę miała problemów, siare mam już od dłuższego czasu, a moja mama miała po każdym porodzie strasznie dużo mleka. Ja się przygotowuje do regularnego odciągania, bo czuję że też będę miała nawał.. do tego pewnie zapalenia piersi.. brrr

Monti, hehe, to smacznego! ja też czasem miewam takie ataki na słodkie, nawet nie będąc w ciąży ;)

Ja zaczynam szkołę rodzenia w ostatnim tygodniu kwietnia i kończę chyba na początku czerwca. W szpitalu w którym zamierzam rodzić.

reklama
Pumelova ja też jestem butelkowa.
Maniek chyba 30 arow można kupić.
Linoone super że wszystko ok.
Och słodycze, mogę zapomnieć ;( może jutro pójdę do sklepu to coś sobie kupię małego a potem wracając spalę.
U mnie ciągle to dziwne uczucie w podbrzuszu. No wykończy mnie to, bo nie wiem co to.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry