reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wróciłam z pracy zawiozlam starszą córe na basen, odwiedziłam aptekę i pocztę siadam w domu na krześle i już czuję że mi się unosi... rzyganko reaktywacja...buu nie chce juz... mam nadzieję że to jednorazowe może przez ten ból głowy. Boję się jeść cokolwiek choć mam ochotę
U nas właśnie leje choć do 17 było ładnie i ciepło.

Ojej, współczuje bardzo[emoji853]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia ja wrócę jak tzw New joiners;) nawet jakbym teraz wróciła po 4 miesiącach nieobecności to bym musiała mieć szkolenia.. pewnie połowa ludzi będzie inna:(

Madziazt nie jesteś sama, masz cały zastęp przyszłych mamuś z forum [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim!!!
Przepraszam, że tak długo się nie odzywalam.
Mam od tygodnia remont kuchni, wszystko w chacie porozwalane, pełno kartonów ehhh... Mąż jest już przy końcówce ale nadal dostępu brak.

Co do mojej ciąży to specjalista potwierdził u bliźniaczek IUGR. Mamy monitoring co tydzień, trzeba sprawdzać czy ta mniejsza rośnie. Jutro kolejne usg i już się denerwuje.

Życzę wszystkim udanego popoludnia.

Bulkasiaa trzymam kciuki za jutro, dobrze że zostało to wykryte i że jesteś pod stałą kontrolą.

Anita, najlepsze życzenia dla córci!

Kasiulka! To już kawał dziewczyny! Ale ten czas leci... :)

Morela, zdrówka dla Lenki! Z takimi chusteczkami, to od razu milej chorować :)

Aga_k_m super wspomnienia macie! Zawsze strasznie podobały mi się rodzinki, które jeździły na camping z dzieciaczkami. A już Woodstock całą paczką, czad. Do tej pory często z mężem jeździliśmy na wakacje pod namiot, mam nadzieję że z dzieckiem też nam się uda to ogarnąć

Madzia, mam nadzieję, że kolejne wizyty będą bardziej owocne w informacje :)

Bulkaasia, a jesteście pod opieką tego nowego specjalisty? Kciuki cały czas zaciśnięte!

Widzę, że u niektórych z Was kiepskie samopoczucie. U mnie też nie najlepsze... Może to przez ciśnienie, od kilku dni mam w okolicach 95/65. Chyba będę musiała wrócić do picia kawy, a jakoś mnie nie ciągnie do niej... Macica mi twardnieje ostatnio, czasem kilka razy dziennie na jakieś 30 sek. To jest właśnie stawianie się? Jutro mam połówkowe, a za tydzień wizytę u gin prowadzącej, to wszystko sprawdzimy.

Anita, najlepsze życzenia dla córci!

Kasiulka! To już kawał dziewczyny! Ale ten czas leci... :)

Morela, zdrówka dla Lenki! Z takimi chusteczkami, to od razu milej chorować :)

Aga_k_m super wspomnienia macie! Zawsze strasznie podobały mi się rodzinki, które jeździły na camping z dzieciaczkami. A już Woodstock całą paczką, czad. Do tej pory często z mężem jeździliśmy na wakacje pod namiot, mam nadzieję że z dzieckiem też nam się uda to ogarnąć

Madzia, mam nadzieję, że kolejne wizyty będą bardziej owocne w informacje :)

Bulkaasia, a jesteście pod opieką tego nowego specjalisty? Kciuki cały czas zaciśnięte!

Widzę, że u niektórych z Was kiepskie samopoczucie. U mnie też nie najlepsze... Może to przez ciśnienie, od kilku dni mam w okolicach 95/65. Chyba będę musiała wrócić do picia kawy, a jakoś mnie nie ciągnie do niej... Macica mi twardnieje ostatnio, czasem kilka razy dziennie na jakieś 30 sek. To jest właśnie stawianie się? Jutro mam połówkowe, a za tydzień wizytę u gin prowadzącej, to wszystko sprawdzimy.

Dzieki[emoji4]

Moze chociaż jakieś latte dasz radę wypić. Trzymam kciuki za jutrzejsze połówkowe!

Dzień dobry wszystkim!!!
Przepraszam, że tak długo się nie odzywalam.
Mam od tygodnia remont kuchni, wszystko w chacie porozwalane, pełno kartonów ehhh... Mąż jest już przy końcówce ale nadal dostępu brak.

Co do mojej ciąży to specjalista potwierdził u bliźniaczek IUGR. Mamy monitoring co tydzień, trzeba sprawdzać czy ta mniejsza rośnie. Jutro kolejne usg i już się denerwuje.

Życzę wszystkim udanego popoludnia.

Powodzenia jutro! Dobrze ze się odezwałas[emoji4]

Dziewczynki ja po wizycie.
Maluszek ma sie dobrze i wazy 550 g [emoji5]
Czytam Was caly czas ale weny do pisania brak..

Morela super chustecznik [emoji5]

Bulkaasia kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]

Lilith, Kasiulka u Was to juz tak bliziutko do konca [emoji2]

Ika [emoji110] za polowkowe

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Madziazt co do wymiarów i wago to bym się nie martwiła, bo mi też powiedziała dziś że na tym etapie nie określa się dokładnie wmiarów tylko przypuszczalne, nie martw się może rzeczywiście dziecko było źle ułożone i dlatego na początku nic nie było widać.
Ika89 też ostatnio mialam takie niskie ciśnienie, ale podniosło się do 115/75, ciekawe jakie będzie jutro u mojej prowadzącej bo tam mam zawsze za wysokie ;) powodzenia jutro na wizycie :)
Liluli super :)

ja po wizycie :) dziecko zdrowe :) i będzie chłopak :) syn się cieszy że braciszek :)

Liluli - super wieści [emoji3]. Oby tak dalej [emoji4]

Ika - powodzenia jutro [emoji5][emoji110][emoji110]

Abed - suuuuper - gratuluję!!! [emoji3][emoji3][emoji3]

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki szalejecie... Nie było mnie chwilę a tu 80 postów ;)
Z tym przesileniem to chyba coś jest na rzeczy bo ja dziś jestem ledwo żywa, spać mi się chce i nie mam weny do niczego...
Trzymam kciuki żeby na badaniach wszystko ok było, ja za tydzień mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego a za dwa tygodnie połówkowe, też mam nadzieję że dzidzia w końcu się ujawni ;)
Życzę wszystkim dużo zdrówka i energii :)

Do góry