reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan super że do nas wracasz :-)

Madziazt a ja byłam święcie przekonana że Szwecja to kraina mlekiem i miodem płynąca :-) jak to człowiek nie docenia swojego kraju...

Aga_k_m sweter świetny! Kurczę, szkoda że wczoraj bylam w Wawie, bo bym wpadła do złotych do ny, bo tak jak AAggAA wiosennie dysponuję tylko obcisła ramoneską i kruciutką pikowaną kurteczką, co mi się już nie dopną... pozostaje mi jeszcze przejściowa parka ale już zaczyna się opinać... także ten... nie mam kurtałki na wiosnę :-)

Też czasami nie lubię spać z rogalem, mam wrażenie że jak wstaję rano to bolą mnie biodra jak mam go między nogami, ale nie jest tak zawsze.

Byłam we wtorek u ortopedy i mam w kręgosłupie krzyżowym już problem z więzadłami, pronieniuje mi aż do miednicy... ciekawe co będzie później...

Miłego dnia dziewczyny :-) i coraz więcej wiosennej pogody :-)

reklama
Hej porannie.u nas okropne wiatrzysko i deszcz. Chyba dlatego zaspalismy.budzik wylaczylam i polozylam sie spowrotem. Obudzilam sie patrze na zegarek 8.ale wyskoczylam z lozka, pobudzilam wszystkich a corka Do mnie duza siostra chce jeszcze spac

Zonograja jezu nameczysz sie z tymi tesciami.oby sie to pomalu rozwiazalo bo macie sie soba nsieszyc w ciazy a nie nonstop Stres

Kasiulka powodzenia na wizycie.ja w czwartek mam moja wizyte Co teraz Co 4 tyg i potem juz Do 36 tyg Co 2 tyg a potem Co tydzien.i za kazdym razem mam USG i CTG bedzie.

Aga no widzisz fajnie by bylo.ale lepiej w domu odpocznij i sie zrelaksuj.ciekawe czy u nas w NJ tez takie sweterki.bo na wiosne cos potrzebuje

Pumelova, ewella ale fajne te sukienki

f2w3flw15r2h1ssa.png

Megan no w końcu jesteś :) głową do góry dobrze Ci ginekolog to wytłumaczył a jak coś pisz tutaj ! :D mnie też nie raz czarne myśli nachodzą jak za długo się nudzę ale szybko odganiam, będzie dobrze :)

Pumelova ok dzięki za opinie ;) narazie przeglądałam szafę co mam a teraz mogę coś kupić :)

Dziekuje dziewczyny :* juz odstawiłam wujka google :D w koncu kazdy przypadek jest inny[emoji14]wiem , że tutaj mamy ogromne wsparcie ale tak szczerze mówiąc to chyba czasami same sie nakręcamy:D np pisząc o wielkim stresie przed wizytą :D na mnie to na tyle wplynelo ze podczas prenatalnych trzęsly mi sie strasznie nogi i rece[emoji14]az sie Kamil ze mnie smial:p

No nic , skonczylam dzisiaj 22 tydzień , slonko swieci , maly szaleje w brzuszku wiec czego chciec wiecej :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do kurtki to nic nie kupuje, teraz chodzę z rozpięta tylko dodatkowy sweter i tyle i tak planuje dalej :)

Co do stresu to trzeba próbować się zdystansować, przykrych historii i smutnych jest trochę jednak znacznie więcej tych pozytywnych szczęśliwie zakończonych :)

Megan tez nieraz mam czarne mysli, ale od kiedy czuje ruchy mam o niebo lepsze nastawienie, jakos bardziej realna dla mnie ta ciaza i tez wiem, ze skoro kopie to raczej wszystko jest dobrze. Mysle, ze Ciebie tez mogł dobic przypadek Twojej kolezanki i jej maluszka. Ale pamietaj, to ze kogos spotkało nieszczescie nie znaczy ze u nas tez bedzie zle, a nakrecanie sie tylko tak naprawde negatywnie wpływa na maluszka ;)

AIM z reguły w kurtce wiosennej sie chodzi bardzo krotko, najczesciej jest zima a pozniej od razu jest lato ;p ja juz smigam od tygodnia w płaszczku cienkim, bo i tak głownie sie poruszam samochodem, wiec nawet wygodniej mi jest w czyms cienkim.

Megann - kurcze.. Musisz sobie wbić do główki, że każda z nas jest inna [emoji6]. To, że np. mnie gdzieś boli, nie znaczy, że Ciebie też to samo boleć będzie. Do tego jesteśmy rozsiane po różnych stronach Pl oraz Europy, i..każda z nas ma swojego lekarza - i to jest fantastyczne, bo mamy porównanie co do diagnostyki czy też samego prowadzenia ciąży.
Na pewne sygnały niekiedy ciężko nam samym trafić, ale na tym wątku pojawia się tyle różnych odniesień, że warto mimo wszystko je śledzić [emoji6]

Wiecie co... Dawno nie miałam takiego dnia lenia [emoji3]. Myślałam, że ogarnę chatę w czasie gdy młoda jest w szkole, a póki co leżę przed tv i żyję myślą, że jutro też jest dzień [emoji1][emoji1][emoji1]

Wsystkie macie racje[emoji14]Aga już sobie to wbiłam do glowy:D za dużo probowalam sie porównywać do innych[emoji14]dlatego tez nie potrafiłam sie stad usunac na dobre :D bo jednak ciekawosc wygrywa co tam u tych szalonych kobietek slychac i ich malych lokatorów[emoji14]zawsze mozna sie cos poradzić ale wiem ze najwazniejsze to sluchac tego co lekarz mówi[emoji14]
Truskawka , tez masz racje że wiadomosc od kolezanki dobiła mnie jeszcze bardziej , ale juz wiem że troche lekarz potraktował ja ogolnikowo i sama to przyznała . Dlatego po pologu wybiera sie do mojego :) i również odkąd maly daje o sobie znać to mnie tak uspokaja i cieszy , że moglby kopać bez przerwy ;D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Truskawka a to nie od ok 28 tc dopiero zwieksza sie kalorycznosc posilkow?

Aga fajny tez mam cos podobnego tylko bardziej bluze. Na ciepla wiosne bedzie spoko

Nika nie pomoze rehabilitacja?

Do góry