reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja też mam apetyt od niedawna i jem jak głupia :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Jedzenie jedzeniem. Ja sie boje do sklepu isc bo jak nic cos kupie. Ostatnio w drodze do domu ze sklepu wrabalam cebulaka a potem popilam to mlekiem i zajadlam warzywami na patelnie [emoji33]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa - kopać ciężarna?? No no no [emoji14]. Już się ogarnelam, a reszta razem ze mną [emoji6]
Trzymam kciuki za polowkowe [emoji3], co by Cie Stachu w niepewności nie trzymal [emoji6]

Lilith - póki co trzepnij wszystko w kąt i zrelaksuj się jakoś. Po takim mega osłabieniu + newsach w trakcie dnia, lista jest ostatnia rzeczą jaką powinnaś robić [emoji6]. Przesyłam buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

Jedzenie jedzeniem. Ja sie boje do sklepu isc bo jak nic cos kupie. Ostatnio w drodze do domu ze sklepu wrabalam cebulaka a potem popilam to mlekiem i zajadlam warzywami na patelnie [emoji33]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba Cie przebije [emoji1].
Otworzyłam sobie przed chwilą śledzie zasmazane w zalewie octowej, ale mi nie podeszły.. Więc zagryzlam maczkami, które dzisiaj nabylam w cukierni, ale.. Za słodko mi się zrobiło, więc wcinam prazynki paprykowe córki [emoji6]. aaa... I zapomniałam wspomnieć o kanapce z serem żółtym z pół godziny temu... Masakra...

O losie z tym jedzeniem ... ja po pracy skonczylam synka herbatniki i zagryzlam je bułeczką maślana z serem i z szynką podgrzane w mikrofali [emoji23] i dalej mi się czegoś chce buuuu

Bulkaasia daj znać co u Was

AAggAA no to trzymam kciuki za polowkowe żeby się Stachu pokazał albo będziemy miały Ige oby dwie ;)

Ja właśnie idę sobie bułeczki świeże zrobić z serem i szynką i pomidor i myślę że to tyle będzie na dzisiaj chociaż pewnie później zurawine będę podjadac :D ale za to wody dzisiaj bardzo dużo wypiłam cały czas pić mi się chce

matko a ja nie mam na nic ochoty :( muszę się zmuszać żeby cos zjeść... a najgorsze właśnie mężowi mówiłam że przez to nie mam pomysłów na obiady :(

reklama
Dziękuję za ciepłe słowa i ze tyle o tym problemie piszecie,na rehabilitację nadal jeździmy,a po waszych wpisach zdecydowałam się zapisać też na konsultację do neurologopedy,jak jest tam na miejscu to trzeba skorzystać.Dużo mi dziś rehabilitantka mówiła jak postepowac z noworodkiem i jestem w szoku ile błędów robiłam mimo że 3 dziecko w drodze.synek od urodzenia np.preferowal prawa stronę,na jednej tylko spał,główkę ma splaszczona z 1 strony,czego ja nie widzę,podobno ciężko później z takiej asymetrii dzieciom wyjść,nadal ciągnie prawa nóżke.podobno sa poduszki korekcyjne dla niemowląt,bardzo też zachwalala ciasne otulanie więc chyba kupię to woombie.
W temacie podjadania,ja przeginam w tej ciąży,zaczęłam od 61kg,dziś na wadze rano 66,8kg.Ale nie potrafię się powstrzymać .
Bulkaasia czekam tez na wiadomość od Ciebie
Morela super ze już w domku odpoczywasz.
Ja dziś znów po południu usunęła na 1,5 godz,i teraz przed północą nie ma mowy o spaniu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry