reklama
Integral
Fanka BB :)
Jedzenie jedzeniem. Ja sie boje do sklepu isc bo jak nic cos kupie. Ostatnio w drodze do domu ze sklepu wrabalam cebulaka a potem popilam to mlekiem i zajadlam warzywami na patelnie [emoji33]
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaggaa - kopać ciężarna?? No no no [emoji14]. Już się ogarnelam, a reszta razem ze mną [emoji6]
Trzymam kciuki za polowkowe [emoji3], co by Cie Stachu w niepewności nie trzymal [emoji6]
Lilith - póki co trzepnij wszystko w kąt i zrelaksuj się jakoś. Po takim mega osłabieniu + newsach w trakcie dnia, lista jest ostatnia rzeczą jaką powinnaś robić [emoji6]. Przesyłam buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
Trzymam kciuki za polowkowe [emoji3], co by Cie Stachu w niepewności nie trzymal [emoji6]
Lilith - póki co trzepnij wszystko w kąt i zrelaksuj się jakoś. Po takim mega osłabieniu + newsach w trakcie dnia, lista jest ostatnia rzeczą jaką powinnaś robić [emoji6]. Przesyłam buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
To chyba Cie przebije [emoji1].Jedzenie jedzeniem. Ja sie boje do sklepu isc bo jak nic cos kupie. Ostatnio w drodze do domu ze sklepu wrabalam cebulaka a potem popilam to mlekiem i zajadlam warzywami na patelnie [emoji33]
Otworzyłam sobie przed chwilą śledzie zasmazane w zalewie octowej, ale mi nie podeszły.. Więc zagryzlam maczkami, które dzisiaj nabylam w cukierni, ale.. Za słodko mi się zrobiło, więc wcinam prazynki paprykowe córki [emoji6]. aaa... I zapomniałam wspomnieć o kanapce z serem żółtym z pół godziny temu... Masakra...
Integral
aha83
kwietniówka '09
O losie z tym jedzeniem ... ja po pracy skonczylam synka herbatniki i zagryzlam je bułeczką maślana z serem i z szynką podgrzane w mikrofali [emoji23] i dalej mi się czegoś chce buuuu
Bulkaasia daj znać co u Was
Bulkaasia daj znać co u Was
ewella90
AAggAA no to trzymam kciuki za polowkowe żeby się Stachu pokazał albo będziemy miały Ige oby dwie
Ja właśnie idę sobie bułeczki świeże zrobić z serem i szynką i pomidor i myślę że to tyle będzie na dzisiaj chociaż pewnie później zurawine będę podjadac ale za to wody dzisiaj bardzo dużo wypiłam cały czas pić mi się chce
Ja właśnie idę sobie bułeczki świeże zrobić z serem i szynką i pomidor i myślę że to tyle będzie na dzisiaj chociaż pewnie później zurawine będę podjadac ale za to wody dzisiaj bardzo dużo wypiłam cały czas pić mi się chce
reklama
tea80
Dziękuję za ciepłe słowa i ze tyle o tym problemie piszecie,na rehabilitację nadal jeździmy,a po waszych wpisach zdecydowałam się zapisać też na konsultację do neurologopedy,jak jest tam na miejscu to trzeba skorzystać.Dużo mi dziś rehabilitantka mówiła jak postepowac z noworodkiem i jestem w szoku ile błędów robiłam mimo że 3 dziecko w drodze.synek od urodzenia np.preferowal prawa stronę,na jednej tylko spał,główkę ma splaszczona z 1 strony,czego ja nie widzę,podobno ciężko później z takiej asymetrii dzieciom wyjść,nadal ciągnie prawa nóżke.podobno sa poduszki korekcyjne dla niemowląt,bardzo też zachwalala ciasne otulanie więc chyba kupię to woombie.
W temacie podjadania,ja przeginam w tej ciąży,zaczęłam od 61kg,dziś na wadze rano 66,8kg.Ale nie potrafię się powstrzymać .
Bulkaasia czekam tez na wiadomość od Ciebie
Morela super ze już w domku odpoczywasz.
Ja dziś znów po południu usunęła na 1,5 godz,i teraz przed północą nie ma mowy o spaniu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W temacie podjadania,ja przeginam w tej ciąży,zaczęłam od 61kg,dziś na wadze rano 66,8kg.Ale nie potrafię się powstrzymać .
Bulkaasia czekam tez na wiadomość od Ciebie
Morela super ze już w domku odpoczywasz.
Ja dziś znów po południu usunęła na 1,5 godz,i teraz przed północą nie ma mowy o spaniu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom