reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ewella, trochę mnie nastraszyłaś tą kontrolą, mam nadzieję, że nie dane mi będzie spotkać się z nimi :). Na razie miałam kontakt tylko telefoniczny, bo wysłali wypłatę na adres, pod którym już nie mieszkam.

Aim, Misia trzymam kciuki :)

hej :)

Lilith Mila jak dla mnie super :D Co do baby carboot akurat na takim nie byłam, na innych tak ale właśnie myslałam o tym wczoraj bo już wspominałaś mi o tym jakieś 3 dni temu. Jesli chodzi i Ebay to tyyle tego jest, że nie mogę się zdecydować :D:D Nie chcę tez świrować. Mojego R mama oszalała jak się dowiedziała o wnuczce i już zaczyna kupować i tylko wysyła nam zdjęcia na whatapp. No ale to są sukieneczki a wiadomo , że najwięcej schodzi jakichś bodziaków itp Czas szybko płynie i taka sukieneczke dzidziuś ubierze ze 2 razy :)

Ja usnęłąm koło 1. Dlaczego? BO moja mała była aniołkiem przez cały dzień, za to o 10 jak mama chciała spać zrobiła sobie MEGA imprezę w brzuchu. tego jeszcze nie było. Jak na początku mnie to smieszyło to uwierzcie już po godzinie takich wywrotek, kopniaków i niewiadomo czego miałąm dosyć :D O 12 stwierdziłąm, że ona śpi wtedy jak sobie pojem to zrobiłam sobie 2 kanapki z pomidorem. No i koło 1 poszła spać a ja znią. Niesamowite.

aim super :D
misia trzymam kciuki
kasia831 moja tez wlasnie wczoraj tak szlala na noc, jeszcze mi brzuch non stop twardniał i przez to mialam nacisk na pecherz wiec chodziłam co 5 min dosłownie ;/ a rano o 6 do pracy musialam wstac ;p

u mnie tez piękne słonce za oknami ...ale jeszcze trochę musze tu posiedzieć..tzn w pracy :)
ale może później zabiorę córkę na krótki spacer :) ( tylko nie wiem czy mi się jeszcze będzie chciało...)

Morela - ale piękne! Od razu mi się Szelagowska nasuwa patrząc na Twe dzieła [emoji6] (a Dorotka to obecna idolka mojej córki - więc po cichu liczę, że..może podzieli nasze zamiłowanie do budowlanki [emoji6])

Truskawka - Emma też jest super [emoji5].
Widze, że mamy podobny punkt widzenia na pracę w ciąży [emoji6]

Aim - tylko zanim pójdziesz na porodówkę pamiętaj abyś dyżur ukończyła [emoji6]
Na razie to tylko biel 2x razy :) teraz wyzwanie z serwetką i kolorami. Moja córa też ma zajawkę na drewienka i scrapbooking.
Czekam na wizytę. Jeszcze moja nowa Pani doktor nie zaczęła przyjmować. Mąż tak się wyrwał z rana. Za to jestem po położonej. Słyszałam serduszko i mam 2 kg na plusie. Dziś 20+4, ciekawe ile jeszcze dołożę. No i dopadła mnie lustrzyca przy goleniu, na razie tylko sprawdzałam czy ładnie wyszło ;) ale już niedługo będzie lusterko niezbędne.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki
Kasia ja co do uzywek zdecydowanie jestem na tak

Lilth mi sie bardzo podoba Mia. Brawa dla meza.

Pola zdrowka
Lilth mam nadzieje, ze szybciuchno uporasz sie z zebem

Aga dobrych wynikow Twoich i corki

Pumelova na pewno przyjma Cie cieplo :) powodzenia. Ja tez dzis produkowalam muffinki, zeby moj starszaczek mial w dniu swoich urodzin do pkola

Aim, Misia powoedzenia

Mam nadzieje ze mlodszy zaraz zasnie i i ja siup na mate
Mila cudne imię. :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Kasiulka - ale smakowitosci!!! jakie dokładnie muffiny robiłaś? (Za mną chodzą z bananami i marcepanem).
Co do labo - to w tym tygodniu moja córa robi podchody (sprawdzamy ja pod kątem pasożytów, bo brzuszek od jakiegoś czasu jej dokucza)

reklama
Do góry