Alex moja mama robiła mojemu bratu taką jajecznice, pyycha
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie ja dopiero teraz bo jakoś tak gorszy dzień dziś mam..Najgorsze ze nieumie nawet sama sobie odpowiedzieć co jest grane..totalny brak humoru spowodowany..właśnie czym..hmm chyba hormonami..
Za 2 tyg jadę na tydzień do Polski może to trochę poprawi nastrój
Co do nauki siusiania to każde dziecko dojrzewa do tego w swoim tempie..Mój syn miał półtorej roku jak nauczył się siku..znowu z kupką był problem aż do 4 lat..Ja bardzo szybko po nauce siku w dzień postanowiłam zrobić to i w nocy..Prowadzałam synka przed każdym pójściem spać aby się wynikał i za każdym razem przed moim położeniem się do łóżka drugi raz..Z wiekiem im był starszy tłumaczyłam mu ze jak będzie chciał siku trzeba mamę budzić to pójdziemy siku..Syn wołać niewolał ale wydobywał z siebie dziwne dźwięki które wydawał tylko wtedy kiedy musiał siku..Także poszło nam w miarę łatwo..Za to z kupką nameczylismy się oboje..Całe szczęście że to już za nami..
Tęczowa89 dużo zdrówka życzę..
Lilith dla synka również dużo zdrówka..
No i dla tych wszystkich które chorują..
Gratuluję wszystkim które znają płeć dzieciątka i mają ją potwierdzoną..Ja czekam jeszcze do poniedziałku i mam nadzieję że się dowiem..
CO do odczuwania ruchów ja już je czuje każdego dnia bardzo często..ale każda z nas jest inna jak i każda ciąża..dlatego dziewczyny niema się co stresować jeszcze macie na to czas.. ale rozumie że to was w jakiś sposób stresuje..Oby dzieciaczki dały o sobie szybko znać..
Pisalyscie o swojej wadze..u mnie póki co 2,3/2,1 kg na plusie..nie wiem czy to dobrze czy to źle..W pierwszej ciąży utyłam 18kg..zobaczymy jak będzie tym razem..
Póki co apetyt powoli się rozkręca...Właśnie zjadłam z synkiem jajecznice..taką z poruszonym chlebem do środka..niewiem czy któraś jadła..ale my uwielbiamy..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
O co chodzi z tym chlebem?Alex moja mama robiła mojemu bratu taką jajecznice, pyycha
Aha, myslalam, ze cos ala grzanki sie robiKatanka tylko tyle że do jajecznicy kruszysz chlebek albo bułeczke
Dobrze, ze z dzidzia ok ;-)Dziewczynki ja po wizycie. Mam lozysko przodujace,ale gin mowil ze jeszcze sie powinno podniesc. Pozatym reszta wynikow ok. Nadal jest synus [emoji5]
Lilith zdrowka dla Dexa [emoji8]
Teczowa super ze juz sie poprawilo [emoji18]