Kasia UK, NorthWest. Ty też UK?
Integra no niestety.. Choć u mojej wygrywają grafty i tworzenie grafiki komp nad minecraftem. Ale był czas mega szału.. I xboxa nie odstepowala w wolnej chwili..
Wendy ale mnie rozbawilas. Powagą.
Coś jakbym o swojej czytała, taka niby nie poradna.. Ale wiesz.. Jak czasem się mili, to lyta co pomoc czy coś chce etc ale jak to robi.. I ile czasu to trwa..
Ma stałe obowiązki, jak np.kuweta. To jak ja zapytam, kiedy robiła to nie pamięta albo sprząta z wierzchu i uważa, że gotowe marnujac przy tym nie taki żwir bo nawet czystego nie zrzuca..
U nas nie ma fb na szczęście jeszcze. Tylko czekać aż ruszy do następnej szkoły..
Ewcia, właśnie u nas problem polega na tym, że córka im starsza tym gorsza. Ona mając 3-4 lata robiła sama śniadanie, szykowala się do,przedszkola/ szkoły, była przylepiona do mnie by pomóc tu i tam. Tak chyba do hmm ja wiem 6 roku życia, później z czasem coraz gorzej i gorzej..
Co do ogarniania, tk fajna technikę przevzytalam na stronce gdzie jest też opis techniki 1 2 3. Chodzi o finansowa zapłatę ale moim zdaniem mądrze wymyślona, podrzucę linka jutro.
Wendy Judy zaczęła jeszcze szybciej latać bez majtow. I też była zaradna ake nie tak hmm myslaca jak syn. On jest bardzo rozwazny, jakby myślał czy jego działanie ma sens i pojetny. Od pół roku luczy do 10 zna alfabet calutki, teraz już czyta proste wyrazy. Niesamowity. I uwierz, Judi tez bylaaa zaradna. Teraz to gorzej niż dwie lewe ręce. A jak zwracasz jej uwagę to rany,, tak się puszy.. Nie odpowiada wogole bo nie wie co powiedzieć albo zaś coś gada pod nosem.. A sorry czy, że się pomyliła tomw życiu. Zwali na Ciebie haha.
Udanych feri kochana
Aga to nie reagowanie nie wiele u nas np.daje. Młoda taka obrazona, ze jeju. Ona jak coś mowie, nigdy nie słyszy niby,, próbowałam tego samego i pff. Ona też lubi być miła kilka dni a potem, jak to mówi, jej nie wychodzi
Inka powodzenia z zaśnięciem. Tez jestem placzluwa..zależnie od okresu..