reklama
Musze sobie taka sprawic koniecznie [emoji106][emoji106][emoji106]Wendy patrz jaka kasiazka na mnie czeka
Kasiulka ja idę na tsh 24.02. Jutro do enfokrynologa po raz pierwszy. Dziś mój prowadzący stwierdził że Kolatanie może od tarczycy i żeby to sprawdzić.
Pumelova gratulacje, tylko nie przesada na początku. Musisz się rozruszać. Ja robiłam test obciążenia w 8 tc.
Morela ja robię dobre ciasto ale nie znoszę lepić. Bo lepisz i lepisz a mąż zjada 30 na raz. Szkoda mi czasu. Dobrze że też potrafi robić to jak mnie najdzie to pomaga.
Mamusia_Muminka ja idę jutro na basen. Mam po nim super cukier. Tyle że ostatnio się przeziębiłam.
No i zapomniałam napisać że wyzdrowiałam. Kurcze niezła jestem, jak narzekać to potrafię. Leczenie domowe przyniosło dobre efekty.
Wendy popieprzony farsz najlepszy.
Aim moja mama w piątek była w pracy a w niedziele mnie urodziła. W poniedziałek nie poszła to jej szukali czemu jej nie ma, bo tata zapil że szczęścia i nie zadzwonil. Także jeśli chcesz to tylko ci życzyć żebyś dała radę.
Coś mi się zaspamowalo. Sorcia.
Już wiem co i jak z tym ciśnieniem. Lekarz dał mi leki na obniżenie. Jak przynajmniej 4 pomiary po kolei będą powyżej 140/80 to mam zacząć brać. Najpierw 1 tabl i kontrolować. Jak będzie powyżej 150/90 to IP.
Cały dzień latalam. O 10 wyszłam z domu o 18 wróciłam. Padam na twarz.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova gratulacje, tylko nie przesada na początku. Musisz się rozruszać. Ja robiłam test obciążenia w 8 tc.
Morela ja robię dobre ciasto ale nie znoszę lepić. Bo lepisz i lepisz a mąż zjada 30 na raz. Szkoda mi czasu. Dobrze że też potrafi robić to jak mnie najdzie to pomaga.
Mamusia_Muminka ja idę jutro na basen. Mam po nim super cukier. Tyle że ostatnio się przeziębiłam.
No i zapomniałam napisać że wyzdrowiałam. Kurcze niezła jestem, jak narzekać to potrafię. Leczenie domowe przyniosło dobre efekty.
Wendy popieprzony farsz najlepszy.
Aim moja mama w piątek była w pracy a w niedziele mnie urodziła. W poniedziałek nie poszła to jej szukali czemu jej nie ma, bo tata zapil że szczęścia i nie zadzwonil. Także jeśli chcesz to tylko ci życzyć żebyś dała radę.
Coś mi się zaspamowalo. Sorcia.
Już wiem co i jak z tym ciśnieniem. Lekarz dał mi leki na obniżenie. Jak przynajmniej 4 pomiary po kolei będą powyżej 140/80 to mam zacząć brać. Najpierw 1 tabl i kontrolować. Jak będzie powyżej 150/90 to IP.
Cały dzień latalam. O 10 wyszłam z domu o 18 wróciłam. Padam na twarz.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Alex nie siostra teraz rodzila w styczniu i byla sama miala wanne pilke itp
Pumelova bo tez wszysyko zalezy w jakich okolicznoasciach sie jest w szpitalu ja bylam bardzo zadowolona dziecko zdrowe cc przeszlo pomyslnie bez komplikacji blizny nawet nie ma.Wiec pewnie dlatego tak dobrze wspominam.Teraz sama nie wiem gdzie raczej nie myslowice ze wzgledu na moja chorobe..wolalbym lepszy szpital w razie W i w gre wchodza wlasnie katowice..
Pumelova bo tez wszysyko zalezy w jakich okolicznoasciach sie jest w szpitalu ja bylam bardzo zadowolona dziecko zdrowe cc przeszlo pomyslnie bez komplikacji blizny nawet nie ma.Wiec pewnie dlatego tak dobrze wspominam.Teraz sama nie wiem gdzie raczej nie myslowice ze wzgledu na moja chorobe..wolalbym lepszy szpital w razie W i w gre wchodza wlasnie katowice..
pumelova
Fanka BB :)
Maziajka mam nadzieje ze wybierzesz Katowice zamiast Myslowic w Katowicach z tego co słyszałam polecają bonifratow, raciborska i lubinowa. Ja wybrałam raciborska, leżałam tam juz 2tyg, miałam 2 łyżeczkowania i jestem zadowolona z opieki. No i lekarza tam mam p.s. Jesli mogę spytać jaka choroba bo nie kojarzę?
Wendy Gratulacje trojcy. Ja niemoge sie juz czwartkowej wizyty doczekac.u mojej siostry tez lekarz wczoraj potwierdzil drugiego chlopaka a moj szwagier sie jeszcze ludzi na dziewczynke
Misia12 czemu przy cisnieniu 150/90 masz na IP ja mialam 165/125,150/100 i tak Mi skakalo cisnienie (bole glowy mialam okropne)ale nikt mnie niewysylal na IP. Biore rano tabletke na obnizenie cisnienia i jest okay.najpierw tabletki obnizyly Mi bardzo cisnienie ale juz sie przyzwyczailam
U nas rodzi sie Samemu a w szpitalu sale 2 osobowe z lazienka w pokoju
Maziajka ostatnio myslalm ze u mnie siara bo cos mialam na sutkach i byly takie mega pelne ale jednak nie
Ja z TSH niepomoge bo nigdy Do czynienia niemialam
Misia12 czemu przy cisnieniu 150/90 masz na IP ja mialam 165/125,150/100 i tak Mi skakalo cisnienie (bole glowy mialam okropne)ale nikt mnie niewysylal na IP. Biore rano tabletke na obnizenie cisnienia i jest okay.najpierw tabletki obnizyly Mi bardzo cisnienie ale juz sie przyzwyczailam
U nas rodzi sie Samemu a w szpitalu sale 2 osobowe z lazienka w pokoju
Maziajka ostatnio myslalm ze u mnie siara bo cos mialam na sutkach i byly takie mega pelne ale jednak nie
Ja z TSH niepomoge bo nigdy Do czynienia niemialam
Pumelowa wlasnie Dr.Cybulska do ktorej chodze pracuje na Raciborskiej swoja droga super lekarz! lubinowa to tylko.jesli sie tam chodzi do lekarza a ja mam planowana cc wiec na bank mnie nie przyjma .Myslowice odpadaja na. Pewno tak jak i Tychy ...
A mam kilka problemow y neurologiczych niestety
A mam kilka problemow y neurologiczych niestety
pumelova
Maziajka to chodź na raciborską ewentualnie bonifratów słyszałam że spoko, no ale też mam lekarza z raciborskiej więc tam pozostanę. może się spotkamy na oddziale idę do szkoły rodzenia która przynależy do teo szpitala więc może obejrzę porodówkę a jak leżałam tam w grudniu to na połoznictwie wymienili wszystkie łóżka [zajebiste te nowe ] i remontowali coś - mój lekarz mówił coś o podłączeniu oddziału noworodków (?) więc może się doczekamy neonantologii?!
reklama
ewella90
Pumelova, Maziajka ja też się zastanawiam między raciborska a bonifratow, jeszcze z lekarzem nie rozmawiałam ale zapytam na najbliższej wizycie wiem ze on w Tychach jest na pewno i gdzieś w katowicach ale nie pamiętam, Tychy na pewno nie chce..