agniesiam86
Fanka BB :)
Nie straszcie, bo to moj pierwszy poród, a podobno za pierwszym razem jest najgorzej;/Ja miałam znieczulenie.. mimo to ból był ogromny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie straszcie, bo to moj pierwszy poród, a podobno za pierwszym razem jest najgorzej;/Ja miałam znieczulenie.. mimo to ból był ogromny.
Dzięki Poszukam czegoś, może coś dopasuję do siebieJa wpisuje w YouTube exercise 2 trimester i podobne
Ja także chciałam znieczulenie ( by mniej bolało bo niewiem czy jest możliwość by wcale nic nie czuć) niestety znieczulenia niedostalam..Co do świadomości porodu bardziej chodziło mi o to by przekonać się jak to jest urodzić dziecko siłami natury..niekoniecznie chodziło mi o ból by się nim napawać a być może bardziej o przekonanie się i doświadczenie tego..Ja oczywiście nikogo ani niczego nie neguje..nawet świadomego wyboru cesarki.. Każdy z nas jest inny..Ja tam nie czuje specjalnie chęci bólu nadmiernego i już sobie zaklepałam znieczulenie [emoji14] może i dla niektórych to ujma na honorze kobiety ale kij mnie to obchodzi [emoji14] wole mniej cierpieć jeżeli mogę
Ja absolutnie nikogo nie straszę. Moje koleżanki rodziły w godzinę albo kilka maksymalnie. Każdy poród indywidualny jest. Ja przeżywałam go przez 6.5 roku stąd mój strach przed kolejnym.Nie straszcie, bo to moj pierwszy poród, a podobno za pierwszym razem jest najgorzej;/