reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Myśmy właśnie mieli zacząć starania dopiero za miesiąc a ten z przykazania lekarza jeszcze odpuścić więc mieliśmy sporą przerwę w okolicach owulacji :p stąd wiem z którego seksu to wyszło :p

reklama
Myśmy właśnie mieli zacząć starania dopiero za miesiąc a ten z przykazania lekarza jeszcze odpuścić więc mieliśmy sporą przerwę w okolicach owulacji [emoji14] stąd wiem z którego seksu to wyszło :p
Czyli tak miało być :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aim gratulacje no coz rozumiem Cie.
Sylver podzie dla umiejetnosci i rozinnej wspolpracy ;)
Mamusia M oj slabo lepiej zebybto nie byl wyrostek.i oby wytrzymal.do porodu w razie w stosuj sie do zalecen i trzymam kciuki.
Aaggaa z chlopaka baba zadko sie robi niesety choc ja tez mam.nadzieje jeszcze do jutra.
Lilith fakt masakra z mechamikami i autami ibjeszcze to na Twojej glowie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

ja od początku ciąży byłam przekonana, że to na pewno dziewczynka, wręcz rękę bym dała uciąć ;) na prenatalnych doktor nic nie chciał powiedzieć, a na ostatniej wizycie moja gin oświadczyła "CHŁOPAK" ale 100% nie daje. I teraz pytanie, czy ja mam słabe przeczucia, czy ona oko ;)

Nika rzadko ktory gin daje 100%[emoji14]moj mi powiedzial na.prenatalnych ze 100% to na porodowce sie dowiem.
Dal mi na 80% laske za tydzien to zweryfikujemy,

010igov35ye70zfx.png

Ewella uważaj na siebie

Chybra ja mam "moja ciąża" jest ok.

Aim Ojj niby nic wielkiego, ale rozumiem ze dziwnie Ci sie zrobil. Dobrze dokarmione y'ki

Sylver tja :D super ze jest taka rozciągnięta

Mamusia oszczędzaj sie! Trzymam kciuki żeby chirurgia była bardzo odległa sprawa

Lilth :errr:

Hej dziewczyny
My dzis ostatni dzień na feriach, jutro wracamy, wreszcie bo to moje dziecko takie cuda tu wyprawia ze jestem bardziej zmęczona niż przed przyjazdem :p

AIM czyli jednak coś moze wyrosnąć koło 16 tc :D u mnie przynajmniej wiem na 99% ze nic sie nie zmieni, na ost usg nawet lekarz nie oglądał płci

Aim gratulacje no coz rozumiem Cie.
Sylver podzie dla umiejetnosci i rozinnej wspolpracy ;)
Mamusia M oj slabo lepiej zebybto nie byl wyrostek.i oby wytrzymal.do porodu w razie w stosuj sie do zalecen i trzymam kciuki.
Aaggaa z chlopaka baba zadko sie robi niesety choc ja tez mam.nadzieje jeszcze do jutra.
Lilith fakt masakra z mechamikami i autami ibjeszcze to na Twojej glowie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png
Wendy - wiadomka, ze raczej to rzadkosc. Ja jeszcze nie wiem co ma byc. Bazuje na moim przeczuciu, ze bedzie syn. Intuicja jednak wlasnie kilka Brzuchatek zawiodla, dlatego zaczelam miec minimalna nadzieje na dziewuszke[emoji1] za tydzien moze sie okazac/ukazac[emoji12][emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry