reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Czyli tak miało byćMyśmy właśnie mieli zacząć starania dopiero za miesiąc a ten z przykazania lekarza jeszcze odpuścić więc mieliśmy sporą przerwę w okolicach owulacji [emoji14] stąd wiem z którego seksu to wyszło
Aim gratulacje no coz rozumiem Cie.
Sylver podzie dla umiejetnosci i rozinnej wspolpracy
Mamusia M oj slabo lepiej zebybto nie byl wyrostek.i oby wytrzymal.do porodu w razie w stosuj sie do zalecen i trzymam kciuki.
Aaggaa z chlopaka baba zadko sie robi niesety choc ja tez mam.nadzieje jeszcze do jutra.
Lilith fakt masakra z mechamikami i autami ibjeszcze to na Twojej glowie.
Mamusia M oj slabo lepiej zebybto nie byl wyrostek.i oby wytrzymal.do porodu w razie w stosuj sie do zalecen i trzymam kciuki.
Aaggaa z chlopaka baba zadko sie robi niesety choc ja tez mam.nadzieje jeszcze do jutra.
ja od początku ciąży byłam przekonana, że to na pewno dziewczynka, wręcz rękę bym dała uciąć na prenatalnych doktor nic nie chciał powiedzieć, a na ostatniej wizycie moja gin oświadczyła "CHŁOPAK" ale 100% nie daje. I teraz pytanie, czy ja mam słabe przeczucia, czy ona oko
Ewella uważaj na siebie
Chybra ja mam "moja ciąża" jest ok.
Aim Ojj niby nic wielkiego, ale rozumiem ze dziwnie Ci sie zrobil. Dobrze dokarmione y'ki
Sylver tja super ze jest taka rozciągnięta
Mamusia oszczędzaj sie! Trzymam kciuki żeby chirurgia była bardzo odległa sprawa
Lilth
Chybra ja mam "moja ciąża" jest ok.
Aim Ojj niby nic wielkiego, ale rozumiem ze dziwnie Ci sie zrobil. Dobrze dokarmione y'ki
Sylver tja super ze jest taka rozciągnięta
Mamusia oszczędzaj sie! Trzymam kciuki żeby chirurgia była bardzo odległa sprawa
Lilth
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
My dzis ostatni dzień na feriach, jutro wracamy, wreszcie bo to moje dziecko takie cuda tu wyprawia ze jestem bardziej zmęczona niż przed przyjazdem
AIM czyli jednak coś moze wyrosnąć koło 16 tc u mnie przynajmniej wiem na 99% ze nic sie nie zmieni, na ost usg nawet lekarz nie oglądał płci
My dzis ostatni dzień na feriach, jutro wracamy, wreszcie bo to moje dziecko takie cuda tu wyprawia ze jestem bardziej zmęczona niż przed przyjazdem
AIM czyli jednak coś moze wyrosnąć koło 16 tc u mnie przynajmniej wiem na 99% ze nic sie nie zmieni, na ost usg nawet lekarz nie oglądał płci
AAggAA88
Fanka BB :)
Wendy - wiadomka, ze raczej to rzadkosc. Ja jeszcze nie wiem co ma byc. Bazuje na moim przeczuciu, ze bedzie syn. Intuicja jednak wlasnie kilka Brzuchatek zawiodla, dlatego zaczelam miec minimalna nadzieje na dziewuszke[emoji1] za tydzien moze sie okazac/ukazac[emoji12][emoji28]Aim gratulacje no coz rozumiem Cie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama