Część Dziewczyny
Wczoraj miałam imprezę urodzinowa w kulkach dla coreczki, impreza bardzo udana, córeczka zachwycona, do tego wszystkiego dostała od dzieciaków demoralizujaca ilość prezentów
Dzisiaj część druga, impreza w domu dla rodziny. Mamy zamówiony tort, myślałam wczesniej żeby zamówić po prostu pizzę hihi
ale wysłałam wczoraj męża na zakupy i zrobimy takie jedzonko a'la imieninowe
Moi jeszcze smacznie śpią, więc może zdążę nadrobić co pisalyście, bo jestem do tyłu bardzo
Ciężki temat z kościołem i księża
ja mam córeczkę w przedszkolu sióstr, ale nie ze względów ideowych, tylko to było najbliższe przedszkole przy domu. Trochę się obawiałam, ale niepotrzebnie, bo akurat te siostry, które zajmują się dzieciakami, to fajne babeczki, potrafią się pobawić i pośmiać z dzieciakami, moja córeczka nie chce wychodzic wczesniej do domu
także tutaj bardzo pozytywnie się zaskoczyłam
Jejciu dziewczyny, to ja z moją schiza przedwczesnego porodu już wiem czego nie mogę robić na pewno dzięki 5S
tylko muszę wchodzić po schodach na 2 piętro, sprzątać i pozostałych S już zaprzestaje prewencyjnie
Pumelova zdaj relacje po weselu
Jenny jak daleko macie na tą komunie? Ja już prewencyjnie wolę nie jeździć gdzieś dalej
Lilith super, już 32 tydz!
Z sn musisz poważnie przemyśleć. Ja np. pomimo, że lekarz mi powiedział, że mogłabym spróbować, boję się ryzykowac. Wydaje mi się, że jest to wieksze zagrożenie dla matki (po CC) i dziecka, ale specjalista nie jestem, to tylko takie moje odczucia, wiec sn nie chce.
Też chyba wypróbuje motylka, bo kupiłam wózek z bardzo mała amortyzacja
Kylessa dobrze napisałaś, Twoja córeczka jest cudem
musiałaś i nadal musisz naprawcze bardzo dużo pracy wkladać w wsparcie rozwoju coreczki i miłości