reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek, nie mam z niczym doświadczenia, bo to pierwszy bobas, ale chcę kupić taki komplet i zwykle dodają właśnie motylka. To skoro już będzie to go wypróbuję. Też planuję noworodkową sesję. :)

Tymuniek, mój będzie właśnie spał albo w śpiworku albo otulaczu. Kołdrę i tak kupię, ale nie planuję jej używać na początku. No ale w poniedziałek zaczynam szkołę rodzenia, ma być temat o tym co kupować i ogólnie co i jak z noworodkiem na początku robić, więc liczę że coś powiedzą ciekawego na temat łóżeczkowy. :)

reklama
Hej

Kylessa dobrze ze z mloda juz lepiej i wychodzi na prosta mam nadzieje ze wszystkie nasze maluchy grzecznie poczekaja jeszcze!

Pumelova udanej zabawy!

Aniek i dobrze mu powiedzialas...czarna mafia ja co prawda meza mam dalej ale do spowiedzi nie chodze dla mbie to chore...bo z czego sie mam spowiadac?!
Jeden facet cale zycie , nie kradne nie zabijam.A to ze czadami przeklne? Hellol zreszta to wieksi grzesznicy od nas wszystkich...w parafii obok hazardzista , w 2 ma syna z ktorym mieszka, u nas 2 ksiezy emerytow maja swoj dom w ktorym mieszkaja tylko ze swoja " gosposia" zal.pl...

Co do poscieli i kolderek ja tez nie kupuje poduszek sie dziecku nie daje w ogole na kolderke za malutkie bedzie spala w spiworku/ otulaczu koldra najwczesniej za rok mysle.Jak nie pozniej dla mnie najlepsze sa spiworki.

Maziajka też tak uważam, że nasze grzechy w porównaniu z tym co oni robią to pikuś.
W Boga wierzę, w księdza nie. Teraz mam przymus chodzenia do kościoła, trzeba dzieciom jakieś wartości przekazać....ale prędko mnie tam po komuni nie zobaczą.
Pościel na pewno kupię, moje chłopaki też są wychowani w pościeli(w upał kocyk).

Pumelova tak jest jak się iść nie chce to zabawa będzie udana :) a pogoda może i tam się zrobiła bo u nas cały dzień słońce tylko chłodno :)

Inka fajni tacy znajomi :) a krew z nosa i mi dzisiaj lekko poleciała ale to normalne słyszałam :)

Co do pościeli ja mam dostać w prezencie z czymś tam jeszcze, ale na początek kupiłam śpiworek, poczytałam dużo ludzi poleca to spróbuję :)

Sesje ciążową będę miała, mąż mi zrobi ostatnio szukaliśmy zdjęć na necie jakie są ładne i coś podobnego będziemy robić niedługo :)
A sesje noworodkowa tez juz mamy zamówiona ale to już u fotografa :)

Co do księży kościoła się nie wypowiadam ostatni raz byłam, na swoim ślubie ;) ale wiem co robią ciocia moja jest z byłym mężem katechetki. ..opowiadał co się działo na imprezach u księży ...

Masaż krocza mam zamiar robić po 32 tyg. A o tym 5s nie słyszałam ;)

My dzisiaj domowo, mąż się rozchorowal, pojechał tylko ze mną na zakupy bo juz lodówka była pusta a jeść chce :p aaa jeszcze posprzątal ze mną ;) teraz oglądamy filmy :)

Aniek - mam dwóch kuzynow księży (jeden z powołania do Boga i ludzi - już miał załamanie nerwowe, drugi z powołania do tacy i do "co łaski, ale nie mniej niż.." [emoji6]).

witam Was wieczornie :)

Sobota wieczór w TV nic nie ma ...al przez tą pogodę to i weny na nic nie ma...
My za tydzien mamy jechac na uroczystosc pierwszej komuni....na szczescie jako goscie i ze wzgledu na to ze mamy kawał drogi ...to kosciół sobie odpuszczamy...podjedziemy tylko na obiad i kawe, pobyc chwile z rodzina ....i tak zleci cały dzien.

Pumelova- mam nadziej ze wesele udane :)
Chetnie sama bym sie na jakies przeszła ...ale zadne sie nam nie szykuje w najblizszej przyszłosci...

reklama
Oglądam One born.. Z naszego szpitala :) i coraz bardziej myślę o tych SN.
We wtorek wizyta omawiajaca cc i SN. Musze listę zrobić bo zapomnę.
Nie wiem jeszcze co scan pokaże :(

Prócz masażu krocza, sutkow, sexu, schodów, sprzątania, spacerów, lusci malin, ananas, czy przypraw, wiesiołka znam jeszcze olej rycynowy i nie zawaham się użyć jak na SN się zdecyduje. Jeszcze się dowiem, czy mogą mi zrobić masaż szyjki..
Z Judyta nic a nic nie zadzialalo a wywoływanie po 7 dniach i to marnie.

Teraz znowu się boje, że nie donosze hihi.

Aniek używam jeszcze kurtki, mam ciazowke. U nas nawet jak ciepło to i tak zimno. Wyprasowalam dziś za to sukienki ha :)

Mam kolderki po synku ale teraz nie będą potrzebne, mam otulacze i kocyki różnej grubości, wystarczy.

Te motylkowe poduszki czasem są wskazane ponoć, to jak boki w foteliku samochodowym, mają tylko amortyzowac boki główki, na dole nie mają wypełnień.

Dzień mega udany, jutro też mam nadzieje. W ponidzialek wracamy do codzienności i startujemy z 32tc wow :)

Do góry