reklama
Inka - extra! Możemy przybic piątkę [emoji4]
Aniek - też mi się czasem zdarza taki dół. .. ostatnio tak mialam w zeszla sobotę. Okropne. Mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie... zrob dla siebie coś miłego, może pomoże. [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek - też mi się czasem zdarza taki dół. .. ostatnio tak mialam w zeszla sobotę. Okropne. Mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie... zrob dla siebie coś miłego, może pomoże. [emoji4]
Właśnie - też nie wiem nic na temat masażu krocza.... matkoo ile trzeba sie nauczyc ...
Czołem Babeczki,
Kylesa - wowww, jaka różnica w cenie leków [emoji33]. Dziwna Kobietka, i chyba nie przysposobiona do stanowiska pracy, skoro w błąd ciężarne na dzień dobry wprowadza.
Chybra - nie szalej Kobieto! Uważaj przy schylaniu, w ogóle to.. Nie może ktoś Wam pomóc w tych porzadkach? gruzowisko mam nadzieję zostało wyniesione?
Madziazt - mam nadzieję, że z nerka Majeczki będzie wszystko w porządku.
Fajnie, że jest taka ruchliwa - chyba podoba się jej w Pl [emoji6][emoji3].
Misia - no ręce mi opadły.. Przykro mi bardzo z tej całej sytuacji w maku. Wiesz co, trzeba było powiedzieć wprost tej babie, że cola zero to nie był wybór kierowany kaloriami, tylko cukrzyca ciążową - i czy ma coś do powiedzenia w tej kwestii Twojemu dziecku, któremu swoim działaniem świadomie zaszkodziła [emoji34]
Aniek - u Ciebie też widzę Kobietka wykazała się znikoma inteligencja [emoji19].
Humorek już lepszy?
Inka - lepiej dla naszych facetów, aby spowolnili, i mieli czas na analizę sytuacji, bo skutki ich działań mogą być długo (hormonowo) oplakane, a ile gadania się przy tym nasluchaja [emoji1]
Pięknie Igorek Wam rośnie [emoji5]. No i super z tą szyjka [emoji4]
Abed, Truskawka - gratuluję pięknych wyników cukrowych [emoji5]
Pumelova - udanej zabawy!! Mam nadzieję, że ze zdrówkiem już lepiej?
Karuzela - za jutrzejszą wizytę w szpitalu [emoji110][emoji110]. Oby tylko na jakiś lekach się skończyło.
Kylesa - wowww, jaka różnica w cenie leków [emoji33]. Dziwna Kobietka, i chyba nie przysposobiona do stanowiska pracy, skoro w błąd ciężarne na dzień dobry wprowadza.
Chybra - nie szalej Kobieto! Uważaj przy schylaniu, w ogóle to.. Nie może ktoś Wam pomóc w tych porzadkach? gruzowisko mam nadzieję zostało wyniesione?
Madziazt - mam nadzieję, że z nerka Majeczki będzie wszystko w porządku.
Fajnie, że jest taka ruchliwa - chyba podoba się jej w Pl [emoji6][emoji3].
Misia - no ręce mi opadły.. Przykro mi bardzo z tej całej sytuacji w maku. Wiesz co, trzeba było powiedzieć wprost tej babie, że cola zero to nie był wybór kierowany kaloriami, tylko cukrzyca ciążową - i czy ma coś do powiedzenia w tej kwestii Twojemu dziecku, któremu swoim działaniem świadomie zaszkodziła [emoji34]
Aniek - u Ciebie też widzę Kobietka wykazała się znikoma inteligencja [emoji19].
Humorek już lepszy?
Inka - lepiej dla naszych facetów, aby spowolnili, i mieli czas na analizę sytuacji, bo skutki ich działań mogą być długo (hormonowo) oplakane, a ile gadania się przy tym nasluchaja [emoji1]
Pięknie Igorek Wam rośnie [emoji5]. No i super z tą szyjka [emoji4]
Abed, Truskawka - gratuluję pięknych wyników cukrowych [emoji5]
Pumelova - udanej zabawy!! Mam nadzieję, że ze zdrówkiem już lepiej?
Karuzela - za jutrzejszą wizytę w szpitalu [emoji110][emoji110]. Oby tylko na jakiś lekach się skończyło.
Jeśli chodzi o masaż krocza, to mamaginekolog o tym ostatnio mówiła, że od 32 tyg. Ale nie wspominała ile razy dziennie. Ja planuję po prostu wieczorami to robić, gdzieś coś mi się kojarzy że czytałam żeby przez ok. 5-10 min. go wykonywać. I tyle. Plus te wszystkie 5S zamierzam stosować od 37 tyg, bo mam duże parcie żeby jednak rodzić naturalnie i jak się uda to troszkę wcześniej. Ale oczywiście tak, żeby mały był donoszony
Dzięki dziewczyny, z infekcją walczę, po jednym dniu stosowania globulek i kremu jest o niebo lepiej, już nic mnie nie swędzi i mogę normalnie egzystować
Ja dziś wstałam oczywiście o 6. Ale uznałam że to przesada, szczególnie że budzik na 9. Także położyłam się i spałam jeszcze do 8. Mały cały czas rusza się w brzuchu, brzuch mi rozciąga w różne strony. Komicznie to wygląda
Pumelova, udanej zabawy na weselu
Dzięki dziewczyny, z infekcją walczę, po jednym dniu stosowania globulek i kremu jest o niebo lepiej, już nic mnie nie swędzi i mogę normalnie egzystować
Ja dziś wstałam oczywiście o 6. Ale uznałam że to przesada, szczególnie że budzik na 9. Także położyłam się i spałam jeszcze do 8. Mały cały czas rusza się w brzuchu, brzuch mi rozciąga w różne strony. Komicznie to wygląda
Pumelova, udanej zabawy na weselu
pumelova
Fanka BB :)
Ewella dzieki jakoś nie mam ochoty na to wesele, makijaż mi się nie podoba, jedziemy teraz - fryzjera nie znam więc nie wiem czego się spodziewać:// pada deszcz, do tego ludzi nie znam a jestem swiadkowa:/ pomijając fakt że ta moja panna młoda nieogarnieta trochę, eh. Wzięłam poduszkę do siedzenia przynajmniej moja waga nie zawiodła, dzisiaj na czczo malutko więc mogę pojesc
Misia napisz! A co zagroziło to Twojemu zdrowiu
Chybra współczuję sprzątania, dzięki Bogu mój m nie życzy sobie mojej obecności przy remoncie
Aniek buty też uwielbiam [emoji173] właśnie robię ekspansję na przedpokoju na inne szuflady te spody kupiłam w auchanie, o dziwo na dziale z ciastkami gotowymi typu oreo, na przeciw zdrowej żywności chyba. Ale ten Auchan w Mysłowicach jest po realu więc może być inaczej niż w prawdziwym. Dzięki! Powodzenia na spowiedzi. Ja byłam w spowiedzi w tym tygodniu i wystarczyło powiedzieć kiedy byłam ostatnio i ksiądz już mi nie dał dojść do słowa ... rozplakalam się oczywiście w tym konfesjonale
A co do tych tam na dole to tak jak Aniek napisała ciemne się zrobiły murzynskie
Madziazt też ciągle czuje jak się mała przekreca, dosłownie w ciągu dnia ma raz głowę z lewej raz z prawej, raz mnie kopie w zebra a potem w szyjke masakra
Kylesa to cudownie że dajecie rade, że wszystko idzie do przodu )
Aga km dziekuje- mogę już jeść oddychając nosem a to na weselu szczegolnie przydatna umiejętność. Więc czuje się lepiej, mam nadzieję że nie będzie jutro gorzej po imprezie, ale jutro nażrę się w koncu czosnku i będzie tylko super
Linoone jakie 'wszystkie 5s' bo nie wiem jeszcze o co chodzi? Dzięki!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Misia napisz! A co zagroziło to Twojemu zdrowiu
Chybra współczuję sprzątania, dzięki Bogu mój m nie życzy sobie mojej obecności przy remoncie
Aniek buty też uwielbiam [emoji173] właśnie robię ekspansję na przedpokoju na inne szuflady te spody kupiłam w auchanie, o dziwo na dziale z ciastkami gotowymi typu oreo, na przeciw zdrowej żywności chyba. Ale ten Auchan w Mysłowicach jest po realu więc może być inaczej niż w prawdziwym. Dzięki! Powodzenia na spowiedzi. Ja byłam w spowiedzi w tym tygodniu i wystarczyło powiedzieć kiedy byłam ostatnio i ksiądz już mi nie dał dojść do słowa ... rozplakalam się oczywiście w tym konfesjonale
A co do tych tam na dole to tak jak Aniek napisała ciemne się zrobiły murzynskie
Madziazt też ciągle czuje jak się mała przekreca, dosłownie w ciągu dnia ma raz głowę z lewej raz z prawej, raz mnie kopie w zebra a potem w szyjke masakra
Kylesa to cudownie że dajecie rade, że wszystko idzie do przodu )
Aga km dziekuje- mogę już jeść oddychając nosem a to na weselu szczegolnie przydatna umiejętność. Więc czuje się lepiej, mam nadzieję że nie będzie jutro gorzej po imprezie, ale jutro nażrę się w koncu czosnku i będzie tylko super
Linoone jakie 'wszystkie 5s' bo nie wiem jeszcze o co chodzi? Dzięki!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Inka1985
witam. Wczoraj wróciłam przed 24 od znajomych. Czuję się jakbym balowała całą noc i miała do tego kaca. Już nie nadaję się na takie imprezy. Znajoma wymęczyła nas wszystkich jedzeniem. Tak gościnnej drugiej dziewczyny to chyba niema. Lody, kilka ciast, pizza, kiełbaski pieczone jakieś wędliny, sałatki i inne cuda. Cały czas coś dodawała. Dostałam portfel gucci w prezencie, nosidełko, śpiworek do wózka, sweter z h&m i jeszcze inne drobne gadżety. To znajomej rzeczy które już są jej niepotrzebne i mi dała. Cieszę się bo mi się przydadzą. Aż mi głupio było...
Coś mi krew puszcza się z nosa. Dawno tego nie miałam...
buziaki !!!
Aniek ja mam brzuch ciążowy nawet bez ciąży bo jestem z tych większych
Aga no rośnie będzie duży po mamusi
Coś mi krew puszcza się z nosa. Dawno tego nie miałam...
buziaki !!!
Aniek ja mam brzuch ciążowy nawet bez ciąży bo jestem z tych większych
Aga no rośnie będzie duży po mamusi
Inka - ale się fajnie "oblowilas" - tacy znajomi to skarby [emoji3].
Krewka z nosa to normalna przypadłość, mi raz na tydzień/2 tyg tak zdrowo poleci, ale później spokój (jedynie skrzepy przy smarkaniu siw pojawiają). Jak wyniki są ok, to trzeba sytuację wziąść na klatkę i nie panikowac, choć to mało przyjemne [emoji6]
Linoone - chyba wiem o co chodzi z tym 5S [emoji6][emoji3].
Wcześniej było mówione o 3S, ale zawsze coś się jeszcze oddawalo [emoji6]
Cieszę się, że z infekcją już lżej [emoji5]
Pumelova - czekamy na fotki [emoji3].
Udanej zabawy - czuje, że będzie extra [emoji16]
Krewka z nosa to normalna przypadłość, mi raz na tydzień/2 tyg tak zdrowo poleci, ale później spokój (jedynie skrzepy przy smarkaniu siw pojawiają). Jak wyniki są ok, to trzeba sytuację wziąść na klatkę i nie panikowac, choć to mało przyjemne [emoji6]
Linoone - chyba wiem o co chodzi z tym 5S [emoji6][emoji3].
Wcześniej było mówione o 3S, ale zawsze coś się jeszcze oddawalo [emoji6]
Cieszę się, że z infekcją już lżej [emoji5]
Pumelova - czekamy na fotki [emoji3].
Udanej zabawy - czuje, że będzie extra [emoji16]
hej dziewczyny
misia ja bym poszła z tym do kierownika - może niekoniecznie bym wskazała daną dziewczynę, która zafundowała ci ponad 200 cukru ale tak bym mu nagadała dla uświadomienia, że robią tym krzywdę. No chyba, żeby nie poskutkowało to rozdmuchałabym jakoś tą sprawę.
Moja mała już się jakby mniej rusza, tzn rusza się ale nie tak strasznie mocno, jakby jej zaczynało brakować miejsca. Ani razu nie czułam, żeby mnie kopnęła w żebra..chociaż ja jestem troszkę inaczej zbudowana przez tą moją skoliozę, mam żebra bardziej wypięte do przodu i może dlatego ona po prostu w nie nie trafia - takie moje wytłumaczenie na `chłopski rozum` Wczoraj robiłam sobie manicure i powiem, że się zdyszałam
misia ja bym poszła z tym do kierownika - może niekoniecznie bym wskazała daną dziewczynę, która zafundowała ci ponad 200 cukru ale tak bym mu nagadała dla uświadomienia, że robią tym krzywdę. No chyba, żeby nie poskutkowało to rozdmuchałabym jakoś tą sprawę.
Moja mała już się jakby mniej rusza, tzn rusza się ale nie tak strasznie mocno, jakby jej zaczynało brakować miejsca. Ani razu nie czułam, żeby mnie kopnęła w żebra..chociaż ja jestem troszkę inaczej zbudowana przez tą moją skoliozę, mam żebra bardziej wypięte do przodu i może dlatego ona po prostu w nie nie trafia - takie moje wytłumaczenie na `chłopski rozum` Wczoraj robiłam sobie manicure i powiem, że się zdyszałam
reklama
Tymuniek
Po półtora roku pracy z rehabilitantem Maja rozwija się prawidłowo. Ma słabe napięcie mięśniowe, co ma wplyw na wiele rzeczy, no i kłopoty z koncentracją, co też cwiczymy. Od roku chodzi na integrację sensoryczna. Jak na ciezkie poczatki Maja jest cudem i jestesmy zachwyceni.
Dlatego takie mam ciśnienie, żeby kolejna ciąża była donoszona. Bo wiem z czym sie wiąże wczesniactwo. Brrrrr
[emoji4]
Doskonale Cię rozumiem przeszłam to samo i dalej się rechabilitujemy dlatego to ważne aby donosić do końca
Jak tak patrzę na siatki centylowe to moja Nelcia jest średniaczkiem ale co tam ważne żeby rosła do końca
Jestem bardzo zadowolona dziewczyny z zakupów dla Nelciale to już na zakupowym pisałam.
A macie już kołderki do łóżeczka i podusie jaki rozmiar wybrać nie mam pojęcia...lepiej kupić większą kołderką?
Rozważam jeszcze zakup poduszki tzw.klin dla Tymka była przydatna