reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Karmić dwójkę o nie :-D
Byliśmy na szczepieniu udało się gardło już ok no i od czwartku 200gram na plus ;-) zaleciła gdzieś za 2 tygodnie rozszerzać dietę bo powiedziała że dziś mała skończyła 5 a zaczęła 6 miesiąc i już trzeba.... Waham się jeszcze te pneumokoki chciałam po świętach ale babka mi powiedziała od szczepień że jak poczekam chwilę to po 6 miesiącu będą dwie dawki nie 3....
A moja jak krzyczy piszczy masakra aż uszy bolą a ona ma zaciesz hehe
Michasia ja co dzień mam chęć ja schrupac :-)

A gdzie przeziebilyscie tyleczki że zapalenia was męczą? ;-)

reklama
Ja w weekend chorowała w sobotę miałam goraczke tak słabo się czułam kręciło mi się w głowie dreszcze masakra a tu trzeba się małym zająć jeszcze ja sama dobrze ze koleżanka przyjechała z pomocą bo bym nie dała rady z ta gorączka juz dawno tak fatalnie się nie czułam nie wiem czy to jakiś wirus czy co bo w niedziele mi wszystko przeszło dobrze ze mały się nie zaraził.
Co do leżenia na brzuchu to może leżeć nawet godzinę podnosi wysoko głowę na prostych nogach czasem nawet dupkę ale nie chce się sam przekręcić trzeba mu pomóc jak leży na plecach mam nadzieje ze za niedługo sam zacznie to robić.
Co do jedzenia to kupiłam juz pierwsza marchewkę ale jakoś nie umiem mu jej podać :-D chyba jeszcze ja nie chce bo mi wygodnie tak cyce tylko karmić :-D

smieszek.jpg
- Usmiechnij sie. Mama robi zdjecie
- Sie robi mamo
:-) :)

A tak w ogóle wczoraj nam pół roczku stuknęło <3

Załączniki

• smieszek.jpg
    smieszek.jpg
    94,3 KB · Wyświetleń: 345
Ostatnia edycja:
U nas Ola kończy 5 miesięcy w poniedziałek i zastanawiam się nad rozszerzeniem już diety, bo ma bardzo małe przyrosty. Waży 6100 (przez ostatnie 4 tygodnie jedynie 150g przybrała).

reklama
Do góry