klaudia81.81
Fanka BB :)
Mi za to przelali na czas ale 300 mniej niz w zeszlym miesiacu a przeciez pensje mam stala :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi za to przelali na czas ale 300 mniej niz w zeszlym miesiacu a przeciez pensje mam stala :/
No ale ten roboczodzien w ostatnim miesiacu pracy to przeciez stala no nie ??? Jakos nie rozumiem tego![]()
Witam, u nas pochmurnie ale bez deszczu, przynajmniej na razie. Musze sie wybrac na małą przejażdzkę do ZUS, cos mi sie spóźniają z przelewem a ja przecież musze kupować![]()
Swoją drogą słyszałam ze ZUS ma jakąś internetową platforme PUE chyba, korzysta ktoś?
Kiedyś można było sie zorientowac w swoich sprawach przez tel a teraz każą przyjeżdzać. Nie chce mi sie ogromnie.
Piszecie o jedzeniu, ja straciłam totalnie ochote na jedzenie, waga mi nawet w miejscu staneła, wciaz +6 kg i nic dalej nie leci. Zupełnie nie czuje głodu. Wmuszam w siebie ale bardziej towrzysko jak wróbel.
A torba...hmmm...torbe juz mamReszta jeszcze przede mną, jakos mam wrazenie że zdąze, poza tym u nas szpital daje prawie wszystko wiec pakować nie ma czego za bardzo, jedynie typowe art higieniczne dla siebie (bez podkładów i rzeczy porodowych), chusteczki dla dziecka i coś do ubrania na wyjście, no a karte ciaży wraz z wynikiem krwi nosze wciaż ze sobą.
No nic, ide wmusic w siebie śniadanie, nie mam pomysłu na obiad, co Wy robicie mamusie?
witajcie :-) nie bez powodu wczoraj było tak gorąco w nocy przyszła burza a dziś 10 stopni i pada
oj apetyt ja też mam chyba z nudów co raz coś szamam i chyba nie muszę mówić ze nie są to zdrowe przekąski;-)
dziewczyny te co już rodziły i miały nacięcie lub pęknięcie czy to tylko dyskomfort aż do momentu aż się wygoi czy ma dalsze konsekwencje typu nie trzymanie moczu czy jakieś problemy łóżkowe???