reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

hej..
napisałam post i skasował mi się!! wr..
więc do do zbiórki warto ją upublicznić ponieważ zjandą się pewnie osoby z poza bb co też się dołączą..
Wczorajsze zdj z zakupów wstawiłam w wątku o zakupach..
Ja wczoraj byłam mega zmęczona i nie miałam na nic siły.. Dzisiaj póki co czuję się lepiej

reklama
hej ja też dziś bez humoru u nas leje i leje, byłam w p-lu, choć mój mały w domu przeziębiony, bo jestem mamą z "trójki" a wychowawczyni miała urodziny i akcję zrobiła. Kupiliśmy jej kwiaty, kartkę i upominek. Kwiaty wzięła, kartkę też a upominku nie chciała szły z tym dzieci i ta dziewczynka się popłakała... no masakra pedagog z takim stażem i zrobić przykrość dziecku mogła to wziąć i oddać nam albo odłożyć cokolwiek a nie taką akcję... ehhhhh

Nikita najlepsze życzenia dla Kubusia :-)

dziewczyny macie rację co do wątku, możemy go założyć za niedługo ja postaram sie dziś napisać do tego jej kuzyna i powiedzieć o naszych planach, no i poprosić o kontakt z mężem Kasi albo przez niego co im potrzebne będzie itd. organizacja sie mogę zająć ale wpłat bym nie chciała przyjmować - jest to niewdzięczna "praca" a jak będziemy wysyłać paczkę to każdy moze z całej Polski.
A i jeszcze mam pytanie natknęłyście sie na jakiś artykuł o tym przykrym zdarzeniu bo mi teściowa mówiła, że "na internecie" o tym czytała a ja nic nie umiem znaleźć.

p.s. zrobię kilka zmian na naszym wątku m.in. te wątki które się nie sprawdziły to pousuwam a z innych nie używanym częsciowo porozrzucam na te używane i też je skasuje.
Tylko tak powoli to zrobię bo przy kompie nie umiem spędzać dużo czasu a z tel nie umiem moderować.
OK?

Ostatnia edycja:
U mnie też dziś pogoda do bani, ciśnienie mam niskie, spać się chce.... a dziś wizyta, wiec trzeba ogarnąć się. Znów po omacku golenie :p jak dobrze, że to ostatnie tygodnie, bo to takie męczące :p

Kati, rób porządki na forum, śmiało ;-)

dziewczyny, przede wszystkim to temat śmierci nie może nam zdominować forum, bo to szkodzi i nam, i naszym maluchom. nie można o tym myśleć nieustannie i nie spać po nocach, bo to się potem odbije na zdrowiu. mnie też to ruszyło i jestem za wysłaniem rodzinie Kasi czegoś miłego, jak już szok opadnie, ale trzeba być silnym.

Cześć dziewczyny jak wasze samopoczucie ?
Mała się wypycha i robi mi jakieś dołki na brzuchu ... tak jakby tam brakowało skóry , jakieś wklęsłe miejsca ..
Jest ruchliwa ale nie już tak bardzo jak wcześniej a jej wypinanie się powoduje ból , kopniaki też ..
Wizytę mamy we wtorek być może poznam szczegóły cięcia .. nie powiem .. boję się jak cholera.. trzecie cięcie .. problemy z sercem ale myślę pozytywnie .. Jestem za wysłaniem czegoś rodzinie Kasi .. przykra sytuacja ..

Biorę się w końcu za pranie, odkładam to i odkładam a tu trzeba się wziąć do roboty bo wszystko stoi w reklamówkach i przeszkadza. Dziewczyny czy któraś suszyła ciuszki w suszarce bębnowej, czy nic się z nimi nie dzieje, niby nasze ciuchy suszę i nic strasznego się nie stało to z dziecięcymi chyba też nie powinno:eek:

ja już wszystko poprałam, akurat mamy w domu przypadkiem (ze względu na kompaktowe wymiary) pralkę Boscha zaprojektowaną specjalnie dla rodzin z dziećmi (; więc mam tam program prania "bardzo delikatne KIDS", delikatne wirowanie i jeszcze na przyszłość program "odplamianie KIDS" :D no i tak jak przewidywałam, zmieściłam się w 2 praniach (białe i ciemne).

Z pralką nie mam takiego dylematu, ale z suszarką się zastanawiam, na większości ubrań jest etykieta żeby nie suszyć w suszarkach bębnowych i u dzieci i dorosłych, ale po wysuszeniu nic się z naszymi ciuchami nie dzieje, a chyba zaryzykuję

reklama
jesli chodzi o wysłanie rodzinie Kasi czegoś później jestem jak najbardziej za...

wczorajszy dzień był makabryczny-niskie ciśnienie,ciemność,deszcz....makabra.
Dziś już lepiej
Pofarbowałam włosy-bo siwaki zaczęły wychodzić...
we wtorek jadę na badanie doplerowskie przepływów w łożysku i macicy -będe wiedziała kiedy moja ciąża sie zakończy ...
poza tym czekam na wiadomośc od kuzyna -mieli z dziewczyna termin na 8 maja i nic się nie dzieje,Tymek dalej się kisi ....20 mieli się zgłosic na wywołanie ...a ,że są w Angli to trochę komplikuje sprawę ....

miłego pięknego pachnącego truskawkami dnia :)

Do góry