klaudia81.81
Fanka BB :)
Nie uznamy zreszta nie martw sie jakbysmy zrobily plebiscyt na wariatke roku to na pewno JA bym wygrala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudia jakos wydaje mi sie, ze mam spore szanse na wygrana hihi Chcesz sie zalozyc hihihiNie uznamy zreszta nie martw sie jakbysmy zrobily plebiscyt na wariatke roku to na pewno JA bym wygrala
Zawsze Monia
Nie dokończyłam czytać, ale szlag mnie trafił i zadzwoniłam do mamy.
PULKSOKSYMETR działa jak paznokcie są pomalowane albo ma się żel. Lepiej żeby to był jasny kolor, bo czasami przy ciemnym jest trudniej, ale i tak działa!!!!!! To jest opinia anestezjologa. Nie ma potrzeby zmywania ani do operacji ani do porodu.
Ja mam zawsze francuski wiec jasny kolor! Dziekuje Jestes kochana! ha! i moje paznokcie zostaly ocalone!