reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Nie dokończyłam czytać, ale szlag mnie trafił i zadzwoniłam do mamy.

PULKSOKSYMETR działa jak paznokcie są pomalowane albo ma się żel. Lepiej żeby to był jasny kolor, bo czasami przy ciemnym jest trudniej, ale i tak działa!!!!!! To jest opinia anestezjologa. Nie ma potrzeby zmywania ani do operacji ani do porodu.

Nie dokończyłam czytać, ale szlag mnie trafił i zadzwoniłam do mamy.

PULKSOKSYMETR działa jak paznokcie są pomalowane albo ma się żel. Lepiej żeby to był jasny kolor, bo czasami przy ciemnym jest trudniej, ale i tak działa!!!!!! To jest opinia anestezjologa. Nie ma potrzeby zmywania ani do operacji ani do porodu.

Ja mam zawsze francuski wiec jasny kolor! :D Dziekuje :D Jestes kochana! :D ha! i moje paznokcie zostaly ocalone! :D

Chciałam tylko skromnie przypomnieć moje drogie bez wyjątku dziewczęta ze to my mamy hormony a nie hormony nas!!!!!
Życzę wam miłego dnia,i żebyście miały pod ręką wszelkie zachcianki,nic tak nie cieszy żołądka jak winogrona schowane w szafce przed wczoraj :-)

No i tyle czytania by na sam koniec sprawa się wyjaśniła :p I co i to dlatego że napisałam o paznokciach i przygotowaniu :/

Gurek jak widać co lekarz to opinia :) mój kazał zmywać ;) a może to też kwestia sprzętu hmmm... :/ i tak mi się wydaje że warto się dopytać bezpośrednio wśród swoich lekarzy lub przygotować na ewentualne zdjęcie w szpitalu

reklama
Do góry