reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Mili odpoczywaj :) Milego dnia!

Zazdroszcz Wam dziadkow... ja nie mam :(

Ile macie juz za soba usg i ile macie jeszcze planowych i 2d, 3d, 4d? Jak to u Was wyglada?

Ja mam miec 3, 1 juz za nami w 3d.

Kagusia dopiero zaczne jezdzic, bo sie w poniedzialek pod Warszawe przeprowadzam, a nie chce zmieniac kosmtyczki na jakas obca jak ta mam sprawdzona a i tam musze jezdzic te 250km bo tu mam firme i rodzine.

znam ból, ja też jeżdżę do jednego sprawdzonego fryzjera kawał drogi, wolę to, niż żeby znowu mi jakaś pi*** grzywkę spartoliła... raz zaryzykowałam z innym fryzjerem i wyglądałam jakbym wpadła pod kosiarkę.

Mili odpoczywaj :) Milego dnia!

Zazdroszcz Wam dziadkow... ja nie mam :(

Ile macie juz za soba usg i ile macie jeszcze planowych i 2d, 3d, 4d? Jak to u Was wyglada?

Ja mam miec 3, 1 juz za nami w 3d.

ja miałam USG 3 razy do tej pory (ze zdjęciami) i 2 razy bez zdjęć, kontrolnie na wizycie u mojego prowadzącego. w 3D itd. nie miałam i chyba nie będę robić. teraz na 23 lutego mam połówkowe (18-22 tydzień), też będzie z fotkami i z mierzeniem dokładnym.

Monia wstaw zdjęcie swoich żelów, bo ja jak na razie miałam dwa razy w życiu i czułam się mega niekomfortowo. Wyglądało to dla mnie nienaturalnie, były grube i czepiały mi się o włóczki (lubię dziergać). Ciekawa jestem jak wygladają takie które sa wygodne, bo pewnie trafilam na mało kompetentną osobe do nakładania tego.
I nie bierz wszystkiego do siebie, to hormony powodują że odbieramy wszystko do siebie. Dodatkowo specyfika słowa pisanego jest taka, że bardzo czesto nie da się dokładnie przekazac takich emocji jakie chcemy.

A te ciążowe hormony, jak ogólnie na Was podziałały? Ja jestem w szoku że aż tak źle jest - popłakałam się już z takich powodów że każdy psychiatra położyłby mnie na kozetkę... Na obejrzanym milion razy filmie "Powrót do przyszłości", dlatego że odwołali skoki narciarskie, dlatego że mi ziemniak na podłoge spadł, nad książkami z serii "Gwiezdne Wojny":sorry: A Wy?

Ja mialam juz dwa ale nie w 3d. O planowanych nic gin nie mowil. Ale za tydzien mam wizyte i mam nadzieje ze zajrzy zobaczyc czy chlopiec czy dziewczynka

Kagusia dopiero zaczne jezdzic, bo sie w poniedzialek pod Warszawe przeprowadzam, a nie chce zmieniac kosmtyczki na jakas obca jak ta mam sprawdzona a i tam musze jezdzic te 250km bo tu mam firme i rodzine.

ja się wyprowadziłam z domu 7 lat temu i najpierw często tam jeździliśmy raz na 2 miesiące później po urodzeniu córki już co 3-4 mies. a teraz oboje mamy sporo pracy że dwa razy w roku ale moja rodzina nas odwiedza.. Więc o ile nie stanie ci się jak u mnie to prędzej czy później zmuszona będziesz kogoś poszukać bliżej..

Ogarne w domu I bede sie lenic lezec I pachniec o ile mi corka pozwoli :D
Nikita ja placze na Pierwszej milosci srednio 2 razy na odcinku :D gdy jedzie pogotowie, straz pozarna, policja to az sie zanosze...
W poprzedniej ciazy raz sie w pracy poplakalam a jak pytali sie co sie stalo to odpowiedzialam, ze S nie chcial mi zrobic kanapki :D hahahahaaha
Trzeba sie ruszyc pies czeka na spacer...

Monia wstaw zdjęcie swoich żelów, bo ja jak na razie miałam dwa razy w życiu i czułam się mega niekomfortowo. Wyglądało to dla mnie nienaturalnie, były grube i czepiały mi się o włóczki (lubię dziergać). Ciekawa jestem jak wygladają takie które sa wygodne, bo pewnie trafilam na mało kompetentną osobe do nakładania tego.
I nie bierz wszystkiego do siebie, to hormony powodują że odbieramy wszystko do siebie. Dodatkowo specyfika słowa pisanego jest taka, że bardzo czesto nie da się dokładnie przekazac takich emocji jakie chcemy.

A te ciążowe hormony, jak ogólnie na Was podziałały? Ja jestem w szoku że aż tak źle jest - popłakałam się już z takich powodów że każdy psychiatra położyłby mnie na kozetkę... Na obejrzanym milion razy filmie "Powrót do przyszłości", dlatego że odwołali skoki narciarskie, dlatego że mi ziemniak na podłoge spadł, nad książkami z serii "Gwiezdne Wojny":sorry: A Wy?

W sobote ide uzupelnic to wstawie fotke, bo teraz mam odrosty. Mam migdalki, krotkie, zwykle i cieniutkie. Dlatego wole dojezdzac 250km niz pojsc do kogos przypadkowego a sknocone paznokcie wygladaja strasznie. Dobra kosmetyczka to skarb! Nie bede Wam juz mowic co jeszcze robie bo mnie za wariatke uznacie :p haha

reklama
ja się wyprowadziłam z domu 7 lat temu i najpierw często tam jeździliśmy raz na 2 miesiące później po urodzeniu córki już co 3-4 mies. a teraz oboje mamy sporo pracy że dwa razy w roku ale moja rodzina nas odwiedza.. Więc o ile nie stanie ci się jak u mnie to prędzej czy później zmuszona będziesz kogoś poszukać bliżej..
Kagusia ja i tak bede musiala dojezdzac, bo ja tutaj firme zostawiam.

Do góry