reklama
martyska1223
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj kryzys, prawie cały czas płacze.. jestem przerażona. Mała co chwile chce cycka, T twierdzi ze się nie najada i coś jest nie tak ze może powinniśmy kupić mleko w sklepie przynajmniej będzie wiadomo ile zjada, a mnie dopadło przerażenie bo chyba myślałam że będzie to bardziej na zasadzie cycek, 3 godziny snu i cycek i tak w kółko.. a prawda jest taka ze mała dzisian nie spala od 6 do 14 co chwile chciała cycka i teraz ledwo zasnęła i widzę że już znowu mieli językiem. A ja mam w domu syf, zaczynają mnie bolec sutki i rano nawet nie było kiedy zjeść śniadania bo ciężko się ruszyć .. Niewiem jak to jest z tym karmieniem, ale to nie tak ze ciamka po 10 minut bo potrafi i po 30-40minut, a widzę ze mleko jest bo lekko nacisne i prawie samo leci.. ciężko
martyska1223
Perla śliczne to zdjęcie :*
EwciaZ
Olga jest też stronka PromoBaby.pl tu masz prmocje na mleko i inne. W jakiejś sieci drogerii jest mleko bebilon 1200 za 59, ale 2, nie wiem czy 1 też.
Patka mam takie same odczucia, chwalą się wagą, a mi cały czas do góry
Patka mam takie same odczucia, chwalą się wagą, a mi cały czas do góry
Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj kryzys, prawie cały czas płacze.. jestem przerażona. Mała co chwile chce cycka, T twierdzi ze się nie najada i coś jest nie tak ze może powinniśmy kupić mleko w sklepie przynajmniej będzie wiadomo ile zjada, a mnie dopadło przerażenie bo chyba myślałam że będzie to bardziej na zasadzie cycek, 3 godziny snu i cycek i tak w kółko.. a prawda jest taka ze mała dzisian nie spala od 6 do 14 co chwile chciała cycka i teraz ledwo zasnęła i widzę że już znowu mieli językiem. A ja mam w domu syf, zaczynają mnie bolec sutki i rano nawet nie było kiedy zjeść śniadania bo ciężko się ruszyć .. Niewiem jak to jest z tym karmieniem, ale to nie tak ze ciamka po 10 minut bo potrafi i po 30-40minut, a widzę ze mleko jest bo lekko nacisne i prawie samo leci.. ciężko
Spróbuj odciągnąć i zobacz ile mniej więcej zjada. Dodatkowo w upalne dni dziecko domaga się częściej cyca żeby się napić ; )
michasia30
Dziś 16 lipca o godzinie 11:34 czasu uk przyszła na świat Sara. 3175 gram 48cm SN. Na razie jestem wykończona. Opowiem później wszystko.
klaudia81.81
Michasia nareszcie sie doczekalas gratulacje !
angi-wawa1988
Angi to że nie ma nietreściwego mleka z piersi to nie jest moja opinia, tylko fakt, więc nie ma z czym się niezgadzać. Przyczyny małego przybierania na wadze szukałabym gdzie indziej. Może się z jakiegoś powodu szybko męczy i dlatego mało zjada, albo nie ma siły/nie chce mu się ciągnąć tego bardziej gęstego pokarmu, który leci po jakimś czasie i w związku z tym zjada tylko "zupkę". Czy zasięgałaś opini dobrego doradcy laktacyjnego? Mogę Ci dać kontakt do super dziewczyny z Warszawy.
To taki sam fakt jak to, że dzieci karmione piersią są ... mądrzejsze od tych co były karmione mieszkanką. A obserwacja i praktyka i tak swoje weryfikuje. Pisałam jakiego mam śpiocha i że sama go wybudzam na karmienie na samej piersi też tak było i karmienie długie też itp więc no niestety problem może być w mleku nie w dziecku. Doradca jedyne co mi powie żeby trzymać przy piersi... niestety nie będę mu szczypcami otwierać na siłę buzi i wciskać cycka jak śpi i nikomu tego nie polec jeśli kocha swoje dziecko
reklama
basica_21
Zaangażowana w BB
Michasia gratulacje[emoji4]Dziś 16 lipca o godzinie 11:34 czasu uk przyszła na świat Sara. 3175 gram 48cm SN. Na razie jestem wykończona. Opowiem później wszystko.