reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Letrozol a testy owulacyjne

Zlota11111

Zaangażowana w BB
Dziewczyny,

Czy biorąc letrozol wpływa on na zaburzenie testów owulacyjnych?

Czy biorąc letrozol owulacją się przyśpiesza?

Czy udało Wam się zająć , jeśli tak to za którym razem biorąc letrozol?

Pozdrawiam ♥️

reklama
Hej 😉 letrozol nie wpływa, testy pokazują poziom LH który jest wyższy przy owulacji. Ale jak bierzesz dodatkowo ovitrelle albo coś innego na pęknięcie to już tak. Ja np. mam PCOS i u mnie testy owulacyjne się nie sprawdzają w ogóle. Ja zaszłam przy 3 cyklu na lamettcie 😉

Dziewczyny,

Czy biorąc letrozol wpływa on na zaburzenie testów owulacyjnych?

Czy biorąc letrozol owulacją się przyśpiesza?

Czy udało Wam się zająć , jeśli tak to za którym razem biorąc letrozol?

Pozdrawiam ♥️
Nie wpływa na zburzenie testów, jednak zauważyłam że te z allegro u mnie kiepsko wylapywaly pik więc KUPOWAŁAM w aptece. U mnie owulacja po letrozolu była ok 15/16 dc a brałam go po dwie tabletki od 3-7dc

Dwa razy mi się udało zajść w ciążę po letrozolu za trzecim razem bez niego też się udało jak akurat cykl miał iść na straty 😄 Jakoś do 6 miesięcy na stymulacji letrozolem zachodzilam w ciążę więc cierpliwości :-)

Nie wpływa na zburzenie testów, jednak zauważyłam że te z allegro u mnie kiepsko wylapywaly pik więc KUPOWAŁAM w aptece. U mnie owulacja po letrozolu była ok 15/16 dc a brałam go po dwie tabletki od 3-7dc

Dwa razy mi się udało zajść w ciążę po letrozolu za trzecim razem bez niego też się udało jak akurat cykl miał iść na straty 😄 Jakoś do 6 miesięcy na stymulacji letrozolem zachodzilam w ciążę więc cierpliwości :-)

Po letrozolu owulka 15/16 dzień , a normalnie bez letrozolu też owulka wychodziła 15/16 DC? Zastrzyku na pęknięcie nie brałaś?:) Dzięki za odp.

Brałam Letrozol ze względu na brak owulacji spowodowany PCOS. Owulacja jeśli występowała to ok. 15-16 dnia cyklu. Owulacje potwierdzałam monitoringiem u ginekologa, ale testy też wychodziły pozytywne. Udało mi się zajść dwa razy na trzy cykle stymulowane. Pierwszy był biochem, w drugim nie było owulacji w ogóle, w trzecim się udało i obecnie 12 tc❤️❤️

Brałam Letrozol ze względu na brak owulacji spowodowany PCOS. Owulacja jeśli występowała to ok. 15-16 dnia cyklu. Owulacje potwierdzałam monitoringiem u ginekologa, ale testy też wychodziły pozytywne. Udało mi się zajść dwa razy na trzy cykle stymulowane. Pierwszy był biochem, w drugim nie było owulacji w ogóle, w trzecim się udało i obecnie 12 tc❤️❤️
Super, dziękuję za odpowiedzi:) gratulacje

reklama
Po letrozolu owulka 15/16 dzień , a normalnie bez letrozolu też owulka wychodziła 15/16 DC? Zastrzyku na pęknięcie nie brałaś?:) Dzięki za odp.
Bez letrozolu raczej nie miałam owulacji albo rzadko w okolicach 13/14 dc. Zastrzyk na pekniecie brałam ale akurat na tym ostatnim cyklu niestymulowanym bo okazało się że miało nie być owulacji a była i zapobiegawczo dał mi gin zastrzyk żeby cysta się nie zrobiła. I z tego cyklu jestem już w 23 tyg ciąży :-)

Do góry