Ostatnio zauważyłam u mojej córeczki z tyłu główki lekkie wgłębienie mniej więcej na środku główki, nie wiem co to takiego i czy mam się martwić, kupiliśmy poduszkę korygująca bo moja malutka szczególnie lubi jedną stronę ( lewa) i zawsze odwraca tak główkę, teraz już z poduszką jest lepiej ale niepoki mnie to wgłębienie :/ dodam że jesteśmy po szczepieniu kilka dni i pediatra powiedziała, że wszystko jest ok, jednak trochę się niepokoje
reklama
G
gość _199
Gość
A dokładnie w który miejscu ??
Od środka główki troszkę w prawą stronę idzie, na tej stronie na której dziecko często leżało lewej nic nie czućA dokładnie w który miejscu ??
N
Natuś_ka
Gość
Przez internet nikt Ci nie odpowie co to dokladnie moze byc, mozliwe ze poprostu wyczulas ciemiączko, dziecko ma ich kilka na glowce, mozesz podejsc do pediatry i niech obejrzy malutką, odpowie na Twoje pytania, rozwieje watpliwosci.
Właśnie ostatnio byłam i powiedziała że wszystko jest dobrze bo sprawdzała główkę, a ja to dopiero 2 dni temu zauważyłamPrzez internet nikt Ci nie odpowie co to dokladnie moze byc, mozliwe ze poprostu wyczulas ciemiączko, dziecko ma ich kilka na glowce, mozesz podejsc do pediatry i niech obejrzy malutką, odpowie na Twoje pytania, rozwieje watpliwosci.
N
Natuś_ka
Gość
Bardzo dobrze ze sprawdzala ale Ty mozesz nie wiedziec jak to sie wyczuwa i w jakich miejscach. Jesli Cie martwi cokolwiek to i tak najlepiej zasiegnac opini lekarza, a moze wlasnie okaze sie ze to nic takiego albo wlasnie ciemiączko i wtedy mozesz smialo poprosic zeby Ci lekarka pokazala gdzie one sie znajdują, co Cie powinno zaniepokoic w ich wygladzie itd.Właśnie ostatnio byłam i powiedziała że wszystko jest dobrze bo sprawdzała główkę, a ja to dopiero 2 dni temu zauważyłam
Podziel się: