reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Leki ,witaminy w ciąży....

To Wy jeszcze bierzecie kwas foliowy?

Mi lekarz w 14 tygodniu kazał przestac.
Patuska a innych witamin nie bierzesz?
Ja biorę vita-miner + DHA, który jest przeznaczony dla kobiet w drugim trymestrze i te witaminki zawierają dzienne zapotrzebowanie na kwas foliowy.

reklama
BabyonBoard biorę pregne plus ale jutro na wizycie zapytam o inne znaczy się o ten kwas dha. Czystego kwasu foliowego juz nie biorę

Tak wiem ale pragna dha ma więcej w składzie niż ta plus bynajmniej pani w aptece tak mówiła.

Ja zaczynam dopiero teraz brać witaminy bo mi kiepskie badania wyszły.

Pol tabletki dziennie prenatal classic, 3x magnez, 3x zelazo i 2 kapsulki tranu norweskiego zamiast tego dha. Kurde sporo bleeee :crazy:

reklama
Teraz mysle czy omega med optima czy pregna?POLECAM aptekę GEMINI -wszytsko najtaniej maja :D musze tam zerknąc na wiele rzeczy ,więc pewno oszczedność jest !

Do góry