reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

reklama
Witam dziewczyny

Mam pytanko zna któraś z was dobrego chirurga naczyniowego w Kielcach>>>?? chodzi mi bardziej o prywatny gabinet... z góry dziękuje za odpowiedzi... mam żylaki i chciałabym się za nie zabrać hehe

zaraz koło mnie jest klinika chirurgi estetycznej envita cos tam, Klonowa 55/33 o ile dobrze pamiętam. Chirurg który tam pracuje, jest świetnym fachowcem, dużo moich klientek do niego chodzi i chwalą bardzo :-) właśnie często się żylakami zajmuje

hej,
chciałam Was prosić o pomoc, otóż szukam dobrego pediatry lub alergologa lub dermatologa dla mojej 8 miesięcznej córci. mała ma straszne swędzące wysypki na twarzy i rączkach. chodzę do lekarza w przychodni ale niestety od 4 miesięcy tylko zmieniam maści które pomagają tylko na chwilę. liczę na waszą pomoc bo już nie mam siły.

A skąd jesteś dokładnie?
Moja bratowa jeździ ze swoją córką alergiczką do Starachowic do dr Zakrzewskiego. Ponoć bardzo dobry pediatra - alergolog. Ona go sobie chwali.

reklama
Ankeczka - jeśli o dermatologa chodzi, to polecam dr Kupisa. Raczej na nfz sie nie dostaniecie, ale prywatnie na wspólniej przyjmuje. Trzeba iść w kolejkę i czekać. Jak bedziesz chciała, to dam ci namiary. Na Wspólnej w Kielcach przyjmuje.
Jeśli chodzi o takie wysypki to nam przepisał pół na pól momeder z alantanem wymieszać i 1 raz dziennie smarowac. Po 2 dniach nie było sladu, a tez z pół roku sie leczyliśmy wieloma masciami - bez skutku. Ale dobrze by bylo, żeby zobaczył co to za wysypka

Do góry