reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lekarze w Kielcach z komentarzami

My takie badanie mieliśmy u dr Mierzwy robione. Wydaje mi sie że o to chodzi, bo nie nazywał tego imiennie. Ale to wizyta prywatna - 150 zł.
Na Mickiewicza też u laryngologa cos takiego nam robili, to na nfz, ale trzeba mieć do laryngologa skierowanie.
Ale musiała byś zadzwonić i dopytać czy to to badanie o które Tobie chodzi

reklama
Jeśli to ta co w omedze przyjmuje, to słyszałam same pozytywy.
Sama z Filipem się do niej wybieram
Koleżanka odstawiła córce sterydy i już 5 lat nie używają, w ogóle jej nie choruje teraz, a wcześniej bez przerwy u lekarza byli.
Homeopatia, to bardzo drażliwy temat, bo dużo osób uważa ją za placebo, ale nam nawet pediatra polecała ta homeopatkę

Julita - w Kielcach dobrych dziecięcych nie ma. Najszybciej znajdziesz dziecięcego specjalistę w Krakowie lub Warszawie. Z Kielc mój mąż nikogo nie poleca.

My chodzimy do doktor Rutkiewicz na NFZ, bo Filip ma szmery na serduszku, numer 691 60 65 40. Ale nie wiem czy dobra czy nie

Julita - ciężko - wiem że Ziółkowski cos tam sie tym zajmował. Chamerski niby specjalista w tej dziedzinie - ale ja go akurat nie bardzo polecam...

reklama
Julita, jak Ci jeszcze potrzebne to ta endokrynolog sie nazywa Aldona Kowalska.Przyjmuje w-
Prywatna Przychodnia Medyczna 'Medicus'
ul. Przecznica 6/3, Kielce
tel. 41 345-04-15
Jest trochę humorzasta ale jest świetnym specjalistą

Do góry