reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Lekarz pediatra Anna Gilewska - z pełną odpowiedzialnoscią mogę polecić. Rewelacyjna kobieta. Moim dzieciom pomogła, a i mężą wyleczyła. :-)
Północny Wiatr
Dziewczyny. Kassi ma już 3 lata. Chciala bym pójść z nią do stomatologa na fundusz, żeby obejerzeli ząbki i zgryz. Możecie doradzić, gdzie się udać?
Pozdrawiam Hania
Pozdrawiam Hania
czarodziejka87
My chodzimy do dr Syrenicz, przyjmuje w poradni dziecięcej na Unii Lubelskiej.Ma bardzo dobre podejście do dzieci, zabawi, zagada, zawsze uśmiechnięta.
Wcześniej chodziliśmy tam do dr Bogackiej, na początku było ok,12 ale później wszystko szybko i na siłę. Szymon nie chciał dać się jej dotknąć, a raz jak płakał siłą chciała go na wadze posadzić, aż uderzył głową o ścianę i stwierdziła, że mam wyjść z gabinetu, to on się uspokoi a ona go zbada...
Wcześniej chodziliśmy tam do dr Bogackiej, na początku było ok,12 ale później wszystko szybko i na siłę. Szymon nie chciał dać się jej dotknąć, a raz jak płakał siłą chciała go na wadze posadzić, aż uderzył głową o ścianę i stwierdziła, że mam wyjść z gabinetu, to on się uspokoi a ona go zbada...
Lilit
Zaciekawiona BB
Syrenicz polecam - sama do niej chodziłam do 18 r. ż :-)
czarodziejka87
zylcia różnie to bywa, teraz czekaliśmy 4 miesiące, najlepiej zadzwonić albo tam podjechać ze skierowaniem to może pierwszą wizytę uda się umówić wcześniej.
reklama