reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lek przeciwwymiotny prośba o pomoc

wikoosia

Fanka BB :)
Dziewczyny potrzebuje zdobyć lek torecan czopki przeciwwymiotne bo tylko one mnie ratują przed silnymi mdłościami i wymiotami. Mam na nie receptę od lekarza ale nie ma już ich nigdzie w aptekach bo je wycofali. Ja mialam z apteczce domowej dwa opakowania z poprzedniej ciazy ktorej juz zużylam i teraz znowu bardzo cierpie przez wymioty. Moze ktoras z was je ma jeszcze w domowej apteczce rowniez z poprzedniej ciazy ?
Tylko nie proponujcie xonvea bo na mnie nie działa :(

reklama
Nie wiem skąd jesteś - ale sprawdzałaś dostępnosć na gdziepolek ?
Bo chyba jednak ich nie wycofali, bo w niektórych aptekach są dostępne.

Nie wiem skąd jesteś - ale sprawdzałaś dostępnosć na gdziepolek ?
Bo chyba jednak ich nie wycofali, bo w niektórych aptekach są dostępne.
Wycofane, zamienione na tabletki.

Załączniki

• Screenshot_2025-01-11-11-13-51-629_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-11-11-13-51-629_com.android.chrome.jpg
    189,2 KB · Wyświetleń: 43
Obawiam się, że będzie kłopot, bo z tego co pamiętam zaprzestano produkcji 2 lata temu, a czopiki tez mają datę przydatności. A tabletki nie działają, bo jeszcze chyba jest w ampułkach.

Do góry