reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

margoz skad ja to znam ;) moja tez na spacerku pierwszy raz nie plakala :)))) poza tym przyszla jej mata edukacyjna - polecam jest sliczna!
viki bylam na spotkaniu z johnsona jak bylam w ciazy super sprawa, kurcze kiepsko z tymi owocami i slodyczami, ale najwazniejsze to wiedziec z czego to ma!

Nasza krolewna zasnela... Dzis wczesniej, normalnie kolo 16 - 17 zasypia i budzimy ja na kapanie, ale zmienilam pozycje do karmienia - dotyczas tylko na lezaco a teraz wzielam na kolana na podusi i chyba sie jej spodobalo :)
Buziaki dla Was

reklama
To ja się pochwalę. Mój synuś śpi po spacerku już 1,5h a na spacerku prawie godzinę i nawet w sklepie sie nie wybudził. Jak wróciliśmy do domu to mu tylko rozpięłam kombinezon, nawet czapki nie ściągnęłam (bo wcześniej to go wybudzało) i zostawiłam przed wyjściem na spacer rozszczelnione okno. Zaraz pewnie się obudzi, bo czas karmienia.

Ligotka ja sobie karmię na siedząco na fotelu w dzień i małemu też się podoba, tylko ja sobie zwinięty w rulon kocyk podkladam tak że mały leży sobie sam i cyca a ja mam dwie ręce wolne, chyba, że kocyk się zsunie to podtrzymuję go tylko jedną ręką. Zawsze przynajmniej tv mogę sobie obejrzeć.

Dlaczego tak jest w życiu, że jak już myślisz że zaczyna się wszystko układać to wtedy dostajesz taki wpier... że nie ma na nic siły... przed chwilą dzwonił mój M- właśnie dostał wypowiedzenie w pracy...

mysia88 właśnie te pasy Pani Teresy dużo osób radzi a w sumie o innej firmie jeszcze nie słyszałam bo chyba w większości aptekach takie mają ;-) A te pasy chyba coś dają skoro tyle kobiet je zachwala ,ale jakie działanie mają to nie wiem :zawstydzona/y:

tutaj pas dostajesz w szpitalu zaraz po urodzeniu, ogolnie opinia lekarzy jest ze pas pomaga wskurczeniu brzucha i macicy, plus wspiera plecy takze moze pomuc w bolu plecow szczegolnie jak sie karmi piersia i duzo nachyla. Plus tez czytalam ze moze zapobiedz roztepom poporodowych bo sciska skore.

mam pytanie z innej beczki - kiedy robicie chrzciny - jesli robicie oczywiscie - w jakim wieku dziecka ;)

Suseł
- łatwo powiedziec - ale mysl pozytywnie -wbrew pozorom to co wydaje sie beznadziejne moze byc poczatkiem lepszego ;)

Delfin - Viki nie zawsze odbija po braunie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry